Jump to content

CheshireCat

Član foruma
 • Posts

  1,508
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CheshireCat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1.4k

Reputation

 1. Ti kolači iz Halea imaju lošu karmu.
 2. CheshireCat

  Novak Djokovic

  Izgledi da se na No 1 vrati u dogledno vreme nisu veliki. Uz ovaj hendikep turnira mu ne vredi ni što se mala trojka utrkuje u nekonstantnosti.
 3. Ja samo ne shvatam čemu eksploatisanje starih likova ako serije već nisu na nivou. Da su uzeli timeline KoToRa ili tako nešto. Toliko je prostora neograničenog već snimljenim događajima. Zvučalo bi bolje... Izgleda da im Vader donosi najveći profit.
 4. Crni, meni se baš na saznavanju da je Vader živ serija i raspala. Imaju li ti ljudi The Force u sebi. Nije Kenobi mogao da oseti da je Anakin živ? Kad je već tako neinformisan i neosetljiv kako je uopšte znao kako Vader izgleda? Drugo - ja sam ep 4 skontao da se oni prvi put vide nakon što su se sukobili na Mustafaru. When I left you I was but the learner, but now I am the master. U stvari - ova rečenica se višestruko ne poklapa sa posle ispričanom pričom.
 5. 7 day moving average za deaths na nivou čitavog sveta: današnja vrednost je najmanja još od 21.3.2020. Da li je gotovo? Ne. Ali smo na najnižim dvogodišnjim vrednostima. Al da vam kažem, svašta se izdešavalo pa je ispalo iz fokusa - ali odrobijali smo one dve i kusur godine koliko je španski grip trajao...
 6. Ukratko: Nadal je SNS teniser takođe
 7. Ali što se ova omladina ne drogira kao i Nadal? 25g drogiran > 35g drogiran, zar ne? Hoću reći - droga i dr Fuentesi/Četojevići su nesporni - treba biti naivan da se misli da je sve čisto. Ali ipak ostaje (značajno) nešto i do samog igrača. Ako pogledate igrače mlađe od 87 godišta - objektivno nije se našao nijedan da je iole imao kvalitet i konstantnost kao Novak i Nadal. Ko bi bili najbolji/najbliži na toj listi? Thiem... možda Meda... i ovaj mali Čarli. Čarli je još mali, ali ova dvojica provereno nisu kalibar Big2/3. Realno je Marej po pokazanim rezultatima i konstanosti ozbiljniji igrač od bilo kog mlađeg.
 8. CheshireCat

  Rafael Nadal

  Most titles at a single tournament 17 United Kingdom Herbert Roper Barrett Suffolk Championships 1898–1921 16 United Kingdom Dan Maskell British Pro Championships 1928–1950 14 Spain Rafael Nadal French Open 2005–2022 Dakle - ima neki lik koji je osvojio "Čukaricu Open" 17 puta. I jedan sa "Serbia Openom" 16 puta. I onda Nadal. Ja kontam da u njemu ima još koja RG titula. Ovo je objektivno bilo lagano. Daleko je on bio od svog mogućeg maksimuma ovde.
 9. CheshireCat

  Novak Djokovic

  pre 6 godina:
 10. Ja razmišljam nešto. Da Federer nije tako ozbiljno povređen mogao bi bez većih problema da izađe na crtu Čili i Rudu. I uđe u finale, uz dobar (vetar) žreb.
 11. CheshireCat

  Novak Djokovic

  I 2016 se protiv Stanimala dovukao do finala USO, pa posle raspao i potom vratio 2018. Nisu 2 ili 3 slema prednosti za Nadala obavezno problem. Ova situacija sa zabranom igranja turnira takođe nadam se da neće potrajati. Mnogo ste u patetici bre. Đoković izgubio od Nadala na Šatrijeu - to se desilo već koliko - 7-8 puta. To je normalno stanje stvari.
 12. Meni je fascinantna ideja koja provejava da Nadal može da izgubi ovaj turnir. Od Zvereva i Ruuda Da li ste realni?
 13. CheshireCat

  Novak Djokovic

  @wwww sve to ima zvezdicu u vidu zabrana za Novaka. Ali se zvanično računa. Mada 373 u ovom turnusu nije loše
 14. Ima li boljeg testa/iskušenja za mladog tenisera od da te Mek potopi? Sećate li se u kojem kanalu je bio Rubljov godinama. Ili Felix.
×
×
 • Create New...