Oi! Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 SIJA BRONZA, BRAVO! Iskreno draža mi je bronza od srebra, ipak je pobedom završeno, ko zna šta bi bilo u finalu, svakako svaka čast. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 da je neko ponudio pre pocetka turnira broncu, bilo bvi davaj davaj, al nakon 7-0 i pijanih rusa u 1/2, ova bronca zvuci kao neuspeh.. u svakom slucaju cestitke, al nie to to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Svaka čast što su uspeli da se resetuju i odigraju dobro nakon onog raspada. Ostaje žal zbog sramotnog pristupa u polufinalu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Vraca dete na basket, al da ostane i na tekvondou. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Tesko je oteti se utisku da je trebalo da bude zlato ili bar poraz od Letonije koja jedina moze da izadje na crtu ovde. Ali dobro je da se nas fatalizam u mentalitetu nije pojavio danas i da su odigrali za bronzu kako treba. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 BRAVO MAJSTORI! Cesto u zivotu se ne poklope stvari u najvaznijem momentu, ali medalja je upisana, dok neko mazi konje, drugi ginu za medalju! 😝 Momci nisu bili prepotentni ni u jednom momentu, mediji su obecavali zlato a ne oni, igrali su i sa pritiskom favorita i velikih ocekivanja usled kraha kosarkasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Demonstrativno izvlači malog iz igraonice, šalje ga opet na basket. Traži za malog garantovanu minutažu. Ok, sam ću izaći. 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Bravo momci, lepo odigrana tekma. Ubio ih je pritisak u polufinalu ali su ovo odigrali sa velikom željom i zaslužili medalju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ne nalazi ga u igraonici jer je napaćeno dete već samo otišlo u centar za socijalni rad da traži zaštitu. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Odlicno je i ovo bilo 🤗 Cestitke momcima, idemo po sledecu 🤗 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Vidi se da smo dosta jači od ovih, ali je bilo potrebno da se u glavi smire posle polufinala. Bravo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Sad bez zezanja, nije lako razbistriti glavu posle teškog poraza za samo nekoliko sati pred novu utakmicu niti smo ikad bili poznati po dobrim nastupima za utešno treće mesto. Čestitke momcima. Meni i dalje ovaj basket uglavnom negledljiv sport. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni i dalje ovaj basket uglavnom negledljiv sport. Slazem se. Radije bih gledao ovu nasu ekipu u nekoj opustenijoj "ispred zgrade" varijanti, nego po ovim pravilima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Sad bez zezanja, nije lako razbistriti glavu posle teškog poraza za samo nekoliko sati pred novu utakmicu niti smo ikad bili poznati po dobrim nastupima za utešno treće mesto. Čestitke momcima. Meni i dalje ovaj basket uglavnom negledljiv sport.Mentalne gromade confirmed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 25 minutes ago, McLeod said: Vraca dete na basket, al da ostane i na tekvondou. 24 minutes ago, Chaos Is Me said: Demonstrativno izvlači malog iz igraonice, šalje ga opet na basket. Traži za malog garantovanu minutažu. Ok, sam ću izaći. 21 minutes ago, Barkley#34 said: Ne nalazi ga u igraonici jer je napaćeno dete već samo otišlo u centar za socijalni rad da traži zaštitu. >>> 21 minutes ago, BojanaCZV said: Odlicno je i ovo bilo 🤗 Cestitke momcima, idemo po sledecu 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Trebali su onog debelog Rusa da ubace u pik, čovek je disao na škrge. Imali bi tonu otvorenih šuteva, šteta, prava šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kao sto rekoste, nama ne leze mecevi za trece mesto, a jos u istom danu sve, svaka im cast kako su se mentalno resetovali. Jbg, moglo je bolje, ali ajde bajo osvoji ti bronzu na seoskoj olempijadi pa pricaj. Svaka cast momci! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Amerikanke dobile prvih 6 meceva u grupi, izgubile sedmi i onda rutinski do zlata. Reko sam da treba da izgubimo jednu u grupi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Aj da vidimo ovo finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kvota 1.3 da će izbiti tuca na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Au kakva trojka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Testirali na droge i alkohol Ruse od jutros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) 6. faul Letonaca Nestvarno mi je da Rusi ovako dobro igraju 😄 Edited July 28, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kakav je bre ovo Letonac broj 3, ko da su ga iz biznis lige izvukli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Gotovo sam siguran da svi igraju prvu letonsku ligu i to na su medju boljim u manjim klubovima, ako se ne varam 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts