Polivalentni Stevica Posted May 22 Share Posted May 22 Kakva partija Lukmana..Het trik Bravo,zasluženo su pregazili Leverkuzen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 22 Share Posted May 22 Bajer dje vam sezona bez poraza? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted May 22 Share Posted May 22 Tačka je turena. Fenomenalni Lukman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 22 Share Posted May 22 Auuuuu šta uradi lik 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 22 Share Posted May 22 Sad ce psg i njukastl da ponude 300 miliona za Lukmana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 22 Share Posted May 22 Just now, berti said: Sad ce psg i njukastl da ponude 300 miliona za Lukmana Celži neće,mator je za njih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 22 Share Posted May 22 Tatalanta! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 22 Share Posted May 22 Kakav masakr Lukmana. Zasluzio je ovo Gasperini, pre 4 godine su bili na minut do polufinala LS, iz te ekipe veceras su ucestvovali Djimsiti kao starter i Pasalic i Hateboer kao zamene, ostatak ekipe skroz izmenjen, i evo opet igraju vrhunski fudbal i postizu odlicne rezultate. Svi su najavljivali Liverpul - Bajer finale, Gasperini je i jedne i druge oducio od fudbala. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 22 Share Posted May 22 Veoma zasluženo Atalanta, izuzetno ubedljiva utakmica, od prvog do poslednjeg minuta. Masterclass Gasperinija. Isekao je Lever u potpunosti, malo rizičan defanzivni pristup od kojeg ne odustaje godinama večeras izgledao odlično, dvaput su ostali visoko da je bilo kao opasno i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 22 Share Posted May 22 Bilo bi lepo da je ova utakmica bila biser na kruni fantasticne sezone Leverkuzena, ali jos draze mi je sto je Atalanta uzela. Zasluzili su jedan veliki trofej kao nagradu za dopadljiv, a i uspesan fudbal koji su igrali godinama unazad. Ekipa koja je postala hit u Evropi pre oko 10 godina kada je poceo njihov uspon je davno ocerupana, pa i ona koja je stigla do 1/4 finala pre pet godina, ali su i dalje ostali kompetentni, dopadljivi i konkurentni timovima sa kojima se i dalje bore za trofeje i od kojih najcesce imaju visestruko manji budzet. Ovo ce se pamtiti kakva god sudbina da ih zadesi. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted May 22 Share Posted May 22 On 5/9/2024 at 11:00 PM, Baros said: Nadam se da će ih Atalanta ohladiti u finalu i to na penale, čisto da na papiru ostanu neporaženi, a da izvise za trofej. Iskreno, seri mi se više od ovih golova u 95+. Šteta što nije bilo na penale, ali može i ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 22 Share Posted May 22 Ko ne plati na mostu, platice na cupriji. Izvukli su se srecno x puta, tako da je ovo nakantavanje bas pravedno. Bravo za Atalantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) On 3/17/2024 at 12:17 AM, goldberg said: Bilo bi super kad bi Atalanta mogla da ode do samog kraja i izbori plasman u LS. Drago mi je zbog kluba na koji sam oduvek bio nekako slab (birao ih u FIFA i PES ), jos iz vremena kada su za njih igrala braca Zenoni. Velika stvar za italijanski i evropski fudbal, osvajac LE je iz Italije, a nije veliki klub kao sto su Juventus, Inter, Milan (koji su do trijmfa Napolitanaca smorili sa smenjivanjem na vrhu), nisu cak ni izdaleka popularni i poznati kao Roma, Lacio, Fiorentina. Eto, dobila je Italija svog prvaka drugog po redu evropskog takmicenja nakon 25 godina i trijumfa "male" Parme. Edited May 24 by goldberg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 24 Share Posted May 24 😃 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 24 Share Posted May 24 Potpuno zasluženo Atalanta. Bajer je bio maltene neprepoznatljiv..imao sam utisak da ne bi da li gol da se igralo još 90.minuta. Volim Seriu A,ali da li je italijanski fudbal toliko kvalitetan da ima 5.predstavnika u LŠ? Hm..nisam siguran.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted May 24 Share Posted May 24 1 hour ago, Polivalentni Stevica said: 😃 Još su ga i častili, zapravo je ⬇️😄 Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted May 24 Share Posted May 24 2 hours ago, Drug Crni said: Volim Seriu A,ali da li je italijanski fudbal toliko kvalitetan da ima 5.predstavnika u LŠ? Hm..nisam siguran.. Nije, ali će imati 6 ako Atalanta, Juve i Bolonja odigraju pametno svoje utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) 37 minutes ago, Baros said: Nije, ali će imati 6 ako Atalanta, Juve i Bolonja odigraju pametno svoje utakmice. Možeš li molim te objasniti, nisam u toku. Edit: misliš valjda da namjeste da Atalanta bude šesta (?) Edit2: ipak ne, prvih 5 se već zna…pojma nemam @Baros Edited May 24 by neko me sabotira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 24 Share Posted May 24 Takođe,i mene zanima kalkulacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 24 Share Posted May 24 Mislim da je logika da Atalanta mora da zavrsi peta odnosno na toj “gratis LS” poziciji a onda ce to mesto za LS ici na 6. na tabeli jer je Atalanta legit izborila LS kroz LE. Ukoliko budu u top4 onda nikom nista, izborili su LS i kroz ligu i kroz LE tako da ostaju sa 5 ucesnika jer ce Bolonja/Juve dobiti to “gratis LS” mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) Ako Atalanta završi na 5. mestu Roma ide u LŠ. Ista priča je i za Nemce, ako Borusija pobedi u finalu Ajntraht ide u LŠ. Edited May 24 by Baros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 25 Share Posted May 25 On 5/24/2024 at 5:11 PM, Baros said: Nije, ali će imati 6 ako Atalanta, Juve i Bolonja odigraju pametno svoje utakmice. Dakle, samo Atalanta ne treba da dobije Torino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 20 Share Posted July 20 Parovi druge runde kvalifikacija: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 25 Share Posted July 25 Voša večeras na Johan Krojf Areni. Ajax bez Brobija i Bergvajna, dva ponajbolja igrača + levi štoper Avila. Chuba Akpom verovatno počinje kao napadač. Baš mlad tim, potpomognut veteranima Hendersonom i Berghuisom. Farioli je sve iznenadio prvim delom sezone u Nici, gde je dugo imao najbolju odbranu lige. Gledao sam ih u početku dosta jer sam znao da je ovaj bio kod De Zerbija i mislio sam da će iskoristiti napadački potentan sastav da igra baš lep fudbal, međutim utakmice su često bile veoma dosadne, ali su jako lepo kontrolisali ritam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 25 Share Posted July 25 (edited) Vosa drugo poluvreme vrlo dobra. Edited July 25 by Dragan Mićić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts