Jump to content

Kronostime

Član foruma
 • Content Count

  12,531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Kronostime last won the day on January 2

Kronostime had the most liked content!

Community Reputation

14,631 Excellent

1 Follower

About Kronostime

 • Rank
  Baksuz: rodjen u doba Variole, a zivi u doba Corone.
 • Birthday April 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Odgovor na pitanje oko uzorka iz nosa i grla nosi dugotrajnu banovinu, tako da cu da preskocim implikacije i tehnikalije oko toga. Jbg, pogana masta ovde juzno od Save i Dunava.
 2. Kronostime

  Izbori 2022

  Kao neko rodjen 1962. u vreme kad su Kadijevic, Adzic, Panic bili nadredjeni on je jos uvek bio u trupskoj komandi i daleko od cinova koji mu omogucavaju iole vrednije napredovanje - tu su jos Pavkovic, Ojdanic, Krga....
 3. Letos si imao situaciju da proizvodjaci bukvalno poklanjaju paradajz na jugu Srbije, a posle se uvozni placao za 150-200 RSD po kilogramu. Za to vreme, subvencionirane fabrike obuce , kablova i ostalog naprasno propadose cim su ugovori istekli. Zasto se nisu gradile fabrike za preradu toga sto se tu vec proizvodi? Uz dobru strategiju usmeravanja proizvodjaca u odredjene kulture, njihovog otkupa, skladistenja i dalje prerade u finalne poizvode - vise ce se zaraditi od rudne rente. Mnogo vise.
 4. Kronostime

  Izbori 2022

  Hm, ne sporim ja ni tvoje misljenje, samo to da je neko diskvalifikovan samo zato sto je bio oficir je prilicno nepznavanje materije - upravo se od njih ocekuju neke moralne vrline koje ih cine podobnim: cvrst karakter, odlucnost, spremnost da se ide napred, moralnost... Ameri birase US Granta, Theodora Ruzvelta, Ajka... na osnovu njihovih vojnickih zasluga - i ostadose li na marginama istorije ili uradise svaki po nesto?
 5. Kronostime

  Izbori 2022

  Onda ostaje Zoltan Djere za kandidata. Mada Boskic i `Avetnici bi i ovde nesto prigovorili.
 6. O drustvenom uticaju pomenute bi se dalo diskutovati - ali ovaj je mnogo uticajniji:
 7. Sremci su jedino neotporni na usice sekire i budak - bezbedna si u NL.
 8. Mogao je i Al` nije to - to! Vreme u kome je nastalo i aktuelnost pesme sada mu daje vrednost sa svakim novim slusanjem. Mislim na delo - ne na autora.
 9. Hm, @Drug Crni , imas tu i jednu stariju pesmu A i jednu mladju obe su mnogo emotivnije.
 10. Ne dao Bog da se vi sretnete na tribinama odakle je Laki21 onomad psovao FC3 - neredi u najavi.
 11. "Andja Kosmajska sto pise na Vox92 na granici? `Apsi, bre, to odma` i zapleni sve sto ima kod sebe, a i 3 reda okolo u avionu!"
 12. Poenta? Te subvencije ne pokriju ni deo troskova ako nemas preradjivacku industriju kojoj mozes da prodas svoje proizvode i zaradis da bi pokrio troskove zivota, amortizaciju sredstava za proizvodnju i, eventualno, ulozis u unapredjenje i povecanje proizvodnje u narednim sezonama.
×
×
 • Create New...