Jump to content

Plavi Golub

Član foruma
 • Content Count

  2,486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Plavi Golub last won the day on October 16 2019

Plavi Golub had the most liked content!

Community Reputation

2,255 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Plavi Golub

  Izbori 2022

  To takodje ne menja cinjenicu da su strucno zafrknuli drugi deo gradjana (sebe sto su zafrknuli to je tek za pricu), kome baba nije npr Irkinja. Dakako "sin London sitija" za svoju decu ima i nemacko drzavljanstvo (nije nesto nepoznatno i iz balkanskih uslova neki se krecu ujkljucujuci im i kapital), a spekulanti iz vlade u pozurili da prebace centrale firmi preko granice u Irsku. Sve uz pomoc one matore odvratne dzukele od Mardoka, koja im drzi takoreci celu mejnstrim stampu, a zagadi sve cega se dohvati
 2. Plavi Golub

  Izbori 2022

  https://www.thedailybeast.com/viktor-fedotov-major-conservative-party-donor-linked-to-russian-corruption-scandal Ma nije ga/ih finansirao uopste…Mozda i najvise od svih. Jer pare drze tamo. Sve KGB ovci iz Transnjefta, Yukosa, i Rusi i Ukrajinci. Trgovina energentima i sirovinama. Udruzeni sa britanskom off schore banditima. 2016. u januaru EU donosi direktivu o monitoringu krupnih transfera novca, a pre toga o izbegavanju oporezivanja. U junu iste godine naglavacke referendum za izlazak. Uzmi Tajms iz jula ili avgusta 2021. pa s
 3. Plavi Golub

  Izbori 2022

  I meni se tako cini, ali se slazem i sa ovim citiranim dole. Ne moze da se baci u I krugu, a postoji motivacija u smislu glasanja za nekoga kome je blizi. Jedino sto su zakasnili sa kampanjom i treba da forsiraju vaznost izlaska.
 4. Koje Madjare i Poljake? Orbanove i Dudine, taj rad? Drugi Madjari i Poljaci ne postoje ili su statisticka greska? To sto zoves nacionalistom je duboko iskompleksirano govece koje ako ga samo ignorisu rasturi stalu. Jer ga nisu ispostavili. I nema leka tome.
 5. Ovo je meni bio sjajan film. Kraj fenomenalan. Topla preporuka.
 6. Plavi Golub

  RIP

  Radila sam sa Poljacima na jednom projektu i tako svirao njihov radio u delu gde se montiralo, odjednom cujem poznatu muziku i ocekujem Bajagu tj, kad krece pesma na poljskom. Nekoliko njegovih pesama, Maljciki od Idola. Posle sam videla da je u pitanju ceo projekat sa ex yu muzikom. Skroz zanimljivo.
 7. Ih ja ga se setila odmah. Ako nista vredi pogledati zbog Moli Ringvold https://m.imdb.com/title/tt0091790/ Pretty in pink (1986)
 8. https://www.theguardian.com/global-development/2022/jan/26/poland-death-of-woman-refused-abortion Jos jedna Poljakinja. Sepsa. Da covek pozeli da ih sepsa izjede. Sporo i bolno.
 9. Plavi Golub

  Izbori 2022

  Kakva budala, najpametniji od svih sa sve molerskim cetkama. O budale smo se saplelili i jos se zbog njih i naslednika ne dizemo. Odoh u hibernaciju opet. Svaka cast onom ko tu nadje optimalnu osobu za vecinu.
 10. Plavi Golub

  Izbori 2022

  Zavrsio je Vojno tehnicku akademiju u Zagrebu, elektrotehniku. To je tada bila najbolja skola u pri vojsci u toj oblasti. Covek je zaista OK u svakom smislu. Kao i @Kronostime znam to iz privatnih izvora koji nemaju bas nikakve veze sa politikom. Isto mesto rodjenja i odrastanja i slicna generacija. Mislim ne znam sta je cilj i koja vrsta prepoznavanja i identifikacije se trazi za predsednika i medju kojom tacno populacijom. Citam i cudim se reakcijama. Uz Mariniku iz SSP i Prelevica advokata najpristojniji kandidat. Ono da ima mozga, da se drzi zakona i da ne
 11. Plavi Golub

  RIP

  Pocivao u miru.
 12. Evo emisije, pa svakom na izbor sta ce da cuje i sta da zakljuci. Najbolje tako.
 13. Tvoj minut i po i moj minut i po nisu iste velicine. Naravno da sam je odgledala samo su moje usi cule druge stvari. Nadam se da te nece poslusati za dobrobit onih koji tu zive.
×
×
 • Create New...