Jump to content

Milenko Puzigaca

Član foruma
 • Posts

  2,980
 • Joined

 • Days Won

  1

Milenko Puzigaca last won the day on May 4 2021

Milenko Puzigaca had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Milenko Puzigaca's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated
 • Collaborator
 • Posting Machine
 • First Post
 • Reacting Well

Recent Badges

3.6k

Reputation

 1. Teško žabu u vodu naterati. Tako kad se kaže da je ovaj neki glavni krivac onda se skida odgovornost sa tih 80% sto ko ih... sve do poslednjeg, i sve ih treba dobro ispendrečiti, iz zabave, zato što postoje. To je bagra.
 2. Eto, zbog te izjave bi ovaj u zdravom i neodvratnom drustvu mogao odmah da pakuje kofere i da ide kuci jer bi mu politicka karijera bila zavrsena. To sto nije samo pokazuje bolest tog "drustva" gde im je nasilništvo do jaja, pa nikome ne smeta ni ova izjava, koja je agresija i diskriminacija dela stanovnistva, ni popovsko nasilništvo sto prete nekim spiskovima podobnih i mlate u zvona da nekoga zastrasuju ili to sto pise nece da dolaze kod nekih (koji ce im) ako ne upisu decu na veronaniju (mozda bi vise voleli da ih neko uzjaše) itd. I na osnovu cega oni ocekuju da budu negde prihvaceni kao "ravnopravna kultura" ili nesto? Eno u Poljskoj sud odredio da ukinu te navodne gej fri zone zato sto je to nezakonito, a Norveska je pre par godina bas zbog toga Poljsku izbrisala sa spiska zemalja koje mogu da konkurisu za one njihove grantove. A ovaj ovde nesto prica potpuno izvan savremenog sveta i nikoga nije briga. Mozda je tu problem sto odavno nije bilo jahanja. Masovno jahanje, to njima fali.
 3. Ali stvarno, mogu li da pitam ove pojedine o čemu se tu radi? Koji je njima pa neće da pređu na svetlu stranu? Da je zbog tzv uvratnice od pre 20 godina, više puta je dokazano da to nema veze i da je budalaština, i samo izgovor, i poprilična slobotomija, npr na primerima Japana, Nemacke, Vijetnama itd. Šta je to, neka inercija iz Jugoslavije, ono, nesvrstani, qrtz paltz... Pa i to su gluposti, jer Jugoslavija osim na papiru fakticki nije bila nesvrstana nego je bila uz USA i NATO i samo formalno nije bila član. Šta je onda?
 4. A opcija da pojedini promene misljenje i pređu na svetlu stranu ne postoji? Pa dobro ako tako vole.
 5. Ovde je vama nekolicini problem sto ne razumete Ameriku. Americki interes je svuda na planeti gde moze da se radi neki bizmis, i zato je svako ko to ugrozava remetilacki faktor. Sto sve i jeste tako. Niko drugima ne brani da i oni rade bizmis. Plus Kina i slicni ugrozavaju vrednosti, i to je cinjenica. Eto ih svuda sirom sveta razni koji se pale na drzave i cvrste ruke i vole da siluju u glave, koji isto ne razumeju da je Kina takva centralisticka i autoritarna milenijumima i nije ojacala zbog toga, nego zbog razvoja proizvodnje, i minimalnih mogućih dnevnica za radnike, i taj njihov nacin je mozda za njih OK, ali nije primenljiv na drugim mestima. I tako bi one koji bi da preslikavaju kineski nacin na druga mesta trebalo bombardovati kad se osile, gde god da su. A i odbrambeni savez ne brani teritoriju nego način i vrednosti.
 6. Pa i jeste gadost dana što popovi hoće da objavljuju neke spiskove i silom da teraju roditelje da upisuju decu na njihovu veronaniju. To samo jos jednom dokazuje da su obicne srbende i nasilnici, kao onaj sto mlati u zvona ako ljudi jedu kobasice kad on misli da nd treba da ih jedu, i sto je napadao, fizicki, baptiste kad su delili paketice deci, i kao sto svima namecu njihove verske praznike u drzavnim ustanovama, pale otvorenu vatru u gradu sto je zabranjeno a niko ih ne kaznjava, neprestano kenjaju o nacionalizmu i na grobljima itd. U to ostalo ne ulazim, jer je ogovaranje "ovaj ovakav, onaj onakav" i to me ne zanima, samo ono sto neko govori. Uostalom, samo budale ne menjaju mišljenje, to je fraza ali je tačna. Jednom sam video psihijatrijskog bolesnika koji je isto govorio sto i onaj nedavno masovno silovani, samo je i crkvu opleo, pa to sto je ovaj lud i stalno u ludnicama nista ne znaci i to je njegova licna stvar. Ali sto je stao ispred opstine i drao se "vasa drzava je fasisticka, i vasa crkva je fasisticka, dabogda vam svima osušili k i p" ja sam se zacenio od smeha. Kakav nadrealizam, plus ne greši, a ne mogu mu nista jer je lud
 7. Luta Čofek I opasan po okolinu verovatno
 8. Nisu oni ludi, mi smo : Thee Monsters Are Due on Maple Street Original https://hdtoday.tv/watch-tv/watch-the-twilight-zone-hd-38241.5055508 I rimejk iz 2002/2003
 9. Ja ne znam što se uopšte štrokaviš tom prljavštinom koja misli da je to neka uvreda ili nešto, a u stvari su samo štroka, isto kao oni tamo na temi što ispituju deez nutsa valjda da li je kršten i slično. Da mene neko pita sve bi to bo u nekim rezervatima i u rupama da smrdi tamo kao pre 1989 i da ga bude sramota sto postoji, kako je jedino prirodno. Sad je ovaj deda sto se skida do pola da se ljudima zgadi jelo ako ga vide poceo na tom samitu sto je pravio da prica i o "zlatnoj milijardi". Kakvi li su bednici oni kakvima je takav degenerisani lazov idol, mora da su prave ljudske mizerije. I to je isto za rupe u kojima je smrdelo pre 1989 i nije smelo da zucne.
 10. Kad bi to bilo ko otvoreno uradio, i da zbog toga ne počne građanski rat, onda bi trebalo neko drugi da zavrsi tu pricu sa tom rupom na tepihu.
 11. Što se mene tiče, ako je ispoštovan rok dok se računa da fetus nije živ, kakvi god neka su nečiji razlozi, pa i taj sa crncima, ili se predomislili, ili sta god da je, to je njihova stvar, i ne vidim zašto bi bilo koga trebalo da zanimaju ti razlozi, onako generalno. Pa i da se ulazi u razloge, kakva je razlika između onoga kad nekome neplanirana trudnoća ometa karijeru, i toga sa rasama? Na primer, kad bi neko, tj žena/devojka počela da gradi karijeru, kako je planirala, i na cemu je radila decenijama skolovanja i onda redom, i taman počne to da se razvija kako treba, i onda se desi neplanirana trudnoća, da li da abortira ili ne, da mene pita za savet, to je u stvari nepostojeće pitanje. I zasto je taj razlog opravdaniji nego ovaj sa crncima. Sve je to isto. Njihova stvar. Narocito ovoj sa karijerom. Ne, nego treba da se odrekne svega zbog nekih popova i moralista, i zbog jedne greske, koja i ne mora da bude njena. Mozda je sredstvo za kontracepciju omasilo, desava se. Onda ako ovi bas mnogo smaraju, neka se javno deklarise kao satanista i najnemoralnija osoba ikada, pa kome se ne sviđa ne mora sa njom da se druzi, i gotovo. Ti se zajebavas, a u stvari ti je ovo odlicna ideja. I tako sigurno 90% ovih koji se razmnozavaju nikad nije ni trebalo da se razmnoze, zato sto su bili nesposobni da budu roditelji.
 12. Ako, tako i treba A za patrijote koji gvire, kao i mnoge druge stvari koje su kad tad dosle na moje, doći će i ono od pre oho ho godina "ide zima, ide zima" ha ha ha ha ha... Ali neka ne brinu, korijenje je tad manje žilavo. Kad se smrzne, lakše se renda. A i nesaginjanje je do jaja, ha ha ha ha ha... No pasaran!
 13. Pa mozda bi jadan covek nesto i zaradio kad bi prestao da trosi vreme na svakodnevno pisanje kilometarskih tekstova protiv civilizacije a za putlera koje onda objavljuju na raznim patrijotskim sajtovima. Mozda moze od njih da trazi pare za taj kolac, a ne da slobodno misli za džabe.
×
×
 • Create New...