McLeod Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Da sam znao da ce ovako biti pisao bih ranije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Jebemti, potpuno isti scenarij kao na prvoj utakmici 0-1, pa 3-1, pa 3-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 9 minutes ago, Don Juan said: Po meni gol šampionata za sada. Za mene Benzemin prvi gol je mnogo vece majstorstvo, onakav prijem i davanje fora ne moze da se nauci… legendarno. Ti golovi sa 20+ metara su IMO precenjeni… sve to lepo, golcina ali nista sto vec nije vidjeno bar jedno 1000 puta od jedno 100 drugih igraca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Evo i Dinamovac zabio na Euru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Koja ludnica u ove 2 utakmice. Kimpembe otisao po burek Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Bravo Pogbice. Igrac manje za vrancuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Šta učini crni Gavrane, Gavrane 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Ja ne mogu da navijam za Švajcarce nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 1 minute ago, Cilemile said: Jebemti, potpuno isti scenarij kao na prvoj utakmici 0-1, pa 3-1, pa 3-3 Baš razmišljam da l' je realno da gledamo isti scenario u par sati. 1 minute ago, Darth Steva said: Za mene Benzemin prvi gol je mnogo vece majstorstvo, onakav prijem i davanje fora ne moze da se nauci… legendarno. Ti golovi sa 20+ metara su IMO precenjeni… sve to lepo, golcina ali nista sto vec nije vidjeno bar jedno 1000 puta od jedno 100 drugih igraca. To što su viđeni hiljadu puta ne znači da su manje majstorija. Sjajan gol Benzeme, inače, ali je pitanje da li se i slučaj umešao tu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 17 minutes ago, Miki28 said: Pogba je najbolji igrac prvenstva. Golcina 3 minutes ago, Miki28 said: Koja ludnica u ove 2 utakmice. Kimpembe otisao po burek A najbolji igrač prvenstva pre toga asistirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Najjače poluvrijeme ne pamtim otkad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 (edited) Kakva dva meča danas. Neverovatno. Ceo šampionat nije bio ništa prema ova dva meča Edited June 28, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 9 minutes ago, Klotzen said: Ovo najverovatnije neće biti konačan rezultat. Da vidimo ko će prvi da kiksne. Svaka čast. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Najbolje EP ikada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Kakva lopta Xhake za Mehmedija u 94. minutu, da je ovaj primio bio bi belaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Odlicno drugo poluvreme. Franci nemaju killa instict kao Germani, pa da i na 3:1 igraju max ofaznizvno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Aj sad da vidimo je li Švicarce izmorilo letanje Baku - Rim - Baku - Bukurešt kao Hrvate London - Glasgow - Glasgow - Kopenhagen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Čaka je asistirao i za treći gol. Odličnu dugu loptu ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Just now, Del Piero said: Kakva lopta Xhake za Mehmedija u 94. minutu, da je ovaj primio bio bi belaj. A i Koman imao odlican volej. Mogla je tekma u poslednjem minutu otici na obe strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Auuu kakvo poluvreme, sta bi ovo, ne znas koji gol je lepsi od kog. Pogba igra odlicno prvenstvo. Priznajem nisam gledao Man Utd prosle sezone previse osim u LE i igrao je Pogba dobro, ali ovako pametno kako igra na ovom prvenstvu je za mene iznenadjenje. On i Kante drze opasno sredinu. Svajcarci pokazuju zasto su dugo u top 10 na onoj Coca Cola listi. Imaju odlicnu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Ne znam samo kako će Švajcarci bez Emboloa i Cubera. Veoma bitni igrači za njihovu igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 5 minutes ago, Baros said: A najbolji igrač prvenstva pre toga asistirao. TakoE, nebitno sto mu Benzema uvalio kosku medju 4 igraca umesto da se okrene ka golu i da ima otvoren put. Bjt o da se pljucne po Pogbi👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Al' odbrani Sommer ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Dobro je da ovaj izlazi, ekstra halav igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 čuveni Shar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts