Wingwalker Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Ovo verovatno znači i da nas jedan od dvojca Danga Zagor napuštaNe puščajte Zagora...ste izludeli.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
realno *w Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Prodrma me Novica dobro sa ovim... I onda posle svega toga pomislim, ko će nam biti kapiten ove sezone? Fakin Zagorac? 2
Alek The Great Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 I onda posle svega toga pomislim, ko će nam biti kapiten ove sezone? Fakin Zagorac?Sent from my SM-G970F using Tapatalk 2
realno *w Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Pa možemo se hvatati za glavu, ali u ovom trenutku, to je to. A ne vidim ni ko bi mogao da dođe i preuzme tu ulogu, osim Lea.
Arsenije Pesic Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: ...a ovome prethodi scena iz svlačionice, nekoliko meseci ranije, nakon što je promašio i mi izgubili od istog protivnika, gde kaže sledeća će ući...i ušla je...i eto ti definicije Novice u KKP. 11 3
Alek The Great Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Ne sumnjam da se i o tome razmislja. Ali ja sam za to da to bude domaci igrac, makar to bio i Trifa.Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Dzep Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: Kako sam zaplakao posle ove trojke, svi oko mene lude, plaču, ja u nekom polu čučnju u masi, plačem nekontrolisano... Hvala za sve gde čuo i gde ne čuo! 8 4
Kosjan Willavić Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Novica je definicija borca i pristupa na bitnim utakmicama, tu ce uvek imati moje postovanje. Steta sto nije napravio bolju karijeru posle Reala, povrede i jos neke stvari su ga onemogucile. Mada je i ovako suvisno govoriti o tragu koji je ostavio. 4
ranzo Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 "Da sirimo mit o jednom decku koga zvali smo UBICA" ❤️ 3
Barkley#34 Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 On jedini ima pravo da kaže ono fudbalsko "dao sam 110% posto svojih mogućnosti" a da to ne zvuči glupo ili lažno. Kao da juče bio onaj golobradi dečak... Hvala mu za sve. 7
Ridji Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Kako brzo vreme prolazi, secam se kao juce na basketu drugari grobari komentarisu mladog klinca, koji je dobio sansu u nekoj utakmici, cini mi se da je nosio #17 kad je poceo. Tacno se secam i koji potez su komentarisali, dobija loptu na trojci, fintira igraca koji istrcava na sut, pravi jedan korak i sa poludistance sigurno i rutinski ubacuje kos. Potpis na sve ono sto je @Chaos Is Me napisao, da nije bio toliko dobar igrac ne bi nas cigane toliko i nervirao. Barem smo imali srecu, doduse malo kratku zbog povreda, da navijamo za njega u reprezentaciji. Da nije bilo Divca pa da se povuce #12 7
MikiMilane Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 2 hours ago, Alek The Great said: Ne sumnjam da se i o tome razmislja. Ali ja sam za to da to bude domaci igrac, makar to bio i Trifa. Mogu Punter ili Paige, zar ne? 😁
Shonewizard Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Uh, baš me je onako istinski "bocnuo" ovaj Novicin intervju. Hvala puno na svemu legendo! ❤️
Cooper Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Rade Zagorac: Quote We shall fight on the beaches U vremenima zla rastu i divlji cvetovi. Veličanstvenost puta kojem sam svedočio, dostojnost svojih patnji, želja da se gospodski ratuje i pobeđuje, posebna ljubav prema porodici i timu, zahvalnost onima koji su ti pomagali, i nepristajanje na manje. Za svaku pobedu i svaki trofej, svaki govor i istrčavanje iz tunela, za ono što ostavljaš naslednicima - Novice Veličkoviću, ostaj pravi i samo svoj. Hvala. 2 1
Nelson Bighetti Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Koliko samo simbolike ima u tom kadru, sut preko Batiste-a a pored aut linije lagano rumen Zoc koji se ove godine vratio - kada se Novica povukao - da vrati ta neka vremena Grobarima. Meni je fascinantno koliko je samo apostrofirao kako i sta ga je napravilo igracem - urodjena, "zdrava" glad za nadigravanjem i napredovanjem, ulicni basket i samopouzdanje protiv jacih, visih i talentovanijih od sebe. Valjda nema ko nije prosao taj put a da nije postao ozbiljan igrac. Hvala na svemu legendo! 4
Kronostime Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 4 hours ago, realno *w said: Prodrma me Novica dobro sa ovim... I onda posle svega toga pomislim, ko će nam biti kapiten ove sezone? Fakin Zagorac?
fedor Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 3 minutes ago, Kronostime said: Da vratimo Tepu na mesto kapitena i treceg pleja?! 1 1
Recommended Posts