Jump to content

Harmonika

Član foruma
 • Content Count

  826
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

470 Excellent

Recent Profile Visitors

166 profile views
 1. Ne kapiram bas sta zelis reci...a sad sam skapirao..mozda me vakcina radi vise engo sto sma mislio..
 2. Bogme, i Novi Sad i okolina, delovi BG koji su najveca zarista, KG..
 3. meni smeta, jer je beskicmenjak kao i ostali..plus, iskoristio pandemiju da mu cerka napreduje, sta reci o takvoj individui..svi su oni govna,sto se mene tice...
 4. broj umrlih 16, naravno..dal friziraju i za zarazene, ili stvarno imamo blagi pad...ovo niisu vikend brojke, to krece od sutra..
 5. To babatetka asimptomatski prenosi patrijarhu, episkopima, mitropolitima, i ubija ih.. onda je i nasharani Patrijarh bila..prelezala je baka na nogama jos letos to..
 6. Kao d aje bitno na kom sajtu pise..vazna je sadrzina samog teksta..sve sami eksperti, anucnici,a niko da objasni obicnom coveku sta i kako..pisao je on tu jos o koroni, dva duza teskta, jeste opsirno, ali je vrlo edukativno i interesantno..tolikia nauka, toliki eksperti i kvazieksperti,a niko voljan d aobjasni obicnom coveku sta i kako..ima ih jos, i po svetu, samo, jbi ga, ne piskaraju po twitteru ceo dan, nisu placeni..jedna zena na yt, isto, npr..ali, nazalost, ovom epidemijom kod nas upravljaju neznalice i moralne nakaze...i to je ono najstrasnije..
 7. Dobices i jogurt uz sendvic, red je, em si se potrudio, em je praznik, Dan Zvalosti😄
×
×
 • Create New...