Wingwalker Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Ovo verovatno znači i da nas jedan od dvojca Danga Zagor napuštaNe puščajte Zagora...ste izludeli.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 9 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Prodrma me Novica dobro sa ovim... I onda posle svega toga pomislim, ko će nam biti kapiten ove sezone? Fakin Zagorac? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 I onda posle svega toga pomislim, ko će nam biti kapiten ove sezone? Fakin Zagorac?Sent from my SM-G970F using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Pa možemo se hvatati za glavu, ali u ovom trenutku, to je to. A ne vidim ni ko bi mogao da dođe i preuzme tu ulogu, osim Lea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: ...a ovome prethodi scena iz svlačionice, nekoliko meseci ranije, nakon što je promašio i mi izgubili od istog protivnika, gde kaže sledeća će ući...i ušla je...i eto ti definicije Novice u KKP. 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Ne sumnjam da se i o tome razmislja. Ali ja sam za to da to bude domaci igrac, makar to bio i Trifa.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: Kako sam zaplakao posle ove trojke, svi oko mene lude, plaču, ja u nekom polu čučnju u masi, plačem nekontrolisano... Hvala za sve gde čuo i gde ne čuo! 8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Novica je definicija borca i pristupa na bitnim utakmicama, tu ce uvek imati moje postovanje. Steta sto nije napravio bolju karijeru posle Reala, povrede i jos neke stvari su ga onemogucile. Mada je i ovako suvisno govoriti o tragu koji je ostavio. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 "Da sirimo mit o jednom decku koga zvali smo UBICA" ❤️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 On jedini ima pravo da kaže ono fudbalsko "dao sam 110% posto svojih mogućnosti" a da to ne zvuči glupo ili lažno. Kao da juče bio onaj golobradi dečak... Hvala mu za sve. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Kako brzo vreme prolazi, secam se kao juce na basketu drugari grobari komentarisu mladog klinca, koji je dobio sansu u nekoj utakmici, cini mi se da je nosio #17 kad je poceo. Tacno se secam i koji potez su komentarisali, dobija loptu na trojci, fintira igraca koji istrcava na sut, pravi jedan korak i sa poludistance sigurno i rutinski ubacuje kos. Potpis na sve ono sto je @Chaos Is Me napisao, da nije bio toliko dobar igrac ne bi nas cigane toliko i nervirao. Barem smo imali srecu, doduse malo kratku zbog povreda, da navijamo za njega u reprezentaciji. Da nije bilo Divca pa da se povuce #12 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 2 hours ago, Alek The Great said: Ne sumnjam da se i o tome razmislja. Ali ja sam za to da to bude domaci igrac, makar to bio i Trifa. Mogu Punter ili Paige, zar ne? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Uh, baš me je onako istinski "bocnuo" ovaj Novicin intervju. Hvala puno na svemu legendo! ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Veliki respekt za Novicu 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Rade Zagorac: Quote We shall fight on the beaches U vremenima zla rastu i divlji cvetovi. Veličanstvenost puta kojem sam svedočio, dostojnost svojih patnji, želja da se gospodski ratuje i pobeđuje, posebna ljubav prema porodici i timu, zahvalnost onima koji su ti pomagali, i nepristajanje na manje. Za svaku pobedu i svaki trofej, svaki govor i istrčavanje iz tunela, za ono što ostavljaš naslednicima - Novice Veličkoviću, ostaj pravi i samo svoj. Hvala. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 Koliko samo simbolike ima u tom kadru, sut preko Batiste-a a pored aut linije lagano rumen Zoc koji se ove godine vratio - kada se Novica povukao - da vrati ta neka vremena Grobarima. Meni je fascinantno koliko je samo apostrofirao kako i sta ga je napravilo igracem - urodjena, "zdrava" glad za nadigravanjem i napredovanjem, ulicni basket i samopouzdanje protiv jacih, visih i talentovanijih od sebe. Valjda nema ko nije prosao taj put a da nije postao ozbiljan igrac. Hvala na svemu legendo! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 4 hours ago, realno *w said: Prodrma me Novica dobro sa ovim... I onda posle svega toga pomislim, ko će nam biti kapiten ove sezone? Fakin Zagorac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 3 minutes ago, Kronostime said: Da vratimo Tepu na mesto kapitena i treceg pleja?! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Jedan je Novica ubica! Hvala ti, legendo!❤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Obavezno bi trebali da ga zadrze pri/u klubu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Danas nikog nismo doveli... 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts