Bax Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 @Bugl Khanimate li kog sad da vratite iz inostranstva? Šutala nećete noći da zamenite, a ako vam ode još neko od Bruno/Ivanušec/Livaković to će biti ogromni udarci za sada već poljuljanu ekipu… Kod nas je praksa da se uvek gledaju povratnici (zbog glupog pravila o strancima), mada kapiram da bi i Dinamo pojurio nekog Pjacu ili tako nešto… I hoće li smenjivati Bišćana ako ne uđe u LE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) 3 hours ago, Bax said: @Bugl Khanimate li kog sad da vratite iz inostranstva? Šutala nećete noći da zamenite, a ako vam ode još neko od Bruno/Ivanušec/Livaković to će biti ogromni udarci za sada već poljuljanu ekipu… Kod nas je praksa da se uvek gledaju povratnici (zbog glupog pravila o strancima), mada kapiram da bi i Dinamo pojurio nekog Pjacu ili tako nešto… I hoće li smenjivati Bišćana ako ne uđe u LE? Sumnjam da ćemo dovoditi bilo koga našeg izvana. Pjaca je nakon ozljede 50% igrača koji je bio, i za Dinamo nije pojačanje. Ivanušeca će zamjeniti Kačavenda. Stopera kvalitete Šutala nemamo, ali to će se pokriti nekim iz škole, ili strancem. Za Livakovića imamo zamjenu, Nevistića. Jedino za Petkovića zamjene ne bi bilo nigdje. U Hr ga nema, a takav stranac nikad neće doći u Dinamo. Tako da sumnjam da će ga pustiti. Daj mu para kolko mu nudi Trabzon i bok. Što se tiče Bišćana, nemam pojma. Po meni bi neulazak u EL bio za šut kartu isti čas. Pogotovo jer je u HNLu već na -5 od Hajduka. Tj. -8, ali s utakmicom manje. EDIT:Ipak nije preživio AEK izgleda Edited August 21, 2023 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Zasto Dinamo nije uzeo Barisica iz Osijeka nego pustio Baselu da im ga “uzme”? Po Sofi je prosle godine imao top ocjene, a i Mamic ga je na onim svojim pressovima u Mepasu spominjao kao ozbiljnog talenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 @Bugl Khan Zakljucujem iz tvoje price da ce Ivanusec do kraja meseca sigurno napustiti klub. Livakovic ukoliko neko aktivira otkupnu klauzulu... Kolika je procentualna sansa da niko od njih ne ode? Vidim interesovanje Fejnorda za Ivanuseca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 39 minutes ago, suptil said: @Bugl Khan Zakljucujem iz tvoje price da ce Ivanusec do kraja meseca sigurno napustiti klub. Livakovic ukoliko neko aktivira otkupnu klauzulu... Kolika je procentualna sansa da niko od njih ne ode? Vidim interesovanje Fejnorda za Ivanuseca... Ivanušec je, po meni, 70-80% da ide. Livaković 50%, Petković pojma nemam. S Livijem nije problem klauzula, nego naći klub koji će mu dati dobru paru, mjesto prvog golmana i koji ima neko ime i rezultatske ambicije. 59 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Zasto Dinamo nije uzeo Barisica iz Osijeka nego pustio Baselu da im ga “uzme”? Po Sofi je prosle godine imao top ocjene, a i Mamic ga je na onim svojim pressovima u Mepasu spominjao kao ozbiljnog talenta. Nešto se pita i igrača. A i Osijek nije baš oduševljen prodavat Dinamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Dinamo promenio trenera. Ocigleno je eliminacija neocekivana i nedopustiva i mnogo boli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Opa uze Dinamo Jakirovica Rijeci. VRHUNSKI potez, Jakir je odlican trener. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 9 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Opa uze Dinamo Jakirovica Rijeci. VRHUNSKI potez, Jakir je odlican trener. Jakira smo htjeli dok je bio u Zrinjskom. Ali je lik šamarao ligu tamo pa je odbio. A poslije ga ugrabila Rijeka. Jer mi smo imali vrhunskog trenera tada. Čačića Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 2 minutes ago, Bugl Khan said: Jakira smo htjeli dok je bio u Zrinjskom. Ali je lik šamarao ligu tamo pa je odbio. A poslije ga ugrabila Rijeka. Jer mi smo imali vrhunskog trenera tada. Čačića On je bio u prici da preuzme reprezentaciju BiH, cak je i u medijima imao izjave da bi preuzeo repku no jbg kod nas su prejaki mahalsko-jalijaski lobiji pa je Kodro izabran ispred njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 16 minutes ago, suptil said: Dinamo promenio trenera. Ocigleno je eliminacija neocekivana i nedopustiva i mnogo boli. Nedopustiva pod 1, neočekivana pod 2. Što se tiče kluba, boli način. Navijače boli zbog cijele situacije. Da nije toga, svejedno jel AEK ili AIK. Makar sam na 1:2 znao. I svi koje znam da prate su znali. Hrpa "evo ga opet" poruka. Stvarnu bol mogu zadati samo 2 kluba. Onu koja ne zacijeli. Zbog koje smišljaš izgovore 25 godina i praviš se da ne vrijedi jer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ja danas pitah za smenu, nije prošlo ni pola dana, a on već bivši 😀 Los i ekipa s tribine su poslednjih godinu-dve baš pohvalno pričali o Jakiru, tako da pretpostavljam da ima nečega. Svakako šok odluka, očekivao sam da će mu se suditi nakon Sparte… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 15 minutes ago, Bax said: Ja danas pitah za smenu, nije prošlo ni pola dana, a on već bivši 😀 Los i ekipa s tribine su poslednjih godinu-dve baš pohvalno pričali o Jakiru, tako da pretpostavljam da ima nečega. Svakako šok odluka, očekivao sam da će mu se suditi nakon Sparte… I ja. Ali očito nije preživio način na koji je ispao. U obje utakmice se ukočio i samo gledao. Nije ništa poduzeo ni u ZG ni u Ateni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ima Rijeka i par vrlo interesantnih igrača. Ne bi me čudilo da ih Dinamo i na toj strani očerupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: Ima Rijeka i par vrlo interesantnih igrača. Ne bi me čudilo da ih Dinamo i na toj strani očerupa Moguće da Jankovića uzmu nazad, ko zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Pašalić mi se dopada posebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Jel ima neko link za Dinamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 37 minutes ago, suptil said: Jel ima neko link za Dinamo? http://livetv.sx/rs/eventinfo/149716181_dinamo_zagreb_sparta_prag/#_ biraj ovaj od 95% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Ајд да видимо дал Чука може мање да изгуби него Партизан 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Čuka je uspela posle nepuna tri minuta da primi gol. Duže ja mokrim u wc-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 So it begins… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 13 minutes ago, dzoneee said: Ајд да видимо дал Чука може мање да изгуби него Партизан Obećavajuće 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Bukvalno svaki napad Olyja je potencijalan gol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Kada UEFA bude updejtovala sistem nacionalnog koeficienta, mislim da če nas prvo uzeti za primer kad budu pričali o tome koliko je prošli sistem bio loš. Sramotne predstave. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Je l' Čuka ide u LK kad izgubi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 minute ago, Poseidon said: Je l' Čuka ide u LK kad izgubi? Idu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts