Jump to content
Vox92.net Forum

Janne240

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Janne240

  Rukomet

  Spanija u finalu protiv Hrvatske. Sacuvali su prednost i uspeli nekako da se iskobeljaju od opasnih kontri i polukontri Slovenaca.
 2. Janne240

  Hard & Heavy

  Rock je drustvena pojava isto koliko i Mocartova romantika ili barok. But blues is root of hard rock.
 3. Pali traktor Fergusone, cupaj ovo!
 4. Patuljci rekose, valjda Uca: Dize se!, a ostali sapatom...i meni i meni i meni...
 5. Janne240

  Liverpool FC

  Ovo je bilo odradjivanje, niti je potrebno ubunariti niti petardom zagaraviti. Drugi gol je pao ko poklopac na lonac. Znali smo biti ubedljiviji u sezonama u kojima nismo bili ni blizu trke za titulom. Ipak nekako se sve uverljivijim cini ta prednost u odnosu na rivale nakon ovog kola. lol
 6. a Klepton? Meni su sjajni Azrin u Pozarevcu krajem 80tih i Smakov 92.
 7. Poljska slavodobitna, drugi skakac postaje dominantan iz senke. Posle titule Svetskog prvaka evo je i Turneja za Davida Kubackog. 2013 kad je startovao u SK bio je na momente u 30... danas u borbi za titulu pobednika SK.
 8. Galija pre Kerbera, autorski Nesa Koker pre Galeta koji je vrsniji vokal ali su pesme na bla bla bla ...jedni su rokerski bend drugi neki laksi hevi metal. Galija ima vecu spec. tezinu od Kerbera. Kremer je kremirao mnoge svojim kritikama...
 9. Lindvik dobio u Inzbruku, Kobajasi izgubio primat u NT kao i Gajger... Prevrtljiva druga serija dovela je do preokreta kako to obicno i biva u Inzbruku, sledi Bisofshofen gde pada odluka o pobedniku ovogodisnje - Novogodisnje turneje.
 10. Moze naravno preko nekog shera...posto ovde ne mogu da uploadujem (imam snimke iz Predaca sa hs 90, gde se nekad odrzalo SP sa Malisem, Smitom i Ahonenom). Sutra cemo odraditi prvi trening zajednicki nakon duze pauze, prvi u Novoj a potom cekamo 12. januaru, Nikola ce pre toga otputovati za Sloveniju a ja za njim. Radimo na povecanju broja skokova na 80/90metarskim. Tu treba ubosti neki optimum skokova ne preterivati sa velikim serijama. Naravno i za nas je nepoznanica kako ce sad to izgledati verujem da ce uz stabilan i postepen napredak Nikola biti u stanju da se nosi sa svojom konkurencijom a da bi dolazak u rang SKupa bio moguc za naredne 2 godine, sto je dosta brzo...(Nikola ima 16 godina) pa i samo da ucestvujemo bice sasvim u redu, bez pretenzija na startu. Ove godine su nam ciljevi prve tocke u FIS kupu. Ocekuju nas 3-4 tekme u FIS kupu i SP za juniore u Obervizentalu u martu. Trenutni rekord-stari je 65m u maju na HS 80, Planica. Inace, po mom odlaasku iz Slovenije, Nikola radi s njihovim tamosnjim trenerima ja dolazim povremeno, naravno da bi bilo preterano euforicno ocekivati da Nikola za manje od godinu dana predje stotku a onda da tapka u mestu 3-4 godine. Ovako odlucili smo se na strpljiv i detaljan rad u tehnici pa se moze reci da sada Nikola stoji na 65-70% tehnickog napretka u pogledu tranzicije. Nikola je pre eksplozivac nego laganini tehnicar, ali je perfekcionista, zato moramo dosta da radimo na gibljivosti, ima noge za jake duzine ali ga malo opterecuje misicavi torzo. Odlicni nastupi su mu bili u Predacu gde je pokazao stabilnost i malu razliku izmedju dva skoka s tim da je kako je i pozeljno drugi bio jaci od prvog. Uskoro dolazi taj treci FIS kamp Planica-Tarvizio-Filah tu bi opet mogli da napravimo dobru osnovu za zimsku sezonu, pa takmicenja u Rastbihelu gde je zimus debitovao, pa Liberec, FIlah i Obervizental. Samo da nas zdravlje posluzi i da nemamo previse muke oko organizacije puta. p.s. mozes mi poslati i svoj mejl da ti sherujem preko We transfera zimske skokove s Planice i ove s devedesetice iz oktobra 2019.
 11. Poredak na Novogodisnjoj turneji 1. Kobajasi 587 2. Gajger 581 3. Kubacki 579 4. Lindvik 568 5. Kraft 554 6. Ajzenbihler 544 7. Zila 544 8. Johanson 542 9. Prevc D. 541 10. Itod D. 541
 12. Eto a koliko juce sam ga vidjao na treninzima u Predacu.
 13. Kod mene se vrtelo Dovidjena drustvo staro od Tarmija Ricmija.🤣 Pa onda...A hard days night od Beatles, Absolutely live od Doorsa, The Best of Blues Brothersa. Pa su dosle Dajana Ros, disko hitovi itd. Kupovano u Robnoj kuci Beograd u Pozarevcu.
×
×
 • Create New...