BojanaCZV Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Dobro je Medvedev izvukao ovo. Vec se nazire srce Sampiona 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 1 minute ago, wwww said: publika zvizdi na pomen Novaka... Pa je onda ubacio Feda i Nadala Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 sisica meda ko ne spomene feda i rafu , da mu umre majka .... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 26, 2022 Author Share Posted January 26, 2022 3 minutes ago, wwww said: publika zvizdi na pomen Novaka... Stoka pijana i ljigava Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 3 minutes ago, wwww said: publika zvizdi na pomen Novaka... Dobro je što nije igrao posle svega ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Dobro je ostao je jedini igrac koji moze da dobije kvarcovanog u finalu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 4 minutes ago, alcesta said: Danil uspeo onako usput i Lakost da izreklamira dodatno Dakle, od četvorice polufinalista trojica kljakavi ulaze u polufinale, još samo da otkrijemo šta fali Beretiniju. Zar nismo juče ustanovili da mu fali BH 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozu Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 2 minutes ago, Mile1 said: Dobro je ostao je jedini igrac koji moze da dobije kvarcovanog u finalu Pod uslovom da mu zamene noge i ruke jer ce se na stakama pojaviti u polufinalu nakon ovog i prethodnog meca Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Drugi meč miksa počinje u 1 iza ponoći. Bravo za organizatore! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Just now, alcesta said: Dobro je što nije igrao posle svega ovoga. Kako bre dobro sto nije igrao, pa ovaj Slem bi mu bio bas zicer, konkurencija ne briljira a uslovi kao stvoreni za njega. Zvizdali bi mu prva dva meca pa onda bi se to primirilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 I Cicipas i Medvedev mogu da ga dobiju, uostalom Cicipas ga je dobio ovde prosle godine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Meda je ovo pametno uradio. Nije više paljevina koja se pičkara sa publikom. Na prvo boo je dodao RF i RN i naveo vodu na svoju vodenicu. Pametan momak. Jako sam malo odgledao, od kraja 4. seta. Felixu se rekao bih nema šta zameriti. Uprkos ovom kragujevačkom vraču, biće top 5 lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 2 minutes ago, kriv i dužan said: Drugi meč miksa počinje u 1 iza ponoći. Bravo za organizatore! Koji drugi mec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Just now, Boxy said: Koji drugi mec? Fourlis/Kubler - Hradecka/Escobar. Ako laže Flashscore lažem i ja 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 1 hour ago, diego said: Nevezano za ovaj mec, razmisljam kako Felix ima skoro pa i igru, a i smirenost-glavu da napravi puno u svetu tenisa. Ali mu nedostaje neki vidljiv temperament, reakcija, sve je mlako i ravno... ne znam mozda i gresim, ali ako gledamo osvajace slema svi su bili ludi i na momente itekako impulsivni u svojoj karijeri. Sampras Borg (Lendl Edberg Vilander) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 1 minute ago, kriv i dužan said: Fourlis/Kubler - Hradecka/Escobar. Ako laže Flashscore lažem i ja 😁 Nisam procitala miks, pa reko vec bacamo hejt za raspored narednih dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 mlo sam videla pre neki dan i danas ove zene sa matsom u studiju, bem li ga ali deluju vrlo uzbudjeno i usplahireno dok komentarisu iintervjuisu igrace 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 @kriv i dužan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 11 minutes ago, KfJ said: Sampras Borg (Lendl Edberg Vilander) Bilo nekada, dok se nisu pojavila ova trojica vanzemaljaca i digli lestvicu i nivo ludila/posvecenosti koji je potreban da budes sampion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 4 minutes ago, diego said: Bilo nekada, dok se nisu pojavila ova trojica vanzemaljaca i digli lestvicu i nivo ludila/posvecenosti koji je potreban da budes sampion. Koja je tvoja poenta? Da su oni podigli nivo tenisa (Novak svojim urlanjem, Nadal sa paljenjem kosacice, Fed sa zustrim Cmon) do tog nivoa da sada smiren igrac ne moze pobediti Medvedeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 (edited) Sve sto si spomenuo je olicenje posvecenosti, i "glada" za titulom. Kao kada je Sotomajor preskocio famoznih 2.45, vise nista nije isto bilo u svet skakanja u vis. Posle 20-20-20 ove trojice i nivo fanatizma koji su pokazali, isto tako nista vise nece biti isto i u svetu tenisa - moras da budes "lud" na svoj nacin i previse gladan, da bi bio veliki sampion. Ne znaci da Feliks, ili neki novi Cilic... nece uzeti slem tu i tamo, ja gledam sta cemo posle ove trojice, i da li ima igraca koga cu moci da gledam kao Djokovica da melje i da uzivam u igri, a ne da napravi jedan dobar turnir, pa onda katastrofa, i zavrsi kao Safin svoju karijeru, a tako mi izgledaju svi ovi mladji. Ali da ne duzim i kao sto neko pametno spomenu, ovaj je bas klinja i ajde da mu damo jos malo vremena. Edited January 26, 2022 by diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 (edited) 46 minutes ago, wwww said: publika zvizdi na pomen Novaka... 44 minutes ago, Boxy said: Pa je onda ubacio Feda i Nadala (od 0:58) Edited January 26, 2022 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 (edited) 37 minutes ago, KfJ said: Sampras Borg (Lendl Edberg Vilander) Kad mi pomenu ledenog Borga, uvek se setim kako je otišao sa ceremonije posle finala USO, da to neko danas uradi bio bi razapet ne mogu ni da zamislim kako. Zar je moguće da nisu mogli da pomere ovaj miks negde, a svi tereni okolo prazni Edited January 26, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Valjda ce stoka u toru izdrzati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Medvedev se zapitao šta bi sad Novak uradio.. Da se zapitao šta bi uradio Roger, imali bi 1/2 Feliks suvlaki 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts