Jump to content
Vox92.net Forum

Janne240

Redovni ─Źlanovi foruma
 • Content Count

  604
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

244 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Propustih prognozu za 1. trku, prvi macici u vodu se bacaju...
 2. Janne240

  Liverpool FC

  Ovo zaustavno igranje vise lici na pripremu tima za narednu sezonu nego na proslu sezonu. Drugo, lepo je videti povratnika starog macora, Pepe Reinu. Hail to Pepe.
 3. Ma Gomez pa Gomez dobar je bio i Natanijel Klajn pa ga nema. Raspad od 20minuta do tada igra koja nas je krasila ove i prosle sezone. Peti ponisten. 13 PL bilo zaboravilo se...od 2020 redosled ce ici drugacije.
 4. Janne240

  Liverpool FC

  Ovo useravanje Sterlinga u trofej, mora da prodje nezapazeno. ­čśä ­čśĚ
 5. Janne240

  Liverpool FC

  Tri besmislena meseca cekanja za kraj 30-godisnje epopeje! LIVERPUL finaly and ever! Nek se nastavi!!! YOU`LL NEVER WALK ALONE GET PL TROPHY FOREVER! CHAMPIOOOOOOOOOOOOOOONS!
 6. Pa dalje, ┼ápiro Guberina, Zdenko Jel─Źi─ç, Vanja Drah...
 7. Neko je jednostavno rekao sve u komedijama, za to je rodjen, takav je Ckalja, dopadao se nekome ili ne.
 8. Tih 95% uloga u komedijama je skoro citav opus, pa ispada da je 5% vredno, a to je ipak preterivanje. Dokazan komedijas nesto poput Dzeri Luisa. Ckalja je imao sjajnu moc ~zavitlancije, a sa Pavlom Vujisicem ostvario je svoje nezaboravne uloge i likove.
 9. Sve su to 1/1 glumacke velicine, nema potrebe za nekim licitacijama. Cica Perovic je samo davno pokojni inace nije zaboravljen. Mija je imao sjajne dramske uloge pored komedija, za razliku od Ckalje ali komediju nikako ne mozemo gledati kao jednodimenzionalno glumacko ostvarenje, Ckalja je samo ostao u svom fahu. Mada su neke epizode Mije "u prolazu za sankom", bile teske smaracine.
 10. Zanima me razvoj situacije, hoce li plamsati, razbuktati se ili utuliti. Je li ozbiljnije rukovodjen ili spontan protest...i kud moze odvesti SAD narednih sati, dana...
 11. Kazu da je famozni datum Titina rodjenja 07.maj 1892., datum smrti zna se pouzdano 04.05.1980.
 12. ...dosla neka zemlja druga.
 13. Dobra je ta bravura a i reci su s poentom, bez obzira sto kaze kad me se sete sete...Samo sto je taj covek Bora Snajder na putu prevaspitanja a ne neka maloletna osoba.
×
×
 • Create New...