crni96 Posted March 19 Posted March 19 Kakva penal serija Mitlanda protiv Notingema 😄 0:3 u penal seriji pred svojom publikom. Dvije stative i jedno klizanje igrača pri šutu. Drago mi zbog Foresta, ozbiljan rezultat u evropi su napravili.
Barkley#34 Posted April 16 Posted April 16 Lagani prolazi Frajburga i Aston Vile, minimalac Notingema i preokret Brage u gostima protiv Betisa. Primili su dva gola u prvih 26. minuta a zatim preokrenuli na ubedljivih 2-4. U polufinalu igraju Notingem - Aston Vila i Braga - Frajburg.
McLeod Posted April 16 Posted April 16 Jos pre pocetka sezone su mogle da se stave pare na Emerija da uzima ovo rutinski.
Bugl Khan Posted April 16 Posted April 16 (edited) On 2/27/2026 at 8:24 AM, Barkley#34 said: Najbolje moguće izdanje Petkovića > najbolje moguće izdanje Girouda Ne uspoređujem ih kao igrače, niti njihove karijere i postignuća. Nisu u istom svemiru. Uspoređujem talent, tehniku, viziju..... najbolju predstavu koju su jedan ili drugi mogli pružiti kada su bili na vrhuncu forme. Edited April 17 by Bugl Khan
Bugl Khan Posted April 17 Posted April 17 On 1/30/2026 at 2:53 PM, Markoss said: Aporpo price Zvezda vs Dinamo, samo bacite pogled na rezultate ovih prvih, i ovih drugih protiv istih rivala. Sasvim je solidan uzorak, moze da se izvuce lep zakljucak. I to u momentima kada je Zvezda bila u najvecoj krizi u poslednjoj deceniji, a uporedo se igrala nikad jaca HNL. Dinamo je tukao Fener 3:1, FCSB 4:1, Genk 3:1 i Rijeku 2:0. Fener, FCSB, Genk i Rijeka su tukli Nottingham Forest, Stuttgart, Freiburg, Nicu, Utrecht, Feyenoord, Spartu, Rangers, Basel, Bragu, Omoniu, i Celje. Oni su pak tukli Porto, Celtu, Fiorentinu, Rayo Vallecano, Celtic, Aberdeen, Sturm, RB Salzburg, Rapid Wien, Young Boys, Legiu, AEK.......
Drug Crni Posted April 17 Posted April 17 Kakav strmopizd Betisa - od 2:0 do 2:4. Prva tri gola pokloni; odbrana kao da je pijana izašla na teren
crni96 Posted May 7 Posted May 7 Biće zanimljivo večeras na Vila parku. Navijam za Notingem, volio bi da uzmu ovo. Bilo bi interesantno ih vidit u lš sledeće sezone.
Stiletto Posted May 20 Posted May 20 Gledao sam Vilu u finalu KEŠ 1982. kad im niko nije davao 5% šanse protiv Rumenigea, Brajtnera, Henesa i ostalih ala Bajern Minhena. Pobedili su Nemce 1:0 i uzeli KEŠ. Imam neki osećaj sa će i danas da dobiju Nemce 1:0 😋
Dzo23 Posted May 20 Posted May 20 Unai Emeri opet osvojio svoje takmičenje. Doktor! Frajburg apsolutno zalutao u finale.
McLeod Posted May 20 Posted May 20 Mislim ocekivano je ovo. Frajburg je mid nemacki klub. Razlika izmedju PL i drugih liga nikad nije bila veca.
ras kass Posted May 20 Posted May 20 Nemacki klubovi osim Bajerna, nije cak ni druga nego neka treca kategorija igraca.
holden c. Posted May 21 Posted May 21 Ne pamtim da je u evrokupovima neka ekipa koja je bila prvi favorit za osvajanje, taj status ovako ubedljivo i povtrdila. Imam osecaj da se Vila bukvalno prosetala do trofeja, cini mi se da nijednog trenutka u eliminacijama nisu bili ozbiljnije ugrozeni. Ozbiljan posao radi Emeri. 2
crni96 Posted May 21 Posted May 21 13 minutes ago, holden c. said: Ne pamtim da je u evrokupovima neka ekipa koja je bila prvi favorit za osvajanje, taj status ovako ubedljivo i povtrdila. Imam osecaj da se Vila bukvalno prosetala do trofeja, cini mi se da nijednog trenutka u eliminacijama nisu bili ozbiljnije ugrozeni. Ozbiljan posao radi Emeri. Ma Vili je bilo stalo do ovog trofeja. Timovi poput Uniteda se tripuju nešto pa kao igraju s pola gasa.
Perkos2 Posted May 21 Posted May 21 Vila je prošle godine namučila PSG žestoko u LŠ tako da je normalno da je bila favorit za ovo takmičenje i zaslužena ga i osvojila
Recommended Posts