McLeod Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Sto te trolam, high work rate igrac koji nema neku konverziju sansi, promasuje zicere, ali koristan kad ima dobro definisanu uligu i mislim da mnogi navijaci Zvezde generalno ne cene njegove kvalitete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 29 minutes ago, McLeod said: Sto te trolam, high work rate igrac koji nema neku konverziju sansi, promasuje zicere, ali koristan kad ima dobro definisanu uligu i mislim da mnogi navijaci Zvezde generalno ne cene njegove kvalitete Pa zato. ja ga nikad nisam gledao do jučer, i gol koje je zabio je baš dobar. Ali kad bi preletio Zvezda topic prije europskih tekmi, o likiu se nije mogla nać pozitivna riječ. Zato sam mislio da me zaj.....š. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 19 hours ago, Bugl Khan said: Nije li Rangers prošle sezone igrao finale LE? Evo ove sezone Ludilo 1 i ja navijamo za njih da maknu Dinamo s trona. Sto onda Dinamo i slicni ne dobace do finala LE ako je lako? Moze to nekome da se ne svidja, malo ih je pogledao zreb, a malo su izbacili jace ekipe od sebe tipa kompletan Lajpcig. Uzbudljiviji je ovaj format od prethodnog. Od nokaut faze imamo jace meceve, zbog manjeg broja timova bilo je jacih duela i malo je kostur bio neizbalansiran. Ovo je pravedno za timove LS, nece broj bodova u grupi da ti odlucuje da li si nosilac ili nenosilac. Nije da su vise ekipa bile u krizi sa rezultatima koje su ispadale ranije, neki su bili u padu forme. Iz mog ugla i nakon cetvrtfinala, finalisti nisu bili ni drugi izbor u tom kosturu. Sport ponekad promovise probijanje autsajdera, i to ima svoju draz. Tako da definisanje da li je neka sezona evropskog takmicenja jaka ili slaba, ne definise ko je igrao finale, moze da se dodje do tog zakljucka ako se posmatraju sezone drugih timova koji su ranije ispali i kako su igrali u periodu ispadanja posto forma nije konstantna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 (edited) 2 hours ago, Ta'veren said: Sto onda Dinamo i slicni ne dobace do finala LE ako je lako? Moze to nekome da se ne svidja, malo ih je pogledao zreb, a malo su izbacili jace ekipe od sebe tipa kompletan Lajpcig. Uzbudljiviji je ovaj format od prethodnog. Od nokaut faze imamo jace meceve, zbog manjeg broja timova bilo je jacih duela i malo je kostur bio neizbalansiran. Ovo je pravedno za timove LS, nece broj bodova u grupi da ti odlucuje da li si nosilac ili nenosilac. Nije da su vise ekipa bile u krizi sa rezultatima koje su ispadale ranije, neki su bili u padu forme. Iz mog ugla i nakon cetvrtfinala, finalisti nisu bili ni drugi izbor u tom kosturu. Sport ponekad promovise probijanje autsajdera, i to ima svoju draz. Tako da definisanje da li je neka sezona evropskog takmicenja jaka ili slaba, ne definise ko je igrao finale, moze da se dodje do tog zakljucka ako se posmatraju sezone drugih timova koji su ranije ispali i kako su igrali u periodu ispadanja posto forma nije konstantna. Zato što nas je pokro sudac 2 godine za redom. Da nije, igrali bi mi finale bez beda. Ma šta igrali, uzeli bi. Mi bi bili nešto tipa Sevilla. I koji su to slični? Više sam ciljao na to da je razlika između EL i CL toliko velika da imena par klubova neće promjeniti taj jaz da će sad EL bit superjaka. Postoji razlog zašto će Barcelona i Juve u EL, zato što nisu na nivou ko faze CL ove godine. Ta ista Barcelona je i u EL dobila po glavi prošle godine. Znači forma im je tu negdje, ili nije? EDIT: Sad vidim da ste raspravljali i o formatu. S tim se naravno slažem. Manje momčadi-veća kvaliteta. Znam da nije potrebno naglašavati, al za svaki slučaj. Al to je u biti Kup Nade Dimić donio, dosta momčadi se spustilo tamo. Edited October 29, 2022 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Grupa F 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Jbmti Arenu. Imam od 1-6 što je paket koji se posebno plaća. U osnovnom dobiješ Arenu 1. I stavili Zvezdu na 7. a Partizan na 10. Mislim Gledam united, ima tekmi i na ovih 6. Ali radije bi si pogledao omražene komšije, a ne ide, ne daju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Je l' imaš RTS? Ako ga ne skrembluju dok je meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 40 minutes ago, Barkley#34 said: Je l' imaš RTS? Ako ga ne skrembluju dok je meč. nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 1 hour ago, Bugl Khan said: I stavili Zvezdu na 7. Iskreno, nije ni bilo za gledanje 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 5 minutes ago, Don Juan said: Iskreno, nije ni bilo za gledanje 😁 kako za koga 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Bilo je pitanje samo da li Ajax ili Barsa za Utd. Mnogo toga i van terena kao uvod za taj duel sa Barsom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 (edited) Edited November 7, 2022 by Bugl Khan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Barsa - Junajted,super. Imace sta da se prati sa entuzijazmom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 13 minutes ago, Drug Crni said: Barsa - Junajted,super. Imace sta da se prati sa entuzijazmom. A i nakon toga bi moglo bit dobra osmina finala. Arsenal, Sociedad, Freiburg, Betis... Još ako prođu Ajax, Sporting, Roma /Salzburg svejedno, Sevilla/PSV svejedno,(iako je Sevilla u lošoj formi, ovo je njihovo natjecanje). Moglo bi bit dobrih parova. Al da se United i Barca tuku ko će u osminu finala EL. A nije svejedno ni jednima ni drugima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 6 minutes ago, Bugl Khan said: A i nakon toga bi moglo bit dobra osmina finala. Arsenal, Sociedad, Freiburg, Betis... Još ako prođu Ajax, Sporting, Roma /Salzburg svejedno, Sevilla/PSV svejedno,(iako je Sevilla u lošoj formi, ovo je njihovo natjecanje). Moglo bi bit dobrih parova. Al da se United i Barca tuku ko će u osminu finala EL. A nije svejedno ni jednima ni drugima. Posle zrijeba LS mi je bilo jasno, bice ili Ajax ili Barsa za Utd. Jednostavno mora se privuci paznja i na to a kud ces bolje od duela ta 2 kluba. Uvod za taj mec ce biti ludilo, jedino bi mogao Utd-Ajax da to isprati ( zbog svih desavanja ljetos ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Jel Lindelof toliko los da mora Shaw na stopera? Weghorst promasio zicer..Sancho klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Ter Stegen vrhunski brani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 dace ga rashford u drugom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Wout Weghorst nije fudbaler. Decko gubi skok duele od Gavija i Pedrija. O njegovoj sansi da ne pricam. Sve u svemu duel 2 ekipe koje zasluzeno igraju u Ligi Evrope, kvalitet fudbala je uzasan. Mali milion gresaka na obje strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 (edited) E ovo je vec bolje u 2 pol. Glup gol primili ali tu je Rashford. Da da, idemoooo. 2-1 Edited February 16, 2023 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Nista Barsa i Junajted nisu losiji od Dortmunda i Celzija..ili Milana i Totenhema..meni su te utakmice bile nista posebno. Ovde ima sta da se vidi. Rashford je procvetao otkako je Ronaldo otisao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 najbolji napadac na svetu u ovom trenutku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 1 minute ago, SunZero said: najbolji napadac na svetu u ovom trenutku Rashford? Braga da se samoubije kad im Jovic stavlja dva puta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 (edited) Heh, neverovatni Union. Edit: Mosa Edited February 16, 2023 by Ta'veren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Sramni sudija. Cist faul ne svira za Utd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts