NikadProtivKaline Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 nisam ispratio, da li se ikada ozbiljnije razmatrao trejd simons - ravnozemljas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 24 minutes ago, uini said: skoro kao da ti bogi onda izgleda .... lepše? Egzotična kombinacija, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: nisam ispratio, da li se ikada ozbiljnije razmatrao trejd simons - ravnozemljas? Itekako, ali je zapretio da će završiti karijeru ako se to dogodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 16 minutes ago, DameTime said: Egzotična kombinacija, zar ne? svaka kombinacija sa trejom je egzotična 19 minutes ago, NikadProtivKaline said: nisam ispratio, da li se ikada ozbiljnije razmatrao trejd simons - ravnozemljas? problme u osnovi je što kajri može samo da objavi da završava karijeru, verujem da bi on to i uradio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 ne znam ko bi uzeo 0 dollara umesto 37 miliona, mozda irving, mada sumnjam, koliko je lud ipak i dalje su pare najvaznije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 5 minutes ago, gggggggg said: ne znam ko bi uzeo 0 dollara umesto 37 miliona, mozda irving, mada sumnjam, koliko je lud ipak i dalje su pare najvaznije. ja mislim da crnom panteru feat mnoge teorije irvingu = novci nisu najbitniji, i da bi sutra batalio basket ako ga eksportuju gde mu se ne sviđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Jednom je jedan čovek rekao da čoveka pokreću dve stvari. Prva stvar je novac, a druga ideologija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 9 minutes ago, uini said: ja mislim da crnom panteru feat mnoge teorije irvingu = novci nisu najbitniji, i da bi sutra batalio basket ako ga eksportuju gde mu se ne sviđa. 37 miliona je previse novca ipak. ako toliko hoce da se penzionise, moze izdrzat jos jednu godinu. inace, spekulise se da ni simmons nije vakcinisan. mada ne sumnjam da bi uzeo vakcinu ako ga trejduju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 sklonjen sga konacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Kakav je ovo umetnik: Da mi na početku svakog dela klipa piše da sledi njegova asistencija, opet ne bi bio siguran da mogu da predvidim gde će ta lopta da ide. Kao da gleda teren iz ptičije perspektive i igra igricu. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Stvarno igra ludacku sezonu. At this pace, morao bi biti MVP ponovo, sve drugo je cista politika. Doduse, ligi to nije strano bilo ni ranije, bas su Brona recimo oladili nekoliko puta po tom kljucu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Šteta šta takvu igru ne prenese na Fiba pravila, to je valjda zato što su nba parketi veći ili ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 2 minutes ago, Ace Rimmer said: Šteta šta takvu igru ne prenese na Fiba pravila, to je valjda zato što su nba parketi veći ili ne znam. Pa odigrao je valjda samo dva fiba takmicenja, i to jedno kada je bio blizu svog prajma. Ima vremena, samo ako se bude odazvao na poziv. Verujem da igrac njegovih karakteristika moze da bude dominantan i na fiba takmicenjima, jer nije surovi fizikalac tipa Janis/Simmons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Zavisi i od zamisli tenera da li će Jokić dominirati u Fiba takmičenjima. Recimo Janis u Grčkoj nije mogao da dobije loptu dok je Kalates ne ocarini pa nije ni mogao da igra onu njegovu tranziciju. Edited January 29, 2022 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Suzen teren, defanzivnih 5s, los spejsing Grka. To ebe Janisa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ovakav Jokić iz poslednje dve sezone, mršav i fokusiran od početka, još nije igrao na Fiba takmičenjima, tako da ćemo, nadam se, tek videti kakav će biti u tim uslovima. Verujem sličan ovim izdanjima. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) 9 minutes ago, propolis said: Recimo Janis u Grčkoj nije mogao da dobije loptu dok je Kalates ne ocarini pa nije ni mogao da igra onu njegovu tranziciju. eh da je tako, gde bi janisu bio kraj ipak su fiba pravila i teren nesto sto ga ogranicava a ne trener takodje, bucksi su formirali roster prema njemu a grci imaju koga imaju najbolji evropljanin svih vremena je u americi, ne vazi za evropu i ostatak sveta Edited January 29, 2022 by uini 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) 15 minutes ago, mr clutch said: Suzen teren, defanzivnih 5s, los spejsing Grka. To ebe Janisa. Pa da,ali da Kalates ne drvi loptu nego da mu je odmah prosledi imao bi bar te poene iz tranzicije. Edited January 29, 2022 by propolis @uini verujem da bi bio bolji kad ne bi Kalates morao da cekira svaku loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 @propolis, doduse i od zamisli trenera zavisi kako ce igrati, sad sam se setio Spoiler 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 12 hours ago, propolis said: Deluje da si zaspao na prvom tajm autu 🤔 Pre toga: Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Luka pleše po terenu u prvom poluvremenu...Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 On 1/28/2022 at 2:58 AM, DameTime said: Možda zabraniti navijačima GSW da glasaju xD Trae starter na Istoku, yisss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 15 hours ago, propolis said: Deluje da si zaspao na prvom tajm autu 🤔 Haha, gledao sam show do kraja i bas mi bi krivo sto Russ ne pogodi na kraju za pobedu. Sudija nas je zajebo pri kraju, Bridges je dobio 2+1 umesto da se svira faul u napadu. Glave nam je doso Ish Smith, igrao je kao masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 (edited) Kakav classic Majami-Toronto 👀 Ne samo da je najbolja utakmica koju sam odgledao ove sezone vec mozda i duze... Prava prvenstvena, fizicki zahtevna, sa dosta gresaka i pogodjenih teskih suteva. Torontu cela prva petrorka 54+ minuta na terenu, kad je to poslednji put bilo? Edited January 30, 2022 by LordOfTerror 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 3 hours ago, LordOfTerror said: 54+ minuta na terenu, kad je to poslednji put bilo? Nikad. Bilo je utakmica sa vise OT ali nikad da je ekipa imala 5 igraca sa 50+ minuta. Klupe bez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts