Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Cestitke komsije na pobedi. 🍻 Derbi je uvek zanimljivo gledati pa makar i ovako mucan za nas bio 😄  

 

Aleksa se pojavio, kao fantom sto se javlja. Svaka mu cast, realno. Njega radi, bilo bi dobro da to ponavlja kad je bitno za tim za koji igra. No dobro, njegov problem. 

 

A mi? Sto bi ono Lola rekao, ako nas sad nije sramota (a sto bi?), uzecemo titulu 🙂 Igramo se jos, po svemu sudeci tek u finalu. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Što bi rekli treneri:

Na njihovu agresivnost moramo da odgovorimo agresivnošću.

 

Ok, Aleksa pokidao, ali je posle skoro svake njegove trojke bilo primljeno laka 2 poena.

 

Pišem prvo šta mi pada na pamet,da ne bude da mu kenjam na partiju. 😄

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Eto malo sreće i za nas. Isprva sam se iznervirao zbog ko zna kojeg low iq poteza Kurucsa i samo 14 razlike na kraju, ali nema mesta tome. Zvezda će pre dobiti u Podgorici nego mi, a imamo i Ljubljanu na kraju. Aleksa Steph Avramović partija karijere otprilike. KP u svom beast modu u 1/2. Neverovatno kako nas ovaj Davidovac večito usere. 

Uglavnom, pre meča sam napisao šta nam je potrebno za pobedu, rešavanje iskakanja na KP i udvajanje, da se nešto ispogađa spolja i da nas ne prebiju. Sva tri uslova ispunjena.

Dobili smo jaču ekipu od sebe, evroligaš, pa još Zvezda » meni dovoljno za sreću

 

 

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, djole said:

imamo tako ozbiljne nalete gluposti da je to neverovatno, onih par sekvenci sa uzimanjem skoka posle njihovih bacanja, Kalinin tip-in, hteo sam sebi da iskopam oči

 

nažalost ovo liči na onu poslednju konkurentnu sezonu pod Duletom, borimo se mi, dobijemo nešto tu i tamo, ali kad dođe ono glavno oni nas dobiju

Potpisujem od a do sh

 

Mislim da se i cigani ne nerviraju jer su svesni da ovo veceras je bio vise user nego rutina...

Ne zelim da umanjim nasu pobedu, momci su je zasluzili videlo se da zele da im je stalo da ima znaci bas ono ajmo idemo trudili su se davali maksimum ali i pored svega toga napravili smo toliko gluposti ali bas ono pocetnicke neke greske iz mladjih kategorija mislim mart je mesec a mi i dalje imamo apsolutno pogubljene sekvence i jos kad pomislim da nam je zoc na klupi nista mi nije jasno... s druge strane kenjo nas je sut i dobismo na kraju, zasluzeno ali previse je ovde wtf momenata za nesto ozbiljnije nazalost ali mislim da smo svi toga svesni

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Osim što je bolje pobediti nego izgubiti i što smo naučili da je Aleksaaaa i mnogo lepši čovek i mnogo bolji igrač kada nosi masku, nisam nešto posebno veći optimista nego pre utakmica.

 

Imali smo nekoliko takvih ove sezone, kada bljesnemo, ide nas šut i neko od igrača poludi, ali sistemski se malo toga menja i popravlja. Nego dizjavim za dnevnik danas kad došo je i taj dan da me Ledej onako prilično razočarao i kao čovek i kao komunista, a da je Kuruc nepopravljivo glup i neuračunljiv za ozbiljnu košarku.

 

Ali ne mora baš sve da bude potaman da bi slavilo, no? Daj šta daš.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, ranzo said:

Mislim da se i cigani ne nerviraju 

 

Proviri preko Tata tarabe, you'll be surprised.

 

Ali u nacelu se slazem da je ovo pre izuzetak nego pravilo. Fantom je sad ovo izveo i nikada vise. Ako do kraja sezone da 8 trojki....

 

ALI, nije bas da je sve isto. Nasa timska odbrana na ovom mecu je napravila prilican iskorak, a utisak bi bio jos bolji da nismo unapred proslavljali u zadnjih par minuta.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Instinkt said:

Neverovatno kako nas ovaj Davidovac večito usere. 

Voli DeDa mlado... 😄 

 

 

 

 

 

 

 

Aj sam cu da izadjem 🙂  ali samo da napomenem, sva deca su vam punoletna, da mi neko ne prikaci da zagovaram pedofiliju i/ili homoseksualnost, daleko bilo.  

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Izgledali smo bolje ako racunamo Kup i ABA liga mec protiv komsija kad su oni bili domacini, mislim da od toga ne moze gore.

 

Nema potrebe za dizanjem u nebo, osim Alekse koji je odigrao jednu utakmicu u sto ovakvih mi smo bili izuzetno losi na momente, odigramo 4 minuta dobro pa sve prospemo u minut gde su nam pravili serije od 7,8p.

 

Dva puta su spustale komsije 13 razlike, totalno nepotrebno i glupo sa nase strane. (neozbiljnost, pad koncentracije, amaterizam)

 

Necu uopste da spominjem kako smo izgubili 18 razlike pred kraj, ona dileja ne kupi defanzivni skok pa ne mozemo loptu da ubacimo na teren i gubimo je odmah i primamo jos 2 laka poena. (za to padaju glave)

 

Madar, Koprivica, Glas, Trifunovic, koji je radio kardio 23 minuta veceras, Zagorac koji je mahao peskirima i Kurucks nece da budu opasna pretnja u eventualnom finalu.

 

Igracemo sa 8 igraca, i ono sto je veliki problem opet dosta izolacija i hero ball-a koja je upalila veceras zbog Alekse i umornih komsija verovatno koji su se raspali u 4 cet.

 

Sve u svemu mizeran napredak i ovakvu igru necemo da ponovimo u gostima sigurno, plus smo imali domacinsko sudjenja u par trenutaka.

 

Razocaran sam, malo se toga promenilo od pocetka sezone, skoro nista, nismo ozbiljna ekipa i to je to, to ko sto pre prihvati bice mu lakse, veceras sam nabio sebi pritisak 300 sa 200, Walters nam je dao 6 lakih poena, Davidovac 10 poena ispod kosa gde bi random lik sa ulice to dao...Alena Simova necu da komentarisem, nije zasluzio za ovo sto je pokazao veceras.

 

Na kraju Zeljko, ekipa mu jednog trenutka lici na ozbiljnu vojsku a vec drugog na skup indijanaca koji nemaju pojma gde se nalaze na terenu, pa tako poklanjaju po utakmici 20p u proseku.

 

Kasnio dosta puta sa TO veceras, lose vodio ekipu opet, da ti imas tolike padove u igri je blago receno uzasno.

 

Mislim da smo ispustili jedino sansu da se nekako docupamo prvog mesta, sada se mi nista ne pitamo i sanse su nam izuzetno male, Zvezdu dobiti u gostima necemo, to da vam bude jasno.

 

Cestitke komsijama na fer i sportskoj igri koliko god da je to bilo moguce.

 

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Pozitivne stvari:

- Aleksaaaa takeover, odbrana generalno u pozicionom napadu, mali broj izgubljenih lopti i nula minuta za Zagora & Dangu

 

Negativno:

- Mi moramo igrati sto jednostavnije, nemamo kapacitet da improvizujemo. I fokus mora biti sve vreme na 100%, inace delujemo neozbiljno. Napad i dalje previse zavisi od individualnih resenja. Premalo smislenih akcija. 13 dopustenih ofanizvnih skokova. Neke nase reakcije na skoku su bile mapetovske. Ledejovo bacanje kod mrtve lopte.

 

Jasno je zasto smo dobili. Sut za 3 i Avramovic. Tesko da je ova utakmica reper za bilo sta, al je uvek lepo pobediti ekipu koja je kvalitetnija.

Nastavi da treniras.

Edited by Xpert
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ponašanje naših igraca ponekad pretjerano....nije to manir šampionski ekipa. Treba biti pošten prema sebi i drugima. Jeste kod kuće, jeste velika želja ali to nije to. 

Aleksa svaka ti čast bez obzira na sve, ovo se rijetko vidja u nekoj takmicarskoj utakmici zato kapa dole. Masku ne skidaj.

To sto nama neće pomoći ova vrsta košarke, selekcije, eksplozija pojedinaca i sl je naš problem.

Prava slika derbiju su po meni obostrane banane Pantera i Holinsa. 

Inače ispod radara je prolazi Trifina dobra odbrambena partija timski i pojedinačno na mahove, kao i stav igrača. 

Ima I pozitivnih stvari ali nekako žulja me mnogo ovo lose jer polazim od ciljeva koji su ovako teško dostižna.

Mozda preterujem

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Son_of_a_gun said:

Au bre koliko mraka ovdje, nisam ni ja zadovoljan ali poradujte se pet minuta majku mu. Nije nam ovo vrhunac, ova ekipa ima jos prostora ihihi da napreduje. Dajte malo optimizma.

Skok u napadu, borba bre.

Od nedavno su tek jasno definisane uloge (i to onako kako treba s obzirom na to sa cim raspolazemo).

Ocekujem da to do kraja aprila bude mnooooogo bolje, a da ova ekipa zasija tek iduce sezone uz doselekciju na recimo 2 pozicije. E sad, u kom ce to takmicenju biti...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kako su mi kao klincu razni Boweni, Horry-ji, Oberti, Foxovi and stuff doneli mnogo tuznih momenata, cak i suza, ne mogu sa naklonoscu da gledam niti da pravdam ili ignorisem prljavstine i sabanizme ovog tipa. KKP volim, ali ne zelim da gledam ovakve slike i ne zelim da ekipa za koju navijam usvaja obrasce koji mi se najvise gade i koji su negacija svega sto u ovoj igri volim.

 

Na kraju, mozda nije adekvatan topik, ali moram da skinem kapu jos jednom Radonjicu. Zaista u 9/10 situacija impresionira odlukama, bukvalno neki Spoelstra ovih prostora. Evroligas ili ne, KKCZ ove sezone je realno jedan ubog tim za standarde neke vrhunske kosarke i bukvalno sve zasluge se mogu pripisati njemu. Da, neko ce reci da je on i selektirao tim i da izgleda kako izgleda zbog njega, medjutim, ja u to bas i nisam ubedjen (a ostavljam prostor da gresim).

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...