Jump to content
Vox92.net Forum

Janne240

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

197 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ma posek`o bi ih Tile, jednim potezom ko muhe.
 2. Nemoguca misija i geostrateski ogroman zahvat. Tri mora.
 3. I Bugari bi bili u cudu....Kozloduj nikad nije bio KRSKO.
 4. Vec su koristili to plakatiranje postova ranije... 😉
 5. Mislis Severna, socijalisticka?
 6. Japan je civilizacija, aman oni su u Drugi svetski rat usli kao sila, a bivsa stara Jugoslavija kao agrarna trgovacka poluindustrijska drzava. SFRJ je tvorevina u jednom veku/cak samo pola toga.
 7. Apsolutno, smisao tog sistema je bio upravo u tome za generacije koje su ga podizale. Verovalo se u tu zabludu, bezrezervno i to je davalo zamajac drustvenim procesima koji su na volseban nacin bili uspesni, ali ne naravno za sva vremena. Pusti ih pogubice se... to je kao i oni sto gledaju fudbal kroz statistiku. 😛
 8. Parfumi iz Blgarije, od ruzu 😄 😄 😄
 9. Naravno da ne kaze to, vec suprotno, nema organizovanog kriminala vec puko ludilo za lepsim krpicama. Sverc komerc je bio po meri i standardu ondasnjeg coveka a ne krimosa.
 10. Pitaj Bugare za to...tesko da su uzivali u boljem, to sto pises veci je utopizam nego sto smo mi skloni u prici o SFRJ. Ok, prosto je ko pasulj, EU ne zeli da joj se prikljucimo, bolje je da izdaje vize i uvozi nasu radnu snagu nego da liberalizuje svoje trziste ka nama. Jel ok Const?
 11. Ne bih uopste navijao za EU u tom smislu, prelivanja tesko da ce biti 😄 ...odliva ce bit, jer je politika prethodnica ekonomije.
 12. Pa bili smo, sto je to problem?Sada nismo.
 13. Brojke o Bugarskoj koja ima autarhicno trziste i izvozi gde? u odnosu na SFRJ, nije realno, cak i kad je statistika postoji neki ozbiljan parametarski propust. I u tom smislu bas sve socijalisticke klasicne etatisticke ekonomije bolje, ajde? Nategnuto je cak i da je tacno a bilo bi zaista impresivno da i Albanija ima takav BDP u doba socijalizma .😄
 14. Sverc u SFRJ i sverc posle SFRJ nikad nisu bili isto.
×
×
 • Create New...