40Wins Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 On 5/20/2022 at 11:50 AM, Devil In My Pants said: Pa to se sve bilo navuklo da krade po firmama od toalet papira, olovki, sitnh stvari pa do velikih. Sve da rade mufte, a da ne doprinosi nigde. Penzija im dodje kao posrnuce jer ne moze vise da se lepo zivi na mufte. Secam se kad sam ziveo u BG i kupi Montera (firma od Markovica mislim koji je bio kum nekom iz DS-a) Trudbenik i oni mucenici iz Trudbenika mi se zale kako sad moraju da rade, a ovako su dobijali neku crkavicu+ radili privatno i sad ne znaju gde biju kad moraju da rade za jednu platu. Taj isti pljuje privatizacije i los zivot. Ma mali milion vas granicnih penzionera slusam kako se bolje zivelo za vreme Zlobe i Tita...rekoh ziveo si ti bolje od razredjivanja benzina i svercovanja dok je drzava deset puta bankrotirala ili od kredita.. Penzioneri npr u mojoj zgradi u strogom centru grada, ma korona, nosi televizor idi u prodavnicu, po lekove..kucaj svaki dan da vidis da li su zivi pa pricaj sa njima i kad je doslo vreme da se kreci, kazu nemaju 100e da izdvoje za krecenje iz pet puta...sve penzionerke nasledile plate direktora preduzeca, deca im po svetu itd...kad ih vidim smrkne mi se. Oni su jos uzor za ove ostale. Mladi su odlicni, povezani sa svetom i putovali su vise od vas...vi ste videli taj raspali Trst 20x, isli da sverate kao moja majka i vodila me kao dete jednom u neku vukojebinu u Ceskoj 88g. Ne da nisu videli svet, nego nisu videli ni Srbiju sem ako nisu isli na teren da rade. Danasnja omladina ne moze da se cuje od raznih navijaca, huligana, kriminalaca..cute ili beze odavde...Nasa omladina je odlicna, to sto se ovi 1244 cuju vise je zato sto dobijaju prostor i od monotonog zivota nemaju nista drugo vec da serendaju po Tviterima, Fejsbuku i ostalim sranjima. Kvalitet nece da se mes,zive dobro i to negde jeste problem, zato i jesam za obavezno glasanje. Ako neces da glasas kazna 100k dinara. Mora se naci da mladi udju u tokove. Kvalitetni, urbani ljudi sto ih ja znam bar 1/3 je otisla preko i ne pada im na pamet da se vrate. Da nema interneta ta brojka bi danas bila ekstremno veca. Sto se tice voznje kolima, slazem se da ima klinaca koji voze X5 200na sat, ali to mu je tajo kupio,ostavilo da se baskari i zbog kriminalno uredjene drzave koju smo dobili takve stvari ne mogu da se srede. Mi jos zivimo u raljama starijih generacija koji su gurnuli Srbiju u posrnuce od 90te pa na vamo. Kad ove generacije 74godiste+ budu isle u penziju ili debelo zagazili u nju, onda ce se mozda nesto i promeniti. Ucitavanje, flejmovanje, 2 dana. On 5/20/2022 at 12:12 PM, fancy said: Tvoja majka je propustila jednu bitnu stvar - da ti pruži kućno vaspitanje. A bez tog temelja nije ni čudo što te je nedostatak obrazovanja pretvorio u jedinku razuma besnog psa i intelekta morskog krastavca. Vredjanje. 2 dana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 1 hour ago, FrediB said: Hvala dragom Bogu što ne pripadam istom miljeu kome ti pripadaš, kinesko-ruski botiću. 1 hour ago, FrediB said: Oduvek. Čak se i sida može lakše izlečiti nego srBstvo. 23 minutes ago, FrediB said: Sedi.................10 juana. Flejmovanje, dizanje tenzija, vredjanje sagovornika. Ponovljeni prekrsaj, koji je ranije blago sankcionisan, tako da sada 20 dana i poslednja opomena pred trajni ban. 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 @Janne240 10 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 @Devil In My Pants i @Kronostime po 10 dana 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 On 6/2/2022 at 2:06 PM, Jurgen said: Moze to tako da se kaze, a moze i da se kaze da je Rusija odlucila da zastiti gradjane (prema Rusiji nezavisnih) drzava DNR i LNR od Ukrajinskih agresora koji ih ubijaju samo zbog toga sto su hteli da zive nezavisni od ljudi koji ih ugnjetavaju godinama i onda ovaj slucaj vise nije toliko jednostavan. Relativizacija. 10 dana, posto clan nije imao prethodne warnove ili banove, sledeci prekrsaj ovog tipa bice ostrije kaznjavan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 @Kronostime 10 dana zbog nepostovanja uslova amnestije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 On 6/9/2022 at 6:59 PM, Helmet said: Krenuo sam da pisem odgovore pa sa naleteo na dva posta kolege @div-a , to je generalno ono sto i mene kopka i sto formira moj stav da sam protiv toga da se homoseksualnim parovima omoguci usvajanje dece. Ja odgovorno tvrdim da toj deci ni pakao ne bi tesko pao u odnosu na ono sto bi preziveli u real life-u, to je ono sto vecina vas "tolerantnih" uopste ne uzima u obzir. Kada se povede razgovor na ovakvu temu to se brzo pretvori u zestoku polemiku, svi argumenti koje promovisu kolege forumasi u prilog ovom zakonu se takodje lako mogu iskoristiti i u kontra smeru, jednostavno ovi je veoma ozbiljan socioloski eksperiment bez valjane pripreme i bilo kakve psihijatrjske studije. Priroda je ta koja odredjuje sta je ispravno a sta ne, pustite vi verske institucije, navijace, LGBT lobije, svi oni u stvari lobiraju i nista drugo, samo im se metode razlikuju. Niko od njih nema iskrene namere i zabole ih patka za srz problema a to je dobrobit te dece. Za raznorazne gluposti se raspisuju referendumi, a gle cuda za ovakve stvari ne, Eto odmah nacina da se utvrdi da li je neko drustvo spremno na ovakve stvari, ako je vecina za eto ti potvrde da je neko drustvo zrelo za taj ekspirement, a cak i tada bih ja licno bio bas rigorozan u pogledu kriterijuma upravo da bih izabrao najpodobnije homoseksualne roditelje i bar jednu generaciju te dece posmatrao, da se vide potencijalni problemi i socioloski aspekt ovakvog usvajanja. Pojedini gore su izrazito licemerni i zamenjuju teze, pazi molim te," pa i deca koja se radjaju ne biraju roditelje", pa mozda sam i ja hteo da se rodim kao lav pa eto nisam, pazi molim te kakva relativizacija. Najbolje onda da se prestanemo da radjamo decu jer ne mogu da biraju roditelje pa da izumremo... Ako je neko los roditelj postoje socijalne sluzbe koje tu decu oduzimaju takvim roditeljima, naravno da to nije savrseno resenje, ali je koliko toliko fer, a svakako nije fer tim sirocicima nametati neke socioloske eksperimente za koje apsolutno niko nema pojma na sta ce da ispadnu. Citam gore, kazete heteroseksualci vrse pritisak na homoseksualnu decu, a suprotno se nece desavati? Totalno subjektivno razmisljanje, i to je ono sto ja pricam, niko ne zna moguce posledice ovakvog vida "tolerantnosti"... Homofobija - 30 dana . 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 @Amigo 10 dana, relativizacija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) @Милица 5 dana, Lična prozivka, nastavak besmislene diskusije posle molbe da se to više ne radi. Edited June 20, 2022 by fancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 @Avda Zekić 10 dana, Relativizacija, propagiranje i argumentacija politike Slobodana Miloševića. 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) 34 minutes ago, FrediB said: Tako su se qurcili i 1903. i 1914. i 1941. (mada je hitler svakako bio stoka bez repa, najblaze receno) i 1988-1991 (dok je ceo bivsi Varsavski blok i najveci deo bivse SFRJ trcao u EU i NATO). Nista iz svojih gresaka nisu naucili. Ovakav način pravljenja paralela jednosavno nije dozvoljen. 