Del Piero Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Hughes zajebao i Jerry Seinfelda u ranom startu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 hahahaha, opet Italija....pa bravo Jacobs 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Koj kurac sa Italijanima ove godine 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Hahah, pa je l realno ovo sa Italijanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Kako je krenulo, samo se štancaju rekordi. Lični, nacionalni, olimpijski, svetski 😯 Samo da potraje 🙏🙏🙏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Čovek osvojio zlato a komentatoru glavni problem izgovara li se Marsel ili Marćel 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Ali Tamberi morat će ga izvlačit sa stadiona na kraju. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Haha... rekoh ja danas, tradicionalno Italijan uzima medalju u sprintu 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 mogao je bar da nauci kako se drzi zastava italije, svo vreme pogresno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 19 minutes ago, Darth Steva said: Ne znam da li to sto nema publike pomaze ucesnicima da budu opusteniji i prave bolje rezultate ali ovo danas nije realno. Moguce da ima do toga, da im je atmosfera približnija onoj kao na treningu pa da su opušteniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 mamona je ubica, nema sta :coffee: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 2 minutes ago, Ridji said: Moguce da ima do toga, da im je atmosfera približnija onoj kao na treningu pa da su opušteniji Ima i do toga, ali se sećam 1991, kada su oboreni svetski rekordi i u skoku u dalj i na 100, da su objašnjavali da su staze koje su korišćene u Tokiju bile brže nego na svim šampionatima do tada. Siguran sam da i sada dosta toga je do staza. edit. jebote koliko sam ja mator 😲 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Koliko je Kinez lose startovao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Čini mi se da je imao dobru reakciju a onda kao da je na trećem-četvrtom koraku "propao", jednostavno je stao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 20 minutes ago, alcesta said: Čovek osvojio zlato a komentatoru glavni problem izgovara li se Marsel ili Marćel I ovde Šofranac briljira. Jacobs osvaja zlato a on će "Konačno jedan evropljanin prvak Evrope" a lik rođen u Texasu i slučajno je na OI u Tokiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 4 minutes ago, Neme said: I ovde Šofranac briljira. Jacobs osvaja zlato a on će "Konačno jedan evropljanin prvak Evrope" a lik rođen u Texasu i slučajno je na OI u Tokiju. Pa dobro majka mu je Italijanka, a u SAD-u je samo rođen, tako da nije mnogo pogrešio. Koji je Šofranac, onaj što radi košarku ili atletiku? Ako je ovaj sa atletike, njega teško mogu da slušam ima monoton glas i izgubim interesovanje o onome što priča posle nekoliko sekundi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Šofranac=najveći kralj i poznavalac sporta diljem Crne Gore 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Šofranac radi sve živo, a glas mu nije monoton nego često preteruje koliko se unosi, ne volim da ga slušam jer mi unosi nervozu, mada kontam da neko voli taj stil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Šofranac radi sve živo, a glas mu nije monoton nego često preteruje koliko se unosi, ne volim da ga slušam jer mi unosi nervozu, mada kontam da neko voli taj stil. Ma ja sam mislio na onog komenatora sa ES, tek sada vidim da je to neki crnogorski komentator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) 23 minutes ago, Neme said: I ovde Šofranac briljira. Jacobs osvaja zlato a on će "Konačno jedan evropljanin prvak Evrope" a lik rođen u Texasu i slučajno je na OI u Tokiju. Mama je Italijanka, to se racuna Brzi Don Juan. Edited August 1, 2021 by Plavi Golub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) A evropljanin prvak Evrope? @Don Juan @Plavi Golub 5 hours ago, Don Juan said: Ma ja sam mislio na onog komenatora sa ES, tek sada vidim da je to neki crnogorski komentator. Ma bezveze lik totalno. Nemaju boljeg 20 godina. Edited August 1, 2021 by Neme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) Gledam malopre deo Džejkobsovog intervjua na engleskom, totalno mi je nerealan njegov italijanski akcenat, kao da slušam ton sa drugog snimka Vidim da ima već troje dece Inače se malo brinem za Tamberija, valjda paze na njega tamo da ne odlepi skroz, ono je bilo prilično drastično Edited August 1, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) 38 minutes ago, Neme said: A evropljanin prvak Evrope? @Don Juan @Plavi Golub Sto kazu ovde i ja citam dijagonalno. Navijalo se pa mozak na leru. Lupio je za medalju, imas pravo. Hteo da kaze konacno jedan koji nije zift. Oni stari i kad su lupali su bar bili smesni. Ovi ni to. Edited August 1, 2021 by Plavi Golub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts