UDresuKvinsiMilera Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 2 hours ago, oubrevo. said: ja mislim da bi markif i markus dobili braću jokić u laboratorijskim uslovima, tj bez pomagala & bojazni da će završiti karijeru zbog toga jokićevi burazeri mi više izgledaju kao da se voze na vajb "vidi me što sam spreman na sve i lud na PCPu" nego što su stvarno spremni da srede nekoga ako nije prase od 7 kila Jokicev brat je u Denveru na prvom MMA mecu nokautirao protivnika u prvoj rundi.Tako da bice da su mimovi opravdani i da oni zapravo jesu ludi skroz,nije prica. 5 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 42 minutes ago, Miki28 said: @oubrevo. znao sam da ce mi biti jedan od omiljenijih igraca u ekipi ali da bude najomiljeniji nisam ocekivao ali ipak Melo je Melo. celo selo voli melo, samo gggggggg valja djanu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Saga se nastavlja🤣🤣😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 marcus mi je ranjenog kolena na IR slotu. iskuliraj legendo knicksa, propustio sam huntera zbog tebe 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Kakva tri bilmeza, četiri sa sve Markifom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Zamisli imas vise od 15 godina i dogovaras tuce preko socijalnih mreza. Zbirni IQ njih cetvorice 100 u vrh glave. 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Da ne preterujemo, mada razumem suštinu 😄 Tu su negde oko 70-89 IQ jedinica, fiziološki tupi. Ali ako neko Nikoli "dođe glave" to će biti ova dvojica. Zaista se nadam da je lažni nalog ili tako nešto... Ni braća Moris ne zaostaju po svojim intelektualnim bravurama. Markus je kanda zaboravio šta je on radio Dončiću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Uglavnom djukacko ponasanje, fejk taf gajisanje, glumljenje ludila i lozenje. Nekoliko opasnih situacija tho. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 ajde sto ne velicas dickpic greena naustrb kurija ali sad si i na legendu knicksa udario. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Dacu Drejmondu tvoj poslovni email, pa onda beri kozu na siljak sto bi rekli stari ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 3 hours ago, oubrevo. said: a ne, računam samo burazere bez jokića. FERKA to bi stvarno bila debilna tuča ali ne uzdam se u ove bukače, mislim da su moriseji spremniji there is a light that never goes out. Ja mislim da bi ih Nemanja sam sredio obojicu, ali sto kazes debilna tema. Evo kako je izgledao nokaut u toj prvoj borbi njegovoj. Definitivno nije salabajzer. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 zovite Dejnu Vajta da se organizuje nešto, greota da ovo propadne kakvi Džejk Polovi, kakve pičke materine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Vec vidim naslov DOGOVOREN MEC DECENIJE! SRPSKI DOMACINI NEMANJA I STRAHINJA BIJU BOJ PROTIV DOPINGOVANOG NATO AGRESORA! (FOTO) (VIDEO) 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 1 hour ago, DameTIme said: Da ne preterujemo, mada razumem suštinu 😄 Tu su negde oko 70-89 IQ jedinica, fiziološki tupi. Ali ako neko Nikoli "dođe glave" to će biti ova dvojica. Zaista se nadam da je lažni nalog ili tako nešto... Ni braća Moris ne zaostaju po svojim intelektualnim bravurama. Markus je kanda zaboravio šta je on radio Dončiću. Ruku na srce, oni su reagovali kao odbrana tek nakon što je njegov brat suptilno zapretio Nikoli. Kakvi god bili, u ovoj situaciji ne mogu da ih krivim jer postoje velike šanse da će neki od Morisa u narednim susretima sa Denverom da nastavi sa sranjima. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 @Barkley#34 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Kakva 4 mentola, nastavljaju prepucavanje na Twiteru.. ne vidim zasto Jokiceva braca imaju toliki hajp u americi.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ko zna... Možda je Nidža samo davljenje žena zabranio onomad 😁 A za ostalo burazerima nije zaprećeno banom/sankcijama 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 (edited) 18 minutes ago, Barkley#34 said: Ruku na srce, oni su reagovali kao odbrana tek nakon što je njegov brat suptilno zapretio Nikoli. Kakvi god bili, u ovoj situaciji ne mogu da ih krivim jer postoje velike šanse da će neki od Morisa u narednim susretima sa Denverom da nastavi sa sranjima. Svakako podržavam da stanu Nikoli u odbranu ako dođe do još jedne eskalacije, ali pravljenje Tvitera samo za ovu priliku je baš nezrelo. Razumem njihovu želju da štite brata, ne razumem ovo trpanje u sve (praktično ničim izazvani su prozivali Bukera i sl). Ovo ne vodi nikuda i njih dvojica imaju istorijat agresivnog i bezobraznog ponašanja. Pritom prilično sam sigurna da Jokić može izaći na kraj sa Markusom i Markifom u paketu. Edited November 9, 2021 by DameTIme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Kam tu redstar bro! Shitpostujem(kao i uvek) ali barem dok je tema u rasulu svakako pa ne skodi mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Braća nakupiše za nepunih 24h preko 33 hiljade pratilca. Ljudi jednostavno vole tu vrstu zabave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Braca koriste trenutak, Ball porodica dobija konkurente, cekamo neki rijaliti duel "Sestre Kardashian vs Braca Jokic" 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Nešto su se ućutali oni što su kovali u zvezde Edwardsa, posebno kralj hot tejkova @Dracarys koji je na nikakvom uzorku video Timberwolvese visoko. Edwards je užasno neefikasan i trenutno je baš loš primer volume scorera, drugim rečima Wiggins posle Wigginsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Dovešćemo ga za par godina za Bjelicu i 58 pik četvrte runde. Spolstra ispao baš seljačina, sad tek vidim... Inače Jokić uvek nekako napuni Adebaja ili mi se čini? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 E da, od večeras Lilard gazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts