Jump to content

Harmonika

Član foruma
 • Content Count

  1,414
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

816 Excellent

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. mozda ste se prokuzili onm metodom koju je Skler spomenuo zimus..ako ste stalno pomalo bili u kontaktu s aljudima, nema snase d aniste imali kontakt s avirusom..trebali ste pre vakcinacije d amerite antitela, cisto kurioziteta radi..
 2. SVako ima misljenja i teoerije..da sad ne ulazimo sta je tacno,a sta ne..ne mislim na teorije zavere i slicno.. Razlozi za neki optimizam: 1.Vakcinisan je pristojan broj gradjana, cak kada bismo vakcinisali jos 800 000 i nesto ljudi, mozda bismo i resili problem.. 2.Ocigledno se virus, osim ako nas ne iznenadi za par nedelja, mesec dana, izduvao bar za sada kod nas, i imacemo miran period neko vreme.. 3.Prelezali,a sigurno da ih ima vise od zvanicnog broja, mozda i tri puta, mogu da budu potencijalni bedem zastite.. razlozi za brihu: 1.Treba jos ljudivakc
 3. pa mi to i imamo..obaveze koliko hoces, prava niakkava,a clanovima partije i onima koji su se ugurali obrnuto..ja mislim da nam trebaju ljudi koji ipak ovako razmisljaju, tad ima da nam svane, i Nemacka i Svajcarska govna da jedu..
 4. nije bas rekao da cemo sve jovo nanovo, ali da postoji rizik, postoji..sto e skola tice, slozio bih se..sto se mene tice, ilineka otkazu sledecu godinu, ili neka radi skola normalno, ali, nema splavovi, nemaskijalista, puni busevi, koncerti..sve ne moze..mislim, moze, ali, onda se vrtimo oko istog..
 5. Sekler je samo rekao da je ozvaniceno ono sto je vazilo, manje vise..
 6. neam ga na listi za ovu sezonu..a i ako bude i on, red je da budu i Draskovic i Ceda..nije ni Tadic, prema tome, ne znam zasto je odbio ucesce..
 7. to samo znaci da ili je covek vukao virus svo vreme, ili je zakacio negde, ali superprenosenja nije bilo, jer sad su virusu uslovui sirenja ipak nesto tezi..
 8. ove popustene mere, u nacelu, vec i nisu ni dosada bile psotovane, sad je to smao ozvaniceno..generalno s eveci deo naseg sveta ponasa kao da s enista ne desava,niko ne jebe zivu silu..ono sto je prednost, jeste sto se situacije od novemba i feburara do jeseni tesko mogu ponoviti..kakva ce jesen biti, zavisi od toga hocemo li namoliti nekkaodotle jos barem nesto manje od milion da se vakcinise..
 9. nisam se Rusijom nesto bavio..e sad, zasto ne vakcinisu svoje, en znam..iako imaju ocigledno vise nego pristojnu vakcinu
 10. ono sto bi trebalo uraditi kaos tdiju, sto ne znam hoceli biti od toga nesto, jeste, koliki je imunitet stecen overall, sto prirodnim putem, sto vakcinacijom, i kod nas i u svetu, licno, mislim da su tiprocenti sada mnogo veci nego sto se misli..virus je ipak sada vec dobro prosoa kroz popualciju Amerike i Evrope..
 11. i da nas sve sravni sa zemljom!
×
×
 • Create New...