40Wins Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Objavljivao je sta ima, tanko je sve to da bi sad neko sa zapada reagovao ili podigao glas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Sa zapada niko nece dici glas sve dok mrcina dobro služi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited) Malo nas je (akademska zajednica, 1k potpisa za podrsku zahtevima protesta), ali verujem sa ce do prekosutra biti 2k potpisnika. Ima svakakvih imena, ali dobro je da se cuje glas... Edited June 9, 2023 by Geronimo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ne mogu da se kupuju karte za Soko Hahaha kakav cirkus Online ne mogu nikakve karte iz NS za Bg, može u vozu za regionalni. Ako saobraća Soko ući ću bez karte, pa da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ušlo nas je gomila bez karte. Kao prete da će nam naplaćivati kaznu 2k i sl... Baš danas kao ne radi huehue 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Marić odličan govor, nažalost po njega sada će kao braća Trifunović na crnu listu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Kako je ovaj promoter genocida?Šta znači promoter genocida?Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Znači onaj koji tvrdi da se u Srebrenici dogodio genocid. Još jedan jezički abortus onih koji su nažalost isti izbegli. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 bas su ga pregazili sa duzinom govora, pa sam nakon treninga morao dy iskuliram setnju. ali kul je bilo, samo bi mogli da edituju duzinu malko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Znači onaj koji tvrdi da se u Srebrenici dogodio genocid. Još jedan jezički abortus onih koji su nažalost isti izbegli. E dobro je da je on promoter genocida znači moje mišljenje o njemu je još bolje. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Jeste, sad se već malo osipaju ljudi po sporednim ulicama. Ali inače solidna energija a deluje da je i broj ok. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 1 hour ago, freethrow said: Znači onaj koji tvrdi da se u Srebrenici dogodio genocid. Još jedan jezički abortus onih koji su nažalost isti izbegli. Autosovinista. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Drugosrbijanac [emoji847]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 ekavski ustaša 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited) 19 minutes ago, Constantin said: Drugosrbijanac Drugosmrdijanac, moliću lepo. (Jer njima nije problem pretvoriti Srbiju u smrdiju ako treba pljunuti ovu drugu grupu.) Edited June 9, 2023 by Smrtokapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Da je glumio u "Besu" bio Kurtijev Srbin.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Drugosmrdijanac, moliću lepo. (Jer nije problem pretvoriti Srbiju u smrdiju ako treba pljunuti ovu grupu.)Uh..Srbiju zovu smrdija posebno kategorasini. Ne bih se izjašnjavao...[emoji41]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited) Jel stvarno danas na protestu bila zastava Sretenjske Knjaževine? Spoiler Ako jeste,kapa dole i naklon onome ko je doneo..prelepa je..i simbolika je jasna.. Edited June 9, 2023 by Drug Crni slovo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Danas je samo RTS, u realnom vremenu, izvestio o protestu.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 5 minutes ago, Drug Crni said: Jel stvarno danas na protestu bila zastava Sretenjske Knjaževine? Ne znam je li retoričko pitanje 🙃 ali bila je, video ja sa ova dva moja oka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited) Pogledah sad govor Seke Sabljić, krindž me izeo. Kako možeš 100 godina da glumiš i da i dalje nisi u stanju da pročitaš 10 rečenica na uvjerljiv način? Edited June 9, 2023 by Beonegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Inače,na nekim od prethodnih skupova sam video zastavu Ferarija..starija ekipa zna njenu "istoriju" i šta ona znači. Nema zastava EU što mislim da jeste šteta. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Inače,na nekim od prethodnih skupova sam video zastavu Ferarija..starija ekipa zna njenu "istoriju" i šta ona znači. [emoji106] Nema zastava EU što mislim da jeste šteta.Bio je i intervju s vlasnikom Ferari zastave, na N1.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts