Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 1/10/2022 at 5:38 PM, Jakob Aman said:

U jbt imam osecaj da 3 godine nismo igrali neku utakmicu. Jedva cekam sredu.

Expand  

Baš.

A nije mi jasno, kao znaće se sutra nakon testiranja. A šta gostujuća ekipa? Dođe, odradi testiranje, kad ono pozitivni. Lupam sad, ali realna situacija.

Posted
  On 1/10/2022 at 10:00 PM, uvrnuto said:

Baš.

A nije mi jasno, kao znaće se sutra nakon testiranja. A šta gostujuća ekipa? Dođe, odradi testiranje, kad ono pozitivni. Lupam sad, ali realna situacija.

Expand  

Nista mi vise nije jasno. Samo se nadam da ce se igrati do kraja.

Posted

Trento inače igra sa 9-10 igrača od početka sezone, a sad su im odsutni Sanders i Bredford.

Mislim da je skoro pa nemoguće igrati protiv ovog KKPa sa 7 igrača,  tako da očekujem jedno rutiniranje. A mi ćemo imati ozbiljniju tekmu nego ove dve, ali opet mislim da neće biti dovoljno za procenu napretka u proteklom periodu.

Posted
  On 1/11/2022 at 2:46 PM, realno *w said:

Šta znam, januar je sasvim ok mesec za biti pozitivan 😄

Expand  

Slazem se, pod uslovom da svi to kolektivno pregrme poput komsija, uz odlaganja. Da se desi da skrpimo 8 igraca (medju kojima nisu Panter, Ledej, Lesor...) bi znacilo potencijalno mnogo kikseva i padanja na tabeli (ec pre svega).

Posted

Niko ne moze da garantuje da se Avram i Danga nece ponovo zaraziti za mesec dana. Nema pravila. Tako da je najbolje da se cuvaju koliko mogu i da odigramo sve bez odlaganja.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Posted
  On 1/11/2022 at 2:39 PM, realno *w said:

Trento inače igra sa 9-10 igrača od početka sezone, a sad su im odsutni Sanders i Bredford.

Mislim da je skoro pa nemoguće igrati protiv ovog KKPa sa 7 igrača,  tako da očekujem jedno rutiniranje. A mi ćemo imati ozbiljniju tekmu nego ove dve, ali opet mislim da neće biti dovoljno za procenu napretka u proteklom periodu.

Expand  

Oni su i inace jedna od najgorih ekipa EC tako da je totalno svejedno da li igraju sa 7 ili 12 igraca.

Bukvalno najlaksi moguci mec u grupi.

Posted

Ostoja Gospodin, kupio zgradu gde je firma mog muza, i danas odmah teekanne cajevi i lavazza espreso 😄

Pre toga, kako mi je pricano, najgrdji espreso koji je probao 😁

• Ha-ha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...