freethrow Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Kerr vozi tenk. Mrš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Koji je deadline za trejdove po našem vremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 @propolis, 3pm eastern time je valjda 21h kod nas @AgroLaki, kakva je situacija na kings redditu sada? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 8 minutes ago, propolis said: Koji je deadline za trejdove po našem vremenu? Do 21h vcrs po nasem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Lejkersi, sad ste pali najniže. Izgubiti od ove grupe građana, baš umetnost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 @AgroLaki Šta misliš, šta će biti sa Rašom Holmsom sad? Vidim da je očekivano malo igrao sinoćke, a sumnjam da će pristati na ulogu bekapa u lošem timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Sramota, Vestbruk nula poena noćas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 minutes ago, zorex said: Sramota, Vestbruk nula poena noćas. Odavno nije promašio manje šuteva i izgubio manje lopti. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 1 hour ago, uini said: @AgroLaki, kakva je situacija na kings redditu sada? Koncenzus je da se sve odvija po planu, dali smo sophomore 13. pika za dvostrukog All stara, los Badijev ugovor i Tristaca za 2 igraca, takoreci opljackali smo ih, FO radi odlican posao. Spoiler Spoiler 42 minutes ago, Barkley#34 said: @AgroLaki Šta misliš, šta će biti sa Rašom Holmsom sad? Vidim da je očekivano malo igrao sinoćke, a sumnjam da će pristati na ulogu bekapa u lošem timu. Bas se ocekivalo da bude trejdovan, pominjao se Sarlot, ali sad nemam pojma sta ce biti, kao da bilo sta kod nas ikad ima smisla. 😄 Edited February 10, 2022 by AgroLaki 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Taj isti sub je hteo da izvrsi grupni harakiri posle trejda. Holms je realno bekap nema on kvalitet za startera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Šta znam, ne gledam ga već nekoliko meseci ali iz prethodno viđenog mislim da ima kvalitet da bude startni c u lošijim do manje lošijim ekipama i bekap u PO timovima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Taj isti sub je hteo da izvrsi grupni harakiri posle trejda. Holms je realno bekap nema on kvalitet za startera. Ma aronija brate malo ovo ono. 1 hour ago, Barkley#34 said: Šta znam, ne gledam ga već nekoliko meseci ali iz prethodno viđenog mislim da ima kvalitet da bude startni c u lošijim do manje lošijim ekipama i bekap u PO timovima. Ma starter samo kod neke tenkovske brigade. To je problem Sacramenta, ima tu nekog talenta, ali svi su averidzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 😂 4 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 On 2/9/2022 at 12:07 AM, Dracarys said: Minesota malo ima sreće, baš im je zapalo da igraju večeras i sutra uveče protiv Kingsa. Jeftine dve pobede više na kontu. Mogu polako da spremaju napad i na TOP6. Govori se da će biti aktivni na dedlajnu kako bi dodatno pojačali ekipu. Da se vratimo na temu rostera Kingsa, potrebno je više od Foksa i Sabonisa kako bi se igrao plej of na zapadu. Nisu sedeli skrštenih ruku ni Pelikani koji su se pojačali CJM-om. Dovoljno jer reći da je trenutno 7 ekipa Minesota, a 8 Lejkersi. Klipersi su deveti koji opet igraju sjajnu košarku i bez Kavaja i Džordža. Veoma je težak put do plej ofa, jer treba da pobede dve baš jake ekipe u plej inu. mi smo osmi samo do ol stara posle krecemo ka prvom mestu. nemoj nas u isti kos sa ovom boranijom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10, 2022 Author Share Posted February 10, 2022 osim sto je sa klutch mafijom sastavio krs ekipu, james se ne moze puno kriviti za bilo sta. covek i dalje igra kao zmaj, pogotovo za svoje godine. neverovatno mi je da se njemu bilo sta prebacuje kada je igra u pitanju. cini se da on nije obican veteran koji kako vreme prolazi i igra manje i ima slabije brojke, nego mora ovako jer kako vidimo, ni to cak nije dovoljno dobiti ovakve blazerse. par ovakvih rezultata i ne bi me cudilo da opet 'povredi' nesto i zavrsi sezonu. davisu je ionako dovoljno da malo jace otvori vrata i vec je 2-4 nedelje out. imace par meseci da smisle kako da trejduju westbrooka. moci ce i novi, 2029. pick da trejduju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Ima neko da nadje koliki procenat suta ima protivnicki igrac kad ga cuva Bron? Pre par nedelja procitah da je blizu 70% ali cisto sumnjam da je to tacno i ako se steka u odbrani level pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 19 hours ago, Dracarys said: Kada Vojnarovski kaže, onda znaš kako stoje stvari. Edited February 10, 2022 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Iz ugla Kingsa, žao mi Halibartona, dobar igrač. Ali ok, Sabonis im je super zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10, 2022 Author Share Posted February 10, 2022 47 minutes ago, drperce said: Ima neko da nadje koliki procenat suta ima protivnicki igrac kad ga cuva Bron? Pre par nedelja procitah da je blizu 70% ali cisto sumnjam da je to tacno i ako se steka u odbrani level pro https://www.nba.com/stats/players/defense-dash-overall/?CF=PLAYER_NAME*E*lebron&Season=2021-22&SeasonType=Regular Season 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 53 minutes ago, gggggggg said: osim sto je sa klutch mafijom sastavio krs ekipu, james se ne moze puno kriviti za bilo sta. covek i dalje igra kao zmaj, pogotovo za svoje godine. neverovatno mi je da se njemu bilo sta prebacuje kada je igra u pitanju. cini se da on nije obican veteran koji kako vreme prolazi i igra manje i ima slabije brojke, nego mora ovako jer kako vidimo, ni to cak nije dovoljno dobiti ovakve blazerse. par ovakvih rezultata i ne bi me cudilo da opet 'povredi' nesto i zavrsi sezonu. davisu je ionako dovoljno da malo jace otvori vrata i vec je 2-4 nedelje out. imace par meseci da smisle kako da trejduju westbrooka. moci ce i novi, 2029. pick da trejduju. Koliko si puta gledao Lakerse ove sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10, 2022 Author Share Posted February 10, 2022 5 minutes ago, LordOfTerror said: Koliko si puta gledao Lakerse ove sezone? ne puno, 10-15 puta. hoces da kazes da je konjina veliki problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Meni je neverovatno da neko nalazi problem u Bronu pored ovakve kršine od ekipe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts