Jump to content

sasa965

Član foruma
  • Posts

    1,362
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sasa965's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

609

Reputation

  1. Koju je cenu Putin platio? Nešto ne vidim da Poljska vojska maršira u pravcu Moskve.
  2. Prigožin slabo izbrojio štihove i morao da se baci. Biće mu dobro kod baćke Lukašenka. Možda.
  3. Ovde samo Lejkersi treba da reše užasnu organizaciju napada dok je Dejvis na klupi da ne bi i sledeću gulio 42 minuta. Denver eventualno da vidi koliko je Hačimura stvarno fizički jak.
  4. Da pogađam. Jedinac , roditelji razvedeni ili se gledaju preko nišana , dete asocijalno ,dobar đak ali pod pritiskom druge dece.Oružje koje nije pod ključem . Bum.
  5. Mogao si i da pročitaš tekst koji sam ostavio. Antraks i tetanus su bolesti terena , spore bacila ostaju žive u zemlji decenijama neoštećene. Vojska je naletela na neobeleženo stočno grobljei i nastao je belaj. bar 103%
  6. Rusi , čobani i budale. Kako drugačije. Kad si navijač onda te nije briga šta je istina . Navijaš , pevaš pesme, mašeš zastavom i psuješ sudiju kad ti nešto nije po volji. https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Антракс Nije teško da se pročita .
  7. U drugom ga je čuvao Gos. Nekako pre Naneli nego Ledej. Ledej će u odbrani da guli protiv Jabuselea .
  8. Cenim što vazda zauzeta moderacija ipak nalazi vreme za akciju ,, Čuvajmo srpski jezik , pravopis i lepo pisanije" ,,ni u šta" - popravljeno .
  9. Lektor je na godišnjem. Nedostupan je.
  10. Generalno , doza određuje da li je hemijsko jedinjenje lek ili otrov. Strihnin može da bude i lek i otrov , voda isto tako.Znači doza. Šta bi bili rafinisani šećeri ? I kako se po tebi oni razlikuju od prirodnih? Koju ti hranu jedeš a da spada u ovu kategoriju?
  11. A percepciju oblikuje PR. Đžabe se trudiš. David Axe , veliko novinarsko mudo . Studirao istoriju a to znači da je ozbiljan poznavalac metalurgije a to znanje mu dozvoljava da zaključi kvalitetan lager može da proizvede samo Nemac ili Šveda . Kinezi i Indijci a naročito Rusi su neznalice jer su ukinuli matematiku , fiziku i hemiju iz školskog programa da ne bi štresirali omladinu. Novinari , neznalice opšteg usmerenja . Niušta se ne razumeju ali im to ne smeta da objavljuju tekstove. Imamo mi i na forumu jednog sličnog. PR i samo PR i naravno go USA go.
×
×
  • Create New...