realno *w Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Ozbiljno su me iznervirali u subotu, nikako ne mogu da smislim opravdanje za onakvo bedno ponašanje na terenu. Ja nemam nikakav problem da ekipa dodje i šutne 3 od 20 za tri, nije ti dan i to je to. Ali da ti skidaju lopte sa glave, onako slabo trčanje, to je strašno. Ej, u jednom trenutku treće četvrtine smo isto imali mi defanzivnih i oni ofanzivnih skokova, potpuno neverovatan podatak. Puno su nam u skoku nedostajala krila, neverovatno da nam trojica nedostaju u isto vreme. Od pozitivnih stvari: Vratio se Avram i solidno izgledao na terenu. Mur 15ppg u zadnja 3 meča, mada su sve slabi protivnici, opet daje nadu. Ono što me brine je činjenica da mi i pored njegovog dobrog ofanzivnog učinka, i dalje izgledamo puno lošije sa njime na terenu, timski. Ali ajde, da krene da pogađa, pa će se ovo valjda namestiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 On 1/15/2022 at 9:08 PM, ranzo said: Ljudi nam kupe skokove u napadu ko od sale Moramo da dovedemo centra, nema druge. Ne možemo s ovim da pariramo ozbiljnim protivnicima, kao preksinoć. Sa jedne strane strašni Kamenjaš, a ovamo Lesor, Ledej, Kopriva i Smajli sami. 3 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Opet sjajna pokazna vezba kako izgleda kada je nasem protovniku stalo vise do pobede. Ruzno. S druge strane, obicno posle ovakvog sramocenja ide red Zeljkovog drilovanja, pa partija gde svi lete po terenu. A pun Pionir sutra (ma koliko ga ne podnosim) je idelana prilika da se taj trendić nastavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Moramo da dovedemo centra, nema druge. Ne možemo s ovim da pariramo ozbiljnim protivnicima, kao preksinoć. Sa jedne strane strašni Kamenjaš, a ovamo Lesor, Ledej, Kopriva i Smajli sami. To je ono što sam jednom napisao - da se plašim da je naš problem sa skokom toliko veliki, da to jedan igrač ne može da reši. Razumem ja da beskrajni svičevi u odbrani ne pomažu u tom segmentu, ali ne može to biti opravdanje, naročito kada su visoki u pitanju. ******* Još nešto što sam hteo u prethodnom postu - Glas je bio dobar u ofanzivi. Ali čak i pored dobre realizacije, nekako imam utisak da tu ipak ima malo previše šuteva. Bez gledanja statsa na nivou sezone, rekao bih da je u samom vrhu po uzetim šutevima u odnosu na minute na terenu. Tako je i juče bilo, 6 šuteva za samo 10ak minuta. Nekada imam utisak da uživa u tome da proba neki pik, pa to ne uspe, i onda ok, ističe napada, mora neka izolacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 TBD sa Hamburgerom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Realni jebse eto te kao doktor iz Buksovaca kad ga pitaju za oca -Doktore kako je? -Sve crno bez bijelo 3 minutes ago, Luchifer89 said: TBD sa Hamburgerom? odakle to ... jesmo mi zaraženi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 @realno *w Kako ono beše, šuter -šutira. Imamo jednog koji ne sme ni da pogleda na koš, pa je Glas preuzeo na sebe odgovornost da uzima i njegove šuteve 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Nemam nikakav problem da Glas šutira i duplo više sve dok drži ove procente šuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Realni jebse eto te kao doktor iz Buksovaca kad ga pitaju za oca -Doktore kako je? -Sve crno bez bijelo odakle to ... jesmo mi zaraženi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Sutra u 20:45 igramo. Nije nista odlozeno, niti sam video bilo kakve najave o tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Hamburgeri su bas podigli sutersko-ves masine upadaju-formu, ukoliko ne odigramo 800% angazovanije nego u subotu, crno (ne i belo) nam se pise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Dobićemo 10 razlike s pola gasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1.10 na nas 6 na njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Idemo jakooo! 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Onaj Homesley mi baš zapao za oko na prvom meču, posle ga više nisam mnogo gledao ali vidim da brojke potvrđuju frst imprešns koje sam imao. Oduvek su mi se svidžali igrači koji imaju tu lakoću pokreta, meku ruku i basket eleganciju. Čini mi se da mu i EC nivo baš onako leži što se tiče intenziteta igre i kvaliteta ekipa i da će sa ovim indeksom preko 20 bez problema da piči do kraja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Onaj Homesley mi baš zapao za oko na prvom meču, posle ga više nisam mnogo gledao ali vidim da brojke potvrđuju frst imprešns koje sam imao. Oduvek su mi se svidžali igrači koji imaju tu lakoću pokreta, meku ruku i basket eleganciju. Čini mi se da mu i EC nivo baš onako leži što se tiče intenziteta igre i kvaliteta ekipa i da će sa ovim indeksom preko 20 bez problema da piči do kraja. Nema suta koji mu se ne svidja i koji ne moze da pogodi, al za razliku od takvih high usage igraca nije sad neka rupa defanzivno no je vise neutralan i ima solidne predispozicije da tu bude makar korektan. Sad tamo u Hamburgu je alfa i omega a kad ode naredne sezone na veci nivo zanima me kako ce se snaci u manjoj ulozi i koliko dobro moze/oce da igra bez lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Taman ce da se razigra za el kod nas sledece godine. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 9 minutes ago, Jakob Aman said: Taman ce da se razigra za el kod nas sledece godine. 😁 razigra se kod vas sledeće sezone pa one tamo ide u euroleague? ima smisla. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 9 minutes ago, MrTwister said: Nema suta koji mu se ne svidja i koji ne moze da pogodi, al za razliku od takvih high usage igraca nije sad neka rupa defanzivno no je vise neutralan i ima solidne predispozicije da tu bude makar korektan. Sad tamo u Hamburgu je alfa i omega a kad ode naredne sezone na veci nivo zanima me kako ce se snaci u manjoj ulozi i koliko dobro moze/oce da igra bez lopte. Pa to, i ja se pitam kako bi izgledao protiv jačih odbrana i sa manje lopte u rukama. Mada to od mnogo stvari zavisi i nema nikakvog pravila, ili bar ja ne vidim pravilo. To jest mnogo puta sam se zajeb'o kad sam procenjivao koliko neko može kada pređe na viši nivo. Ali eto za njega cenim da mu je ovo takmičenje baš onako taman. Bez obzira na to, sa ovakvim šutem, tu mislim i na domet i visinu i brzinu izbačaja, rekao bih da će dobiti priliku da se oproba i u EL. A pritom nije jednodimenzionalan igrač, tj. nije čisti šuter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1 hour ago, MrTwister said: Sad tamo u Hamburgu je alfa i omega a kad ode naredne sezone na veci nivo zanima me kako ce se snaci u manjoj ulozi i koliko dobro moze/oce da igra bez lopte. Vidjećemo iz prve ruke. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Ima li neki uman covek koji bi mi odgovorio na sledeca pitanja... Prelazni rok u Ec do kad je? Aba? Danas je izasla vest o mogucem f4 el u bg.. jel od ove god vazi da nema utakmice za 3. mesto nego da je finale ec tada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Razumljiva je tankosava motivacija na gostovanju autsajderu ABA lige i još u ovom ludilu, ali kada to prepeglaš pozivanjem na stoka razlike u prethodnom kolu protiv EC tima sa dna kace koji gostuje sa 9 igrača...e, to je FAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Šta bi sa onom pričom da će se finale EC igrati na F4 EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts