Jump to content

MikiMilane

Član foruma
  • Posts

    523
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,991 profile views

MikiMilane's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

335

Reputation

  1. Ana Gavrilov iz Mega Art. Devojka je rođena u oktobru 2011. Dobija i minute i u ženskoj U17 kadetskoj ligi Srbije protiv 4 godine starije igračiće.
  2. Mia Avramović je 195 visoka.
  3. Pa kad nisi pratio beogradski OKK ove sezone u KLS, Marković je bio jedan od najboljih pojedinaca prvenstva.
  4. Koprivica ispred Plavšića i Miletić zbog evroligaškog iskustva. Bilo bi lepo da Plavšić pređe u KKCZ i da se Miletić vrati u KKP.
  5. Radošić vuče povredu još od završnog tunira juniorske FIBA Lige Šampiona. Ne bi me čudilo da Makitan nije više član Igokee pošto ne igra ni za filijalu Student-Igokea nego za Stars Basket iz Gradiške. Edit: Ipak jeste, od januara je na kaljenje u Stars Basket. Baš čudna odluka da ne igra final 4 juniorske ABA Lige.
  6. Momku je mesto u NBA, kakvi bakrači, kakva Zvezda... Nek u KKCZ stave prst na čelo i postavu pitanje zašto takav igrač niti bilo koji mlađi domaći igrač nema mesta kod njih i gde vodi ta makabizacije srpske sa gomilom prosečnih amera. Isto važi za KKP.
  7. Bundalo medju najboljima, po nekim procenama cak medju top 5 igraca na okupljanju juniorske reprezentacije 🇺🇸.
  8. Italijani sada nanišanili i centra Uconna 218 visoki Donovana Clingana (2004).
  9. https://youtu.be/H7h6avMjJGk?si=EONgih71YZzOETnC
  10. Ovaj plej je zanimljiv, fizicki kasni ali već godinama prolazi kroz spanski sistem, jos uvek vaga izmedju nas i 🇫🇮. Bio je nas sirem spisku obavljen na sajtu AST turnira. https://youtu.be/p3gF6Co7qAM?si=MHTY06a6YAQl6H-q
  11. U pitanju su međunarodni transferi i razlozi za prelazak (košarkaški i nekošarkaški) i dozvole od matičnih saveza (država gde je igrač prvo registrovan). Da bi dobio LOC, to jeste dozvolu za odlazak u inostranstvo, igrač se obavezuje matičnom savezu da neče igrati za drugu reprezentaciju do 23. Pravi ispit za Dimitrijević - 223 visok Zikarsky.
  12. Nije drzavljanstvo u pitanju nego propisi FIBE o medjunarodnim tranferima. Takve slucajeve cemo imati i u budućnosti, problem jeste sto je nakon izmene pravila granica za igranju za drugu reprezentaciju podignuta od 21 na 23 godina. Nikolić je pokrenuo proceduru pre izmene propisa pa ce poput Tristana imati dozvolu nakon 21 rodjendana.
  13. Nije debi naravno ali tu se vrši selekcija za njihove reprezentacije koje ovog leta nastupaju na U18 prvenstvo Amerike i U17 svetsko prvenstvo. Sumnjam da će Bundalo ih odbiti ako bude izabran između 12 za U18.
×
×
  • Create New...