Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbt, gde li samo nalaze ove tipove na Eurosportu. Nista o tenisu ne znaju, prevod sa engleskog im je jeziv, a usput sve vreme otvoreno navijaju za igraca koji vodi, tj. da se mec sto pre zavrsi pa da se pokupe i odu kuci.

Ovaj tip (Ceronja?) se sve vreme ponasa kao da prica s ortakom na telefon pa usput komentarise mec. U sred poena krene s nekim besmislenim tiradama, a da ne pominjem ovaj sporadicni kretenski osmeh, kad baci neku priglupu foru pa krene da se krevelji sam sebi.

Juce sam na Beretini-Monfis uspeo samo poslednji gem da vidim. Na mec loptu kaze Banjac - "i evo je, takozvana cempionsip lopta za Beretinija". Wtf?

Ja verujem da Viskovic povraca dok slusa ove diletante...

• Like 1
Posted
26 minutes ago, diego said:

Nevezano za ovaj mec, razmisljam kako Felix ima skoro pa i igru, a i smirenost-glavu da napravi puno u svetu tenisa. Ali mu nedostaje neki vidljiv temperament, reakcija, sve je mlako i ravno... ne znam mozda i gresim, ali ako gledamo osvajace slema svi su bili ludi i na momente itekako impulsivni u svojoj karijeri.

Ne znam otkud to da Felix ima glavu. Dosad ju svakako nije pokazao.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, fradler said:

usput sve vreme otvoreno navijaju za igraca koji vodi, tj. da se mec sto pre zavrsi pa da se pokupe i odu kuci.

Vidiš, nikad mi nije palo na pamet da im je to motiv kad biraju stranu u meču, a sasvim moguće da si u pravu :smiley33:

Posted
7 minutes ago, kriv i dužan said:

Ne znam otkud to da Felix ima glavu. Dosad ju svakako nije pokazao.

Evo sad je pokazuje.

Ne može se protiv Meka i to ti je.

Posted (edited)

Felix koristi Nadalovu taktiku sa odugovlacenjem, i medicinskim tajm autom. Mali ipak ima glavu.😄

Edited by diego
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, McLeod said:

Ljudi, mozda je doslo vreme. Verujte.

2 hours ago, alcesta said:

Strah me i da pitam šta da verujemo :classic_biggrin:

Feliks igra fenomenalno, kakav je smeč malopre pogodio :Hail:

Sve mu ulazi, glavu dajem da u idućem meču neće biti ovome ni blizu.

2 hours ago, McLeod said:

U coveka rodjenog 8.8. koji igra pod crveno-belom zastavom. Previse je to slucajnosti xD

Ako se pitate kad se otprilike znao konačni ishod ovog meča (a Mek je mislio i na osvajanje turnira, siguran sam).

Posted

3 minutes ago, Dracarys said:

Kako god, Cicinjo se odavno okupiao, jeo, leži u hotelskoj sobi i trlja ruke nakon ovakvog teškog meča za Medvedeva.

Njegov mec ni 2 sata nije trajao, a intenzitet ni blizu ovome sto gledamo sad. Samo dan pauze... Znaci @Instinktizgleda ces ipak morati u finalu da navijas za suvlaki :lol_2:

• Like 1
Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Tugica. Koliko ce ovakvih meceva prosuti u zivotu, a nema 22 godine jos, neverovatno.

Upravo sam razmišljala kako bi mogao postati najbolji igrač sa najviše mečeva za pamćenje a koji ima najmanje trofeja da pokaže za sve to, osim poena za špice.

Posted

Danil uspeo onako usput i Lakost da izreklamira dodatno :lol_2:

Dakle, od četvorice polufinalista trojica kljakavi ulaze u polufinale, još samo da otkrijemo šta fali Beretiniju.