MC Thunder 2 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Insajderi, kako nam tim stoji sa kovid problemima? Jel se jos neko zarazio posle trojca Avram/Dang/Trifa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 21 minutes ago, Alex_Serbia said: Insajderi, kako nam tim stoji sa kovid problemima? Jel se jos neko zarazio posle trojca Avram/Dang/Trifa? Ostali su, svesni toga u kom klubu igraju, sedeli kuci i citali knjige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) Frankl ili solzenjicin? Edited January 9, 2022 by jedibojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 4 minutes ago, jedibojan said: Frankl ili solzenjicin? Ostrovski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 U jbt imam osecaj da 3 godine nismo igrali neku utakmicu. Jedva cekam sredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Jbt počesmo i rakiju da valjamo, marketing radi punom parom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 25 minutes ago, Jakob Aman said: U jbt imam osecaj da 3 godine nismo igrali neku utakmicu. Jedva cekam sredu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 4 hours ago, Jakob Aman said: U jbt imam osecaj da 3 godine nismo igrali neku utakmicu. Jedva cekam sredu. Baš. A nije mi jasno, kao znaće se sutra nakon testiranja. A šta gostujuća ekipa? Dođe, odradi testiranje, kad ono pozitivni. Lupam sad, ali realna situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Testiranje se radi prije puta. Ukoliko je moguce na dan putovanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 7 hours ago, uvrnuto said: Baš. A nije mi jasno, kao znaće se sutra nakon testiranja. A šta gostujuća ekipa? Dođe, odradi testiranje, kad ono pozitivni. Lupam sad, ali realna situacija. Nista mi vise nije jasno. Samo se nadam da ce se igrati do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ma to u Batutu podesili greskom na "Nole podešavanja"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Trento inače igra sa 9-10 igrača od početka sezone, a sad su im odsutni Sanders i Bredford. Mislim da je skoro pa nemoguće igrati protiv ovog KKPa sa 7 igrača, tako da očekujem jedno rutiniranje. A mi ćemo imati ozbiljniju tekmu nego ove dve, ali opet mislim da neće biti dovoljno za procenu napretka u proteklom periodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Samo da neko od nasih bitnih igraca ne bude pozitivan u sredu. Odsustvo ovog dvojca se moze preziveti, iako je Aleksa medju bitnijima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Šta znam, januar je sasvim ok mesec za biti pozitivan 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 3 minutes ago, realno *w said: Šta znam, januar je sasvim ok mesec za biti pozitivan 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 23 minutes ago, realno *w said: Šta znam, januar je sasvim ok mesec za biti pozitivan 😄 Slazem se, pod uslovom da svi to kolektivno pregrme poput komsija, uz odlaganja. Da se desi da skrpimo 8 igraca (medju kojima nisu Panter, Ledej, Lesor...) bi znacilo potencijalno mnogo kikseva i padanja na tabeli (ec pre svega). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Niko ne moze da garantuje da se Avram i Danga nece ponovo zaraziti za mesec dana. Nema pravila. Tako da je najbolje da se cuvaju koliko mogu i da odigramo sve bez odlaganja.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 5 hours ago, realno *w said: Trento inače igra sa 9-10 igrača od početka sezone, a sad su im odsutni Sanders i Bredford. Mislim da je skoro pa nemoguće igrati protiv ovog KKPa sa 7 igrača, tako da očekujem jedno rutiniranje. A mi ćemo imati ozbiljniju tekmu nego ove dve, ali opet mislim da neće biti dovoljno za procenu napretka u proteklom periodu. Oni su i inace jedna od najgorih ekipa EC tako da je totalno svejedno da li igraju sa 7 ili 12 igraca. Bukvalno najlaksi moguci mec u grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Fajnali, sto bi rekla Ceca Peniston 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Fala Kurucu više. [emoji16] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Između dobre partije i eona koji ne sjecka biram ovo drugo. Nemojte se ljutiti ako bude 1 porodjajna pobjeda 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Ostoja Gospodin, kupio zgradu gde je firma mog muza, i danas odmah teekanne cajevi i lavazza espreso 😄 Pre toga, kako mi je pricano, najgrdji espreso koji je probao 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 1 hour ago, Ne sam Safete said: Između dobre partije i eona koji ne sjecka biram ovo drugo. Nemojte se ljutiti ako bude 1 porodjajna pobjeda 🙂 Eon ne sjecka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts