Jump to content

sasa965

Član foruma
 • Content Count

  525
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

219 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. U finalu Rima je imao pad i izgubio drugi set ničim izazvan, taman kad se Novak predao.
 2. ,,Princeza" ima ozbiljan problem sa desnom nogom izgleda da je ligament teže povređen. Trpeće mu igra pod obručom,leđima. Može on to da kompenzuje dodavanjem i šutom spolja jer je pametan igrač. Kod odbrane koja mu bude branila šut i terala ga da ide na ulaz biće belaja. Jedan lošiji doskok i on je mrtav za celo doigravanje. ,,Veđa" nema sposobnost da ga zameni a i sam je staklen . Hodajuća povreda. Ostala menažerija lučkih radnika igra odličnu odbranu.
 3. Slika grada palih anđela ispričana iz vizure policajaca. Korupcija , novac , prostitucija , borba za vlast , sprega policije novinara . To smo gledali više puta u drugim filmovima. Pa ja pitam šta je izuzetno u baš ovoj verziji što nije viđeno u drugim filmovima?
 4. Jedino niste napisali o čemu je ovaj film. Veliki filmovi imaju i veliku priču. Ima li je ovaj film?
 5. sasa965

  Rim

  Je li se to smanjio Rafin rezervoar ?
 6. @Kronostime Fundamentalno obrati pažnju.
 7. @Eddard Navršila se godina. Ajde u nekoliko rečenica iskustva , zamke , nedoumice a što ne reći i pozitivne strane promena u ishrani. Možda će nekom da koristi.
 8. Kakav danak neiskustvu. Ljudi su kvarljiva roba.
 9. @Eddard Priznaj ti nama lepo ovde da si tražio da te pošalju u banju za netotkinje. Žena saznala a PCR test volšebno postao pozitivan. Kako , nemamo pojma .
×
×
 • Create New...