Jump to content

Milenko Puzigaca

Član foruma
 • Content Count

  1,143
 • Joined

 • Days Won

  1

Milenko Puzigaca last won the day on May 4

Milenko Puzigaca had the most liked content!

Community Reputation

1,821 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa umemo, nego kad tako napišemo, ovi složni u pank - jednoumlju se čoporativno - pankerski grupno i slobodnomisleći bune. A i šta ima da se napiše. To je sve isto kao što je rekao onaj vojnik onomad u Sloveniji, toga se sećaš "oni kao hoće da se otcepe, a mi im kao ne damo". Onda su se malo zaigrali, pa je na kraju došao šumar i punio bulje šimikama. Što bi reki isti fejsbuk mislioci, sve je isto, sve je drugacije.
 2. Pa ne zvecka on zlim "njima", nego zvecka zbog ovih ovde samoproglasenih buntovnika. Zna da takvima ako se dva, tri dana ne zvecka nad glavama, odmah se raskokodaču, očigledno. Pa računa, ako već moraju da kokodaču, a moraju, to je jače od njih, onda bolje da kokodaču protiv zlih "njih" , nego protiv njega.
 3. E pa nemam, žao mi je. To se ovi bave velikim idejama, a mene zanima samo stvarni svet. Ne bih se ni javio da ovaj gore wannabe panker nije počeo da proganja izmanipulisanu šačicu.
 4. A koji ste to vI? Šta, i ti si bio u tom vozilu ili gde su već pevali, pa ste zajedno pevali, i onda ste "vi"? Pa što ne slaviš sliku bre, da se pohvališ? Naravno da ne odlučuju gaćeše ko će biti šampion, nego odlučuju nečiji rezultati na tim takmičenjima. Samo, šampionski status implicira i adekvatno ponašanje. Koje je Mate Parlov svojevremeno definisao kao "ljudi, kako ja mogu biti nacionalista, pa ja sam bio šampion sveta". To je šampion. U suprotnom bude ono "magare u Beč, magare iz Beča". Plus, niko ne brani "vama" da pevate, ama isto tako svako sam za sebe odlučuje šta će
 5. Ja ne umem sa ovakvima da govorim drugim jezikom osim njihovim. Obrisi bre penu. Znaš li šta su svi ti wannabe pankeri i "mislioci svojom kockastom glavom" gde spadaju i ovi PUVAČI (kroz usta) lepo je Kronostime napisao, nije to greška pri kucanju? Obicne srbende koje misle da su neki buntovnici a u stvari rade sve isto kao njihovi moumni preci i kao oni ce i zavrsiti, odbačeni i prezreni od svih. Jebo ja "šampione" koji nisu umeli da se izdignu iznad smrdljivog plemenstva. Običan gad.
 6. Nije to, nego skoro svi vozaci pobegli, pa poceli da primaju penzionere.
 7. Ma nije, nego očekivano. Prosečna starost je tu, koliko, 45, 46 godina i sve je veca, a te brojke su slicne kao sad vec godinama. Ali bez brige, ima ona čuvena mudrost "i to će proći", ili što bi rekao neki kapetan u vojsci kad nas jednom na terenu uhvatila poplava, eee, sad kukate, a za nekoliko godina će vam ovo biti stara dobra vremena
 8. Ovo o policiji, nije bas da građanima ostaje samo ulica kako onaj tvrdi. Građani mogu da izađu na izbore pa da glasaju protiv tih koji ne rade kako treba, to jest kad se pojavi stvarna alternativa.
 9. Pa nisu ni naše. Da su naše imali bi neki procenat
 10. Npr, od jednog majka, to mi on pricao, zena polupismena, ima samo 4 razreda osnovne skole, tad je imala 82 godine, ali drzeca. I ono kad su slali onaj voz, kaze, gleda ona ono na tv, i rekla "dobro, i zasto sad salju ovaj voz, zasto provociraju". Eto, zena polupismena, ali veca gospođa od ovih pojedinih, isto kao i one seljanke sa pijace sto je @DJ_Vasa pricao o njima ne temi o kovidu. Jos je ziva, i vakcinisana. Kad mozgonje dostignu njen nivo, e, tada ce biti bolje
 11. Sve to tako i treba dok tu u javnom govoru ugledni građani i u medijima ne prestanu da koriste rec iptari. Zato sto je to nekulturno. Fukara moze. Ali ako sa nekim hoces da imas nekakav odnos pa ti on kaze da mu smeta da ga nazivas X treba da ga vise tako ne nazivas (ako sebe ne smatras fukarom). Aaaaa, o tome se i radi, ovde ovnovi predvodnici i ne zele da imaju veze sa "iptarima" i najradije bi da oni i ne postoje, npr, rado bi da malo humano presele. E pa nece moci. Nego bonton u šake.
 12. Što se mene tiče mega giga kompanije slobodno mogu da preuzmu sve. One se ne bave ideologijama, i blago im se... za svijetle istorije, tradicije, za sve junake ovoga sveta, za sve svetinje, granice, ognjišta, radijatore, kvarcne grejalice... Njihovi motivi su iskreni, zanima ih samo stvarni svet i napredak. Sopstveni, naravno. Ima li nešto iskrenije od toga? Uostalom, i drug Mraks je rekao da ce kad dođe trenutak drzave odumreti kao nepotrebne
 13. Pa to je njihov prblem, ne tvoj, ti nemoj da im objašnjavaš nego ih otkači ubuduće Ili im adekvatno objasni :
×
×
 • Create New...