Jump to content
Vox92.net Forum

sasa965

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

143 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. To neka bude cilj. Motivacija. E sad gde ćeš stati to samo od tebe zavisi. To mora da je ženin komentar. Hoće one to.
 2. Koju korisnu informaciju bi dobio? Npr. ima li dislokacije fragmenata i treba li hirurgija. Anamneza kaže da hodam , trčim ,silazim niz stepenice ,propinjem se na prste bez bola. Bol se pojavljuje kada povećam obim trčanja. Ostaje da ako se akutizuje proces ipak uradim MR. Do tada čekam.
 3. @Eddard Gledaj da možeš da pričaš u roku vežbanja. Ako gubiš dah uspori. Instaliraju metronom na telf. i podesi ga na 180. Ta kadenca ti je dobra za kontrolu mehanike trčanja. 250 gr mesa dnevno je sasvim dovoljno. Ako ti nije dovoljno dodaj masnoću. Ne ustaj od stola ako se nisi najeo! Inače ideš taman kako treba! Organizam se adaptira,bubrezi će početi da apsorbuju ketone (čuvaju energiju). I neka ti cilj bude težina iz srednje škole. Zaključak: Sve je kako treba.
 4. @HAMMER Mehaniku sam već menjao kad sam rešavao problem sa zapaljenjem ahilove tetive. Pošto je kišna sezona probaću obrnuto, da trčim bez obuće po raskvašenom terenu sa idejom da ojačam muskulaturu stopala. O ovome razmišljam neko vreme.
 5. @Eddard Trčanje mahom. Ranije isključivo,sada kombinacija sa teretanom. Srezaću nedeljnu distancu za 20% . Valjda će biti bolje.
 6. @Eddard Jesi li proverio to što si hteo pre početka fizičke aktivnosti?
 7. https://www.gledajsaprevodom.online/serija/the-bureau Upravo gledam.
 8. Ovo mi je manje , više jasno. Buni me to da je recidiv uvek na istom mestu.
 9. Danas ništa. Vreme za kupovinu je bilo krajem marta. Sad se merka izlazak iz pozicija.
 10. Tad je trebalo da se kupi a ne danas.
 11. IV metatarzalna , levo stopalo. Prva povreda 2016 , pauza tri nedelje . Ponovo u toku 2017 , isto mirovanje. 2018 sam pazirao pet meseci iz drugog razloga. 2019 ništa. Ove godine blaga bol na istom mestu , samo što mogu da se uspravim na prste.
×
×
 • Create New...