Jump to content
Vox92.net Forum

CheshireCat

Members
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "To nije film Terminator, to se samo tako zove!"
 2. Razlika Rafa - Novak je 640 poena. Valjda ću pokriti sve opcije na WTF... Ako Rafa ne prođe grupu (0 ili jedna pobeda) - Novaku dosta finale. Ako prođe grupu sa 2 ili 3 pobede i ne prođe u finale - Novak mora da uzme a sme da izgubi jednu u grupi. Ako Rafa uđe u finale sa 2 pobede u grupi - Novak mora da uzme sa sve 3 pobede u grupi. Ako uđe u finale sa 3 pobede - Rafa je prvi nevezano od Novaka.
 3. CheshireCat

  Pariz 2019.

  Nadalova džemperuša!
 4. U neku ruku bi bilo nepravedno da ovaj naš koji veže tri slema i onda mu tenis izađe iz prioriteta završi sa više slemova od Nadala.
 5. Kako stoje stvari Novak će stati na koti 275. Odatle ima 12 za obilaženje Samprasa (286). I 36 da se obiđe Federer (310). Do sada je Novak na prvom mestu bio po 122, 53, 52, 48 nedelja...
 6. Nakon par filmova koji tematski nisu omogućavali da se razmaše sa saundtrekom dobili smo napokon film o čijem se kvalitetu može razgovarati, ali saundtrek je niska bisera !!!
 7. Mek čini za Medinu stvar sve što može, videćemo da li će to biti dovoljno.
 8. Loži vas Meda za umor, tako je!
 9. Da, ovaj Medo je 10ak mlađi od njih dvojice i 15 od Fedexa. Mogao bi čak i da im rasturi žurku vrlo brzo. Drugačiji je od ostalih klinaca.
 10. CheshireCat

  Novak Djokovic

  Kako kad, 2016 su bili visoko. A i sad je slična situacija. Jedino ako Medo ne otkine bodova sad na kraju...
 11. Ona kao Fedfan napiše malo emotivniji post u atmosferi posle poraza i ti banuješ. Glupost.
 12. Pravda za Nadala! 2010 za vreme US Opena Đoković je radio sa dr. Četojevićem, tako da je pobeda Fuentesa potpuno legitimna! Isto tako, Đoković je neke australije osvaja sa 3x5 setova ako se ne varam. EDIT:2x5 - 2012te.
×
×
 • Create New...