Jump to content

K.Dot

Član foruma
 • Content Count

  1,750
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,496 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nema se šta mnogo zameriti ekipi nakon ovakvog poraza. Oterati koloma nazad u Španiju pa da igramo sa ovim što imamo.
 2. Ubaciše nam 50 u prvoj četvrtini, odoh da štrikam, doviđenja i prijatno
 3. Ja ne primećujem da niko ovde lično ima nešto protiv Džonija, niko njega ne vredja. Gledaju se njegovi potezi na utakmici i može da se desi da to npr. nekoga i iznervira. Ja koliko znam pljuvao se samo Nebojšin mali od igrača ali to je zato, svi znamo zašto. Sa jedne strane treba ga i razumeti, Džoni ceo život igra takvu košarku, prvo gleda sebe pa onda sve ostalo. Još ako može da nabije 10-15 poena a da se ne istroši mnogo ispod koša, puna kapa. Statistika prodaje igrače. E sad ozbiljan je posao staviti ga u funkciju tima i objasniti mu da može i tim da igra za njega, da ne mora sam da juri s
 4. Džoni odličan večeras. Valjalo bi i za njegovo samopouzdanje a i za nas da veže par ovakvih utakmica. Sa druge strane, Dobrivoje se baš obradovao Radonji. Hard difens, jurke kroz blokove i šut za 3, to je sve što treba da radi.
 5. Dajte Kuzmića, nek ide život.
 6. Mislim gledamo se u oči ovde i lažemo, mi sa košarkaškim IQ-om u minusu i očekujemo da Džoni proradi. Sve sad će ta utakmica, pa evo sad će četvrtina, biće Džoni bolji, mora da se digne iz ovog ambisa gde konstantno lomi obruča ali to nikako da se desi. Možda da mi je košarkaški iq u plusu, lakše bih shvatio kako Džoni dobro igra.
 7. Kad je dolazio pisalo se za Džonija da mu je šut jača strana. Kako bi izgledalo da mu je ne daj bože slabija?
 8. Haha, ali lik nijedan šut nije blizu da pogodi.
 9. Ali kakva j Davidovac kanturina od igrača ove sezone, bukvalno neki Lazić nivo minus odbrana.
 10. Dobro de, šta se srdite, dobar je Džoni, drugi najbolji igrač kod nas. Jbg, proradiće i taj šut nekada, ostalo je sve na nivou.
 11. Pa i Džoni prosuo. Ajde Nokia nije igrao košarku pola godine, kakvo Džoni ima opravdanje?
 12. Ja ovog Brajanta ni partizanu ne bih poželeo, dobro možda ajde njima bih ali lik je katastrofalan. Svaki šut mu razbija obruč.
 13. Džoni ladovina, video da prokišnjava hala pa mu se i ne igra nešto.
×
×
 • Create New...