Jump to content

sasa965

Član foruma
 • Content Count

  439
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

168 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @HAMMER Da budem jasan , kad sam pominjao apsorpciju ketonskih tela u bubrezima nisam ja to izmislio već su to saznanja Đžef Voleka ,Stiv Finija i dr. Gde kažu da je za ozbiljno praćenje koncentracije ketonskih tela krv je prvi izbor (ketomojo ,precision extra). Gde oni pominju efekat adaptacije na smanjeni unos energije(reapsorpcija u bubrežnim tubulima). Ovo se verovatno dešava , propratni fenomen bi trebao da bude osećaj hladnoće u udovima i generala nelagodnost. Ti verovato nisi sam imao ličnog iskustva sa ovom vrstom ishrane. Jede se isto
 2. Hipokalorijska ishrana od aprila meseca ,šećeri krajnje restriktivno, kontinuirani pad telesne težine.Adaptacija. A ako nije , šta jeste .
 3. Realno , serija je duplo golo.
 4. Nije stalo ,samo ne ide onom brzinom kao pre. I bubrezi su počeli da apsorbuju ketone , da se racionalnije odnose prema energiji. Teretana ! Da bi povećao motor koji sagoreva energiju. A i da ti pokaže koliko ti je muskulatura slaba. 30-40 minuta 3X nedeljno je sasvim dovoljno. Da ima neke prečice i ja bih je koristio.
 5. Odlično i po planu. Nego ako ti nije mrsko u dve , tri rečenice opiši gde su bili problemi i nedoumice ako ih je bilo.
 6. Kraj leta. Slab zvuk. Plavojka sa kosom do dupeta.
 7. Problem je i temperatura skladištenja. Moderna je -20 a Phizer -80.
 8. Izbegavaj mleko , nemaš enzim za varenje mlečnog šećera. Zato ti jogurt prija.
 9. Desno je režiser Alfredson?
 10. Ali zato Hju stari dostojanstveno.
 11. Pitao sam zbog strosti i obima treninga. Detalji su u ovom članku https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6179786/
×
×
 • Create New...