15 dana za sada. Edited June 21, 2022 by Don Juan 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 @Дејо7 дана, релативизација, бројање крвних зрнаца. Budući da je nov na forumu kazna je simbolična, a ako tako nastavi posle pauze, nestaće simbolike, ostaće kazna. Trajna. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 @Ozu 5 dana, lične uvrede i trolovanje na trenutno gorućoj temi "[USA]*" Preventivno za sve koji su tamo u rovovima, mala molba - držite se civilizovane diskusije bez obzira što ste intimno ubeđeni da je suprotna strana anticivilizacijska pojava. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 @sasa965 5 dana zbog nastavljanja besmislene diskusije i trolovanja. Danas je već jednom bio upozoren da se suzdrži od spamovanja. Ostalima na temi još jednom molba da se drže tematike, a za privatne razgovore postoje privatne poruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 @K.Dot 7 dana ksenofobija. Ovo nije rečnik za ovaj forum: Quote Gledam ove Ukrajince sto su pobegli u Beč, skoro svaki celav, zadrigao ... generalno u društvu su dokurčili skoro svima, i Rusi i Ukrajinci Mala misaona igra za sve koji sumnjičavo vrte glavom na prvi red ovog posta: Umesto Rusi / Ukrajinci stavite neki drugi narod u citirane rečenice, evo npr. izbeglice iz ratova na području bivše SFRJ 90ih. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 @Милица 14 dana, relativizacija i vrlo neprimereno ironično gledanje u tuđe dvorište. Ako nekom i dalje nije jasno, rečenice tipa "Sad neka isto to naprave i u Sarajevu i u Zagrebu 👍" se ovde neće tolerisati. Ko je baš toga željan, ima tabloide po kioscima, đubre portala na Internetu, kanalizacija kanala na YouTubeu i 95% programa na nacionalnim frekvencijama spremnih da "podele lekcije Sarajevu i Zagrebu". Ovde to ne prolazi. Hvala na pažnji. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) @Harmonika 14 dana, relativizacija, pojasniću, pošto je post editovan. Izbačen je deo koji ubija smisao: Quote ... У Јастребарском, где је, баш на данашњи дан, пре 80 година формиран логор у којем је, за само месец и по дана постојања, скончало више од 700 српских и јеврејских дечака и девојчица. ... "Нема помирења и напретка" dok se odgovorni za zločine ne imenuju i ne odgovaraju. Odgovorni za zločine u drugom svetskom ratu - zna se ko su, i na poraženoj strani istorije su, tako da je uvođenje priče o Jastrebarskom u cilju pravljenja neke lažne ravnoteže za zločine 90ih zapravo samo još jedna bezočna relativizacija. No pasaran. Edited July 14, 2022 by fancy 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) @MikiMilane 10 dana. Reltivizacija. Quote Ukrajina je za Rusiju već bila izgubljena od momenata kada su UKR uzbenike istorije poceli predstaviti Banderu kao narodni heroj. Svidja li to vama ili ne, UKR su krenuli y totalnu asimilizuju ruskog etnickog korpusa u UKR, od zabrane politickih stranaka, jezika do crvke. Dakle vrsi se tamo etnocid ruskog korpusa u cilju da se od njih napravi neprijatelje sopstvenog narod. Imate primera da su neke vodje Pravog Sektora i sami etnicki Rusi iz UKR. To mnogo podseca na situaciju u CG, gde se CG drzavnost afirmisala prema mrznju sopstvenog srpskog identiteta. E sad ako je vama prihvaljivo da se tako UKR ponasa premo tamosnje Ruse, onda se sasvim prihvaljivo da RUS isto cini Ukrajincima i da vrsi etnocid prema njima. Putinov odgovor je jasan i bio je najavljen godinama unazad. Svakako je rat u interesu SAD, po principu zavadi i vladaj, i naravno za prodaju oruzija Evropi. Sto se tice Zelenskog, kad imas komicara na vrhu drzave nemoj se cuditi sto ti zemlja lici na cirkus. Za kraj, RUS nece izgubiti taj rat, jer te to zna njih pitanje zivota i smrti. Neki zele da podele RUS po principu SFRJ i da privatiziju svo bogatsvo. Dakle koliko god je Zapad spreman da ide, RUS ce ici korak dalje. Edited July 20, 2022 by A sad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) 1 hour ago, MeanMachine said: Nije jasna logika likova koji kritikuju ratovanje u Srbiji i mobilizaciju kad su crveni stigli u Srbiju tj vratili se ako racunamo i nob? Kod Francuzi koji danas pljuju npr ovo: i pominju kako je silovano preko deset hiljada zena od strane saveznika, svi smatraju za simpatizere nacista. Samo kod nas kad neko javno pljuje to sto je crvena armija se borila u Srbiji protiv nacista i sto su partizani koji su gace krvavili po brdima i planinama Bosne izvrsili mobilizaciju nije simpatizer nacista ili barem fasista. Jednostavno u takvom ratu se masovno gine i unistava, pricamo o ratu koji je jedna strana povela da istrebi drugu, nema tu borbe u rukovicama. Inace da bi sovjetski vojnici bili u stanju da podesu masovno stradanje, jbg dobijali su alkohol, jer su to bila deca koji bez alkohola tesko da bi mogla da prihvate da jurisaju na nemacke mitraljeze i topove. Npr tamo gde bi Ameri imali (pa ni priblizne gubitke ko sto su bili sovjetski) nemackih i japanskih zarobljenika nije bilo, ove druge su cak sa zadovoljstvom zive spaljivali bacacima plamena. Cak sta vise Paton je dopustao na streljanje zlih Nemaca, preteca Mladica. Da su Ameri ginuli ko Sovjeti pa od Nemacke bi verovatno ostalo par miliona i ni jedna zena ne bi izbegla silovanje. Relativizacija - 30 dana. Posebno zbog zadnje tri rečenice. Videćemo da li će ostati na ovome. Edited July 22, 2022 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 @Milenko Puzigaca 3 dana zbog previše pesničke slobode tj. nepoštovanja i nepismenosti u sintagmi "smrdljiva rusija". 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 @Jurgen 10 dana, relativizacija, i to ponovljena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 3 hours ago, Marko said: https://covid19.who.int/ 6,4M smrti za 30-ak meseci ili koliko već. Sve i sa neprijavljenim/neregistrovanim slučajevima, izvinjavam se, ali smešno. (Koliko beše u Srbiji, ne sećam se tačno, srazmerno više, ali spram registrovanih slučajeva isto zanemarljiva cifra) Ne znam da li bi menjao način na koji vezujem pertle zbog ovoga, a ne toliko dugo bio uskraćen za gotovo sve stvari zbog kojih vredi život uopšte i živeti. Voleo bi sad face to face komunikaciju sa mnogim medijski viđenijim likovima za vreme pandemije. Da mi objasne neke stvari. Ako mogu... Nista ovde nije smesno. 20 dana odmora od foruma, taman da korisnik nadje vremena da ispita face to face medijski vidjenije likove. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 @CheshireCat Relativizacija na topiku o Covidu se više neće tolerisati. Quote PS. Poređenja radi neki UN izvori tvrde da 25000 dnevno umire od gladi. Za utehu korisniku citat iz istog posta: Quote Nije go kurac, ali nije ni big deal. Imaće 20 dana da vidi da li je jedno ili drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 @Helena 10 dana zbog stalkinga. Gledajuci njen celokupni opus i istoriju konflikta na ovom forumu ovo je ujedno i poslednje upozorenje pred trajni ban. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 @Kronostime 15 dana. Po hiljaditi put trolovanje, fludovanje, provociranje na vise topika... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts