Jump to content

Дејо

Član foruma
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Дејо's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular
  • One Month Later
  • Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

145

Reputation

  1. <blockquote class="twitter-tweet"><p lang="sr" dir="ltr">Држава је показала да ће увек спроводити њене одлуке, шетња се није догодила, а опет и да обезбеди сваког на нашим улицама. Две екстремне групације данас су послале ружну слику у свет, али битно је да је спречено насиље. <br>Већ сутра неки губе смисао битисања, јер немају више тему.</p>— Владимир Ђукановић 🇷🇸 (@adv_djukanovic) <a href="https://twitter.com/adv_djukanovic/status/1571188692038914052?ref_src=twsrc%5Etfw">September 17, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> Невезано за то да ли неко подржава прајд или не, али да ли је могуће да овај телетабис покушава овако јефтино да замаже очи својим гласачима :Д ? Клеш брт како убациш твитер тако, научи ме :Д ..
  2. Разликујемо се онда добрано. Моје мишљење је да са оваким иступима, наступима ова популација чини само себи контраефекат. Убеђен сам да би ситуација за ту популацију била много другачија да се овакве појаве не дешавају. То је само моје мишљење, покушавам да све реално сагледам и ничија права да не повредим, али неке границе морају постојати.
  3. Ја морам вас да питам, је ли ви мене зезате мало са овим постовима и овим што ви пишете 😄 ?
  4. Па чекај, да ли ја имам сада слободу да просестујем против овога, кад већ постоји та слобода изражавања ? Подвлачим, против нормалних људи који шетају немам ништа против, али против оваквих који раде ове ствари, па онај један што се скида го, да простите, и показује дупе...па шта рећи...
  5. Није то провокација, нажалост. Камо среће да је провокација. Нема потребе за оваквим контра питањима, мени не сметају гејеви или како се већ пише, али да ти скрнавиш на овај начин Исуса Христа и да тим вређаш вернике је заиста језиво. Ако хоћеш да те прихвати неко, ово је последње што би неко требао радити, а верујем да су и већини те популације овакве појаве дегутантне.
  6. Ако не знаш, не видиш или не желиш да видиш, ово на првој слици "опонаша" Исуса Христа и заиста је дегутантно. Даље, није ми јасно чему ове заставе овде ? Ово је ваљда прајд њихов ? Чему ове силне заставе није ми баш најјасније, ако је неко ко подржава ово рад да ми појасни.
  7. Па да ли је овај Николић погодио један пас у скорје време...
  8. Срнић > Гобељић, иако оба немају квалитет за први тим Звезде, Срнић је макар поштен и није безобразан и надмен као Гобељић... Хајде да видимо како ће изгледати Катаи када уђе са клупе, можда му то у овом тренутко и више одговара јер је очигледно да нема снаге за целу утакмицу, што утиче само контрапродуктивно по њега.
  9. Џаба силне МПВ титуле, без енергије и одбране велике ствари се не могу направити. А тога нам је очигледно попирлично фалило... Свача част Шпанији, 2 утакмице егал добијају!
  10. E мој Пешићу овај циркузант Поцеко те школовао, људи сипају тројке а ми ништа не мењамо у одбрани..
  11. Само чудо неко, само чудо ово може спасити..
  12. лоше лоше лоше лоше не обећава никако битна три бода!
  13. е сада ваља преживети 5 миниута
  14. ово што играмо, горе од овога не може па све да милијаш тренер постане ТАКО ЈЕ БРЕЕ МАМИЦУ ИМ ТАКО ЈЕ БРЕ
×
×
  • Create New...