ćušpajz Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 1 steph 2 lebron 3 pefi marković 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Dobrovovoljni davaoci tuđe krvi pod košem. Makabr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Kakva je bila tekma, pokrio sam se po glavi sinoć oko 23.00, tek sam sad provirio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Kari i dalje juri rekorde a ekipa ispašta, Lebron najbolji, bio Džordan. Kao dečji rođendan na kojem odmah s vrata krenu sa divan dan divan dan divan dan. a nema rakije. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Jedno je sigurno, niko nikada za ol star nece ubosti 16 trica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 28 minutes ago, Dracarys said: Jedno je sigurno, niko nikada za ol star nece ubosti 16 trica. Koliko ih je vjezbao tokom sezone nije ni cudo da ih je ubo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Gotovo je i ovo sranje. Sad ide najdosadniji deo sezone tamo do pred poslednjih 5, 6 utakmica regularea i pozicioniranje pred PO/lutriju, ko već šta juri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 najbolje su ove stefanijine trice kada ga trajčo čuva, pa šutne i odmah ide nazad ili ga nešto trashtalkuje dok lopta putuje u koš Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Manje Aješe više toktreše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Auh, kad pomenu već Ayeshu leptejebo koji megakrindž ono takmičenje gde se Curryevi kao bore protiv nekog drugog para u odgovorima na porodična pitanja, full neprijatno, nisam mogao da gledam do kraja. Sigurno je jako teško živetii svaki dan pored takvog stvorenja kao što je Ayesha, baš se vidi koliko je jako piči attention whore sindrom. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) Pogledao sam poslednju cetvrtinu, Curry promasio jedno 8 suteva u nizu. Malo je neprijatno bilo kakve je suteve uzimao, cak i za allstar. Izgleda da sam uhvatio sve njegove promasaje. Ali koliko Jokaru bole paja, u Lebronovom timu 4 startera + Allen, verovatno rekao pustite ovog malog ne mogu da se cimam. Edited February 21, 2022 by Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 18 minutes ago, Del Piero said: Pogledao sam poslednju cetvrtinu, Curry promasio jedno 8 suteva u nizu. Malo je neprijatno bilo kakve je suteve uzimao, cak i za allstar. Izgleda da sam uhvatio sve njegove promasaje. Ali koliko Jokaru bole paja, u Lebronovom timu 4 startera + Allen, verovatno rekao pustite ovog malog ne mogu da se cimam. Pa pročitah jutros negdje da je izjavio da mu je stvarno teško da igra All Star i da ne zna šta da radi na toj utakmici... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 20 minutes ago, Del Piero said: Pogledao sam poslednju cetvrtinu, Curry promasio jedno 8 suteva u nizu. Malo je neprijatno bilo kakve je suteve uzimao, cak i za allstar. Izgleda da sam uhvatio sve njegove promasaje. Ali koliko Jokaru bole paja, u Lebronovom timu 4 startera + Allen, verovatno rekao pustite ovog malog ne mogu da se cimam. Ja sam recimo odgledao prvo pouvreme i tada je sutirao trojke 8-11 i barem pola je bilo iz jako teskih situacija koje je sam simulirao. Zanimljivije me je i da Steph sutira sa pola terena nego da Janis napravi dvokorak i odbrambeni igrac mu se skloni da zakuca i to u najboljem slucaju, posto postoji opcija da Murray probije i polozi sa 2 ruke kao retard... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) Jeste, ali u 4/4 se kao igra malo ozbiljnije, a i sinoc se na samom kraju igralo na noz, pa nije bas da ne bi znao sta da radi, ali ocigledno ga zabole da se cima.@Beonegro Edited February 21, 2022 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Auh, kad pomenu već Ayeshu leptejebo koji megakrindž ono takmičenje gde se Curryevi kao bore protiv nekog drugog para u odgovorima na porodična pitanja, full neprijatno, nisam mogao da gledam do kraja. Sigurno je jako teško živetii svaki dan pored takvog stvorenja kao što je Ayesha, baš se vidi koliko je jako piči attention whore sindrom. Meni su njih dvoje baš skladan par i Ayesha mi je jako kul, uopšte nemam takav utisak. Svakako mislim da ima igrača koji je pre trebalo da se nađu u tih top 75, ali ponekad je količina fekalija koja se izruči na taj izbor Dejma zaista iscrpljujuća: Edited February 21, 2022 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) Citao sam Ayeshine tvitove nakon sto je GS izgubio od Klivlenda 2016, malo je reci da sam uzivao.😄 Ona i Lejdi Gaga su me bas razveselile te godine, druga je ''plakala'' zato sto je Tramp pobedio na izborima. Placi, bote, placi. Edited February 21, 2022 by Ta'veren 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 koliku saku ima, uvek se iznenadim Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 31 minutes ago, Ta'veren said: Citao sam Ayeshine tvitove nakon sto je GS izgubio od Klivlenda 2016, malo je reci da sam uzivao.😄 Ona i Lejdi Gaga su me bas razveselile te godine, druga je ''plakala'' zato sto je Tramp pobedio na izborima. Placi, bote, placi. Što opet ne znači da je attention whore niti bilo šta slično. Sećam se i ja tvitova. Ne znam, baš kažem da nemam takav utisak i meni je ona super, kao žena ženi. Pritom ih prilično pratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Užasno je prosto - ukoliko je slaba forma posledica snimanja emisije sa Mirom Marković, onda je crvena veštica koja pokušava da iskoristi muža za kuvanje i rijeliti, ukoliko nije, ona je ambiciozna i presimpatična mlada žena sa mnogo talenata, neobičnom aurom i masivne harizme, te role model. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 mislio sam da ce dragic u phoenix, ali zbog sarvera mozda nije bilo moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 dragic je u super odnosima sa sarverom. isla je prica da mu je ponudio ugovor vec na parkingu, 2012-e kad se dragon vratio u phoenix. goran je napustio sunse zbog mcdonougha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Diplomackim rjecnikom kazano - jebi se, Gorane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts