MC Thunder 2 Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 2 hours ago, Klipan said: Kada smo vec kod KKP-a i velikog broja poena, moja omiljena utakmica KKP-a na veliki broj poena... I meni je, ali rame uz rame sa cuvenom 100:111 u gostima u EL, ako znas na koju mislim 😁😊 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 1 hour ago, Alex_Serbia said: I meni je, ali rame uz rame sa cuvenom 100:111 u gostima u EL, ako znas na koju mislim 😁😊 Meni je omiljena ona sa 118, onako lagana. Bas smo bili dobri u toj. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Ajde da vas cujem, koliko ima igraca KKP iz tekuce sezone da su stariji od vas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Misliš u zbiru? 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Bice ovo relativno mlad tim, i to neracunajuci ovu decurliju sto ce ici u Dunav. Prosek verovatno ide ispod 25, sve zavisi od statusa Mozlija i novog centra. Primera radi, mislim da je tim sa f4 2010 imao prosek godina ispod 24.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Ajde da vas cujem, koliko ima igraca KKP iz tekuce sezone da su stariji od vas?Druže ima nas ovdje poprilično 40+. [emoji846] 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 @uini Neka bude 80+ poena, uglavnom rijetke su nekadašnje krasotice od 120-130 poena zbirno (Leon Štukelj ne računam)... a cenim da se za tim žali, krvava kolena i to. Kao de ne mogu biti krvava ako se odigra tekma sa više pona. Znam gde nećete preko 100 sigurno [emoji16] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 6 domacih plus jos 2 igraca se ocekuju.. mada tesko na tim pozicijama jos nekog naseg da nadjemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 1 hour ago, Cooper said: Ajde da vas cujem, koliko ima igraca KKP iz tekuce sezone da su stariji od vas? Druze Kupere, ne postoje na planeti aktivni igraci koji su stariji od pojedinih "nas" (pri cemu ne mislim prvenstveno na sebe 😁). Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Druže ima nas ovdje poprilično 40+. ....i dobro pamtimo sve.... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Od mene samo Zeljko i Savic stariji... i Koprivica (ali tata) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Ako je uz jos jednog centra to to od vas na centarskim pozicijama, kao navijac reprezentacije prvenstveno zeleo bih da izrazim zadovoljstvo zbog sanse koju ce dobiti dva mlada igraca (Balsa i Alen) iako nisam siguran u njihovu sposobnost da igraju na nivou koji ciljate ove godine. Svakako, ako neko moze da ih kroz sezonu dovede do tog nivoa to je Zeljko. Treba da budete spremni na njihove greske i trebace strpljenja, ove sezone ce obojica prakticno prvi put igrati ozbiljnu takmicarsku kosarku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Stigla porodica Moore 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Imat ću prilike pogledati vaš vrlo potentni sastav u Opatiji na Liburnija kupu. Morao sam doduše zvati samog organizatora turnira da nam stavi ulaznice sa strane , pošto nema mogučnosti online kupnje nego samo u dvorani. Idemo malo u špijunažu 😉 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Ali ako dodje stvarno Miro Bilan srusice mi snove o super moćima ovog Partizana. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Očekujem izvješće sa očevida😉 Jor frst impresn 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Odakle ta priča? 😄 Miro je po meni car najveći, samo bismo malo bili uskraćeni za odbranu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Miro je pre 5 godina bio odlican igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Prosle godine je skoro svako kolo bio u prvoj petorci u Italiji, ali na ovakvu ekipu bi Koprivica pa on ipak bio strmoglav.😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 54 minutes ago, realno *w said: Miro je po meni car najveći, samo bismo malo bili uskraćeni za odbranu... Odlična igra leđima, fino odmotavanje iz pika, za centra dobri procenti sa bacanja, ne zaustavlja protok lopte (sasvim dobar asistent). Sa druge strane u odbrani Štimara nivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 On 8/24/2021 at 11:45 AM, Cooper said: Pominje se i Miro Bilan! Još uvijek se poneko upeca na Kuperove udice... 😁 Nije Bilan uopšte na tapetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Ma nebitno, ćaskamo u nedostatku ozbiljnijih tema. Bez zaebancije, puno vredi ta post igra, posebno kada u ekipi omaš ovakve šutere. Tako okruženje je imao Bilan u prethodne dve godine, pa je zato sa lakoćom dolazio do ozbiljnih napadačkih brojki. Da je Mozli zdrav i spreman, to bi za mene bila sasvim prihvatljiva opcija. Ovako, sa Balšom, bi bilo previše rizično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Izgleda ništa od prenosa protiv Zlatibora. [emoji24] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Precednik Mijailo O Stojic potvrdio da se ceka jos centar i to je to od pojacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts