Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, mmajstor said:

Cek cek, od svih 'izgleda da nema nista od...' insinuacija, jedino nema one sa Gemblom. 

Steta, bas mi se svideo ovaj rolekoster od svitanja do sumraka, a kao najjaci momenat bih izdvojio ovaj

20190202_rockets_v_jazz_136.jpg

btw. vidi se i da voli crveno belu boju. 

Ух где на емоције...те 2014 на светском првенству рекох себи да ми је да га видим у Звезди...и сад га прижељкујемо као опцију... наравно и даље тотално нереалан...ех животе луталицо...

Posted
4 minutes ago, Wingwalker said:

A onda nam se desio dugo čekani Kiwi Kolom ...

ali Kiwi Kolom ... ovo je u rangu Kevinog Pantera 

Posted
14 minutes ago, Wingwalker said:

I Milko Bjelica je svojih 450k opet nekako odradio...porobio je jedan derbi...dolazio na poso...ulazio u igru kad mu kažu. Mislio sam da je to naš najlošije uložen novac. A onda nam se desio dugo čekani Kiwi Kolom kojim Saša popravlja svoj ,,seci uši..." roster. I ovde opet povremeno neko zapljune kako smo prerano potrošili legendu od 650k. Poslali mu otkaz sms-om...? Ja bi mu nakon Zenita napisao na šoferki: ,,Sašo brate, da se ne ljubimo...''.

a onda mu polomimo noge, hue hue 

cinjenica je da ce se o onakvim rezultatima i igri iz prvog tromesecja sezone pisati jos decenijama, jer zvezda takvu sramotu nije dozivela 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Nadam se da je ovo promasaj RSB-ovaca i da zaista ne razmatramo Mozlija za prvog centra

Tamo niko ozbiljan nije spomenuo nijedno ime pa ni Mozlija. Samo su rekli da se zakomplikovalo sa Lesorom. 

Posted
Just now, Pero_Cameron said:

Od svih pobrojanih Elis je najprihvatljivije resenje.

A za Cirbesa sam siguran da ne moze ni u pola aba timova igrati.

Cirbes je bukvalno za kafanu ili da rostilja na Adi Medjici

• Like 1
Posted
On 8/29/2021 at 10:49 AM, Kooineeperk said:

Sad polako klizimo ka "daj onda Stimca, samo da nije Gamble!" 

Proslo je dan i po od ovog mog posta a skliznuli smo jos dublje, cak do Gagica 😄 

• Like 1
Posted

Octavius Ellis vs. Mathias Lessort? 

Koga biste pre? 

Ellis na 40 minuta drugi skakač Evrolige, iza Tavaresa, a sedmi bloker. Dobar penaldžija, nešto viši od Lesora, ali u napadu samo iz pika. Tu su manje-više slični. 

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Koga biste pre? 

Ellis na 40 minuta drugi skakač Evrolige, iza Tavaresa, a sedmi bloker. Dobar penaldžija, nešto viši od Lesora, ali u napadu samo iz pika. Tu su manje-više slični. 

Ellis beše bivši igrač Mornara? Priželjkivao sam ga tad kao nekog koga je DR mogao da obradi

Posted
17 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Koga biste pre? 

Hit a roud dzek no mor no MONRO mor no mor...

Posted

A i Mozli Laki, don't kill me. 😄

Mislim Lessort je za pomenute škola košarke. Ne vjerujem da Radonjić razmatra igrače koji mogu samo da zakucaju kad im se servira na tacni.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Dropkick Murphys said:

Koga biste pre? 

Obojicu 😎

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...