Henry Chinaski Posted Saturday at 08:20 PM Share Posted Saturday at 08:20 PM 8 minutes ago, Volter said: Nisu ni svi oko nje bili studenti. Ja, supruga i kumovi smo dali mali doprinos nemogućnosti izvještavanja, a studenti nismo 😀 mada mi malo krivo sad, jer čujem da su bili korektni 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 08:23 PM Share Posted Saturday at 08:23 PM Prelepo 5 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 08:23 PM Share Posted Saturday at 08:23 PM Kao što napisa neko, oni koji su izašli u Splitu i Zagrebu da podrže proteste teško da slušaju onog bivola Tompsona ... Ako se ovlaš prelete komentari po njihovim medijima jasno je da oni koji daju podršku protestima često u komentarima potkače HDZ ili kako mu tepaju "kradeze" dok su oni koji imaju negativan stav o tome većinom "domoljubne" verzije Piše Vacića, Šešelja, Bokana i ostale vesele družine ... Nadam se da ovaj bunt kod nas neće ostati samo lokalnog karaktera već će biti inspiracija za neki širi fenomen na Balkanu,a djubreta za čišćenje i istovar na smetlište istorije na žalost ima na pretek ... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 08:24 PM Share Posted Saturday at 08:24 PM Ćaci bi zaista trebao sam da se javi, da iskoristi ovu popularnost, postaće najveća zvezda ne samo u Srbiji nego i šire, legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Saturday at 08:24 PM Share Posted Saturday at 08:24 PM (edited) Upravo se vratio. Išao sam od Žeželja do Limanskog parka. Mogu da kažem da je bilo solidno . Keva je sa njenim društvom išla drugom putanjom. Eto mene u BG kad uzmognem. Alal vera onima što su se sa strane iscimali da dođu danas... Nisam bio glasan, al' sam svojim gabaritima, harizmatičnom pojavom i urođenim scenskim šarmom doprineo skupu Ps: Lako je meni, jer sam sticajem okolnosti na nekoliko minuta i od Futoške/Jevrejske, i od Varadinskog mosta i od Limana 3... Tako da još jednom svaka čast ljudima što su došli u ovom broju Edited Saturday at 08:39 PM by Marko 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted Saturday at 08:26 PM Share Posted Saturday at 08:26 PM Zanimljiva kombinacija gostiju i format. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 08:29 PM Share Posted Saturday at 08:29 PM 9 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Saturday at 08:32 PM Share Posted Saturday at 08:32 PM Ovi govori su bili skroz ok, malo sam se zabrinuo da će otići previše u političarenje a od početka se studenti ograđuju od svega toga, međutim ni p od političarenja nije bilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 08:44 PM Share Posted Saturday at 08:44 PM 29 minutes ago, freethrow said: ama jbt niko ne pominje bilo kakve nove Jugoslavije, ako ne može da se ukapira da podrška iz Hrvatske i eventualno Albanije ili Federacije izbija bukvalno 90% aduta iz ruku ovih mentola... Potpuno obesmišljava standardna pitanja koja čekaju svakog protivnika poslednjih 10 godina i koja u startu rade binomnu podelu biračkog tela - da li je Srebrenica genocid, da li slavite slavu, da li je Ratko neroj, da li uvesti sankcije Rusiji... U vreme kada se uglavnom ljudi, roba i ostalo slobodno krecu taj koncept nam ne treba. Jer je sve slobodno. To je samo adut nacionalista da se ne bi krenulo napred ako me razumes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 08:49 PM Share Posted Saturday at 08:49 PM Just now, Don Dusko said: U vreme kada se uglavnom ljudi, roba i ostalo slobodno krecu taj koncept nam ne treba. Jer je sve slobodno. To je samo adut nacionalista da se ne bi krenulo napred ako me razumes. Pa eto, oni sa juga Italije mogu da prođu sve do Skandinavije bez kojekakvih granica i pasoša, al' ako to probaš sa obližnjom Hrvatskom, onda ih automatski ujedinjuješ. Mora biti da ti Italijani ne znaju šta rade jer su pre desetak vekova vikinzi napadali njihova vekovna ognjišta na Sicijili i na jugu, pa umesto da im tamo neki Đovani otfikari glave, on im prodaje ulaznice za Veneciju i time pljuje na italijanske žrtve od pre desetak vekova. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted Saturday at 08:51 PM Share Posted Saturday at 08:51 PM @zoran59 jel se zato nisi javlja 20 godina tetki? Da zivi na Ruzveltovoj pisao bi svaki dan, ali posto je na bulevaru Marsala Tolbuhina nisi joj poslao ni jedno pismo za 20 godina?! 😂😂😂 Za one koji ne znaju scena iz Balkanskog špijuna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Saturday at 08:51 PM Share Posted Saturday at 08:51 PM Podrška koja studentima dolazi iz ex Juge je zapravo pružena ruka za drugačiju budućnost. Za budućnost bez trovanja nacionalizmom. Žalim ljude koji to ne umeju da raspoznaju. 23 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted Saturday at 08:55 PM Share Posted Saturday at 08:55 PM Hulja se šunja. Ne sme ništa da pali. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Saturday at 09:02 PM Share Posted Saturday at 09:02 PM Šokiran sam izveštajem sa RTS-a. Pominju razloge za protest, pominju reke ljudi koje dolaze u grad, novinar se osmehuje dobacivanjima studenata... Is this the real life? Inače, danas u Berlinu najveći broj ljudi od svih dosadašnjih skupova, po mojoj proceni između 500 i 1000. Zaista je dirljiva podrška drugara iz Hrvatske i Bosne, bukvalno su desetine ljudi u pitanju. I oni osećaju da se nešto veliko dešava. Ja sam se danas deset puta emotivno raspao, ovo ne znam kako bih opisao. Hvala deci do neba i hvala svim roditeljima koji su decu učili da imaju mozak i kičmu uprkos surovoj realnosti života u Srbiji ❤️ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted Saturday at 09:08 PM Share Posted Saturday at 09:08 PM 2 minutes ago, JohnnyDragon said: @zoran59 jel se zato nisi javlja 20 godina tetki? Da zivi na Ruzveltovoj pisao bi svaki dan, ali posto je na bulevaru Marsala Tolbuhina nisi joj poslao ni jedno pismo za 20 godina?! 😂😂 Za one koji ne znaju scena iz Balkanskog špijuna. Ne razumem bas. A i taj film koji nisam video (ali sam citao puno komentara) je nakon mojeg vremena - iselio sam iz SFRJ '81. No, ova tema je posvecena studentima DANAS. Kad je pocelo, pitao sam netjake da li studentima sta treba, postoji li neki broj racuna da se posalje prilog i kupi hrana itd. A netjak mi odgovori: "nemoj, techa, ima dovoljno nas - i ako pomognes, ispasce da smo zapadni placenici." Bio sam ubedjen da drugaciju Srbiju necu doziveti. A danas izgleda da je moguce da hocu. Veliko ❤️ za studente i sve koji ih podrzavaju! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Saturday at 09:17 PM Share Posted Saturday at 09:17 PM Preuzeto sa fb-a Pita AV penzionera kada mu je neko pre njega povećao penziju za 11%? Evo kada: 1.01.2001. povećanje 59,94% 1.08.2001. povećanje 12,24% 1.01.2002. povećanje 13,05% 1.01.2004. povećanje 12,28% 1.01.2005. povećanje 11,64% 1.01.2008. povećanje 11,06% 1.10.2008. povećanje 14,13% onda duuugo ništa... Januar 2023. povećanje 12,1% januar 2024 povećanje 14.8% i sad ovo 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 09:25 PM Share Posted Saturday at 09:25 PM 7 minutes ago, Čvarkov said: Preuzeto sa fb-a Pita AV penzionera kada mu je neko pre njega povećao penziju za 11%? Evo kada: 1.01.2001. povećanje 59,94% 1.08.2001. povećanje 12,24% 1.01.2002. povećanje 13,05% 1.01.2004. povećanje 12,28% 1.01.2005. povećanje 11,64% 1.01.2008. povećanje 11,06% 1.10.2008. povećanje 14,13% onda duuugo ništa... Januar 2023. povećanje 12,1% januar 2024 povećanje 14.8% i sad ovo Jel mene sećanje vara ili je bilo i neko smanjenje između? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted Saturday at 09:30 PM Share Posted Saturday at 09:30 PM Smanjenje 10% 2014., zajedno sa platama u javnom sektoru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Saturday at 09:33 PM Share Posted Saturday at 09:33 PM Generacije 40-70+ god: usrali 1500 protesta za ovih 30 godina, podelili i naseli na 150 najsitnijih ideoloških kolona. Od prve, druge, treće Srbije, četnika, partizana, ateista, pravoslavaca, cigana, grobara, nacionalista, komunista, liberala, centrista, rusofila, natofila, anglofila, kinofila, Karađorđevićevaca, Obrenovićevaca, Trampovaca, Bajdenovaca, vegana, prasojeda, pa sve do šaomijevaca i ajfonovaca. Chill studenti pod jednim barjakom sa najvećom masom u istoriji ovih prostora, kotrljaju grudvu, kuliraju i trpaju ceo sistem i sve lažne udbaške podele be like : 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 09:34 PM Share Posted Saturday at 09:34 PM Ja sam bio na decijem rodjendanu danas i raspao sam se osim tetki koje sede u cosku jebanje majki samo (da prostite), svi, izlaze sudovi, izlaze fakulteti, izlaze javna preduzeca znaci svaki njegov bastion se ljulja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 09:35 PM Share Posted Saturday at 09:35 PM Moram reci odlican Kesic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Saturday at 09:36 PM Share Posted Saturday at 09:36 PM Polako sa hvaljenjem RTS. Nepomenik će sve uraditi da smanji nezadovoljstvo i da pokuša da uništi proteste. Izveštaj je bio ok ali ništa epohalno. Evo da vidimo ko će u ponedeljak biti gost u jutarnjem programu, to je jedna od najgledanijih emisija u Srbiji. PA da vidimo onda OKO i Dnevnike kada nema velikog protesta pa ćemo da vidimo da li je ovo fora ili se RTS menja na bolje. Ja ne mogu da zamislim da Bujošević koji je lizao dupe Nepomeniku 10 godina sada odjednom ustane i počne da radi svoj posao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 09:44 PM Share Posted Saturday at 09:44 PM 😄 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 09:54 PM Share Posted Saturday at 09:54 PM 17 minutes ago, Klotzen said: Polako sa hvaljenjem RTS. Nepomenik će sve uraditi da smanji nezadovoljstvo i da pokuša da uništi proteste. Izveštaj je bio ok ali ništa epohalno. Evo da vidimo ko će u ponedeljak biti gost u jutarnjem programu, to je jedna od najgledanijih emisija u Srbiji. PA da vidimo onda OKO i Dnevnike kada nema velikog protesta pa ćemo da vidimo da li je ovo fora ili se RTS menja na bolje. Ja ne mogu da zamislim da Bujošević koji je lizao dupe Nepomeniku 10 godina sada odjednom ustane i počne da radi svoj posao. Ja mogu, to je cak potpuno realno i logicno jer je zuti Bujke dovoljno iskusan da na vreme napusti brod koji tone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Saturday at 09:56 PM Share Posted Saturday at 09:56 PM Lako će Bujke da se uvuče novim vlastima i nastavi sa ulizivanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts