Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Devil In My Pants said:

Da nije bilo Mwilla, ne bi bilo ni Jovica...a verovatno Kalina i ne bi odlazio od nas jos neko vreme, Boban...itd. Mwill je mnogo vise doneo klubu od bilo kog drugog igraca u ovoj novoj Covic eri.

Da nije bilo Dzordana, Pipen bi imao 0 sampionskih prstenova.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Devil In My Pants said:

Ne bi imao taj napadacki kapacitet sigurno. Dostao je upio od njega, nema razloga za sarkazmom..

Nisam sarkastičan, nego je to vec kliše. 

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Devil In My Pants said:

Da nije bilo Mwilla, ne bi bilo ni Jovica...a verovatno Kalina i ne bi odlazio od nas jos neko vreme, Boban...itd. Mwill je mnogo vise doneo klubu od bilo kog drugog igraca u ovoj novoj Covic eri.

Ma da, on ih je naucio da vode loptu.

Klasicno iskrivljeno gledanje na stvari.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Losmi17 said:

Ma da, on ih je naucio da vode loptu.

Klasicno iskrivljeno gledanje na stvari.

Ova tvoja prva recenica vodi ka tvojoj drugoj. Jednak uticaj na nasu igru i podizanje kvaliteta pojedinaca i tima je sa Radonjom. Veceg umetnika cemo tesko gledati na nasim parketima u nekom relativnom prajmu bar tu jednu sezonu :))

Ono je kosarka, esencija kosarke..

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Jovic je vodio loptu sa dve ruke a onda mu je MW objasnio da je to dupla i pokazao mu da mora sa jednom, kao i kako se rola... ovaj, roling u levu stranu. 

• Ha-ha 4
Posted

Umetnik i esencija kosarke ne znaci automatski efikasnost i efektivnost.

Moze to sve sjajno i lepo da izgleda al dzabe kad nema efekta.

Primer-van onih 17 poena za redom u 3.mecu 1/2 protiv kkp, on gotovo da nije postojao u celoj seriji.

A ima jos dosta meceva u kojima kao da nije bio na utakmici.

Super je taj assist protiv Valensije za Luku, ali sta znaci ako izgubis mec?

Kao sto rekoh, klasicno umiranje u lepoti.

• Like 1
  • WOW 1
Posted

Ogledah malo Zenit. Holins je jako zanimljiv igrac. U odbrani jako zahvalan, preuzima sve od 1 do 5, a u napadu jako pametno, sa par asistencija i prevodjenjem lopte. Sto se tice poena, tu ce biti u zaostatku u odnosu na Lojda, ali i ove godine mislim da je drugacija koncepcija tima.

Sto se tice centra, doci ce kada dodje i ne verujem da je to sada neki veliki problem. Jos nije taj deo priprema kada se uigravaju linije tima.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Losmi17 said:

Primer-van onih 17 poena za redom u 3.mecu 1/2 protiv kkp, on gotovo da nije postojao u celoj seriji.

Onom gore da ne odgovaram posto sam od njega digao ruke odavno. 

Cela sezona njegova i njegova dodavanja, laki poeni i razigravanje saigraca je dovelo do toga da im samopozudanje bude veliko...on je razigrao ceo tim, cak i defanzivno kad su ga ugurivali nisu mogli nikad. Carobnjak je razigrao ceo tim...bukvalno da nije takav lelemud, lagano bi gazio u NBA...

Sve je to kulminiralo sa tekmom protiv zlog dula...Jovic je bio klasicni stoper i jasno se videlo kako napreduju, cak su Rebic i Djenka pokupili dosta toga...

On je bukvalno jedan od najbintijih srafova sto smo tu gde smo i kako smo ugasili Mordor..Radonjic, on pa dalje kako hoces..

• Like 2
Posted
51 minutes ago, Crni said:

Da nije bilo Dzordana, Pipen bi imao 0 sampionskih prstenova.

Kako znaš, možda bi Pipen igrao sa Barklijem pa bi uzeli prsten? 

Posted

Zaboravljaju ljudi prilično brzo kakav efekat na tim i saigrače je imao Markus. Sećam se prve sezone gde su on i Jović na pleju i gde Jović ima velike probleme da uopšte prevede loptu preko pola. Gde napad staje i nema nikakvog protoka lopte. Jović je pokazao neke naznake onoga što će biti kasnije u sezoni, tek negde od februara i početkom marta. Pa ni sledeće sezone nije planiran za prvog pleja nego je preuzeo tu ulogu kada se Mekel pokazao kao promašaj. Posle toga sledi eksplozija i istorija. Rebić je više puta napomenuo da je Markus radio sa njima uporedo sa Radonjićem a i sam Radonjić je izjavio da se na mali broj puta konsultovao sa njim. Sećam se kao danas da mu na jednoj utakmici Markus prilazi i sugeriše nešto, Radonjić klima glavom i zove Borka Radovića.

• Like 19
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Zaboravljaju ljudi prilično brzo kakav efekat na tim i saigrače je imao Markus. Sećam se prve sezone gde su on i Jović na pleju i gde Jović ima velike probleme da uopšte prevede loptu preko pola. Gde napad staje i nema nikakvog protoka lopte. Jović je pokazao neke naznake onoga što će biti kasnije u sezoni, tek negde od februara i početkom marta. Pa ni sledeće sezone nije planiran za prvog pleja nego je preuzeo tu ulogu kada se Mekel pokazao kao promašaj. Posle toga sledi eksplozija i istorija. Rebić je više puta napomenuo da je Markus radio sa njima uporedo sa Radonjićem a i sam Radonjić je izjavio da se na mali broj puta konsultovao sa njim. Sećam se kao danas da mu na jednoj utakmici Markus prilazi i sugeriše nešto, Radonjić klima glavom i zove Borka Radovića.

Nigde na bazi ovoga ne moze da se potvrdi onaj myth - "da nije bilo MW ne bi bilo ni Jovica" .

Verovatno je mnogo veci efekat bio kad se nakon tekme Jovke hvatao gitare, MW dzoi... ovaj dzinglova, Bobi mikrofona, pa uz Radonjin brejkdens pravili nezaboravne zurke.

Posted (edited)
2 minutes ago, srlepajce said:

Ne, ne mislim na taj, ovaj je trajao preko 10min i bio je stvarno profi odradjen. Cini mi se da je bio na onom kanalu mrredstarbelgrade.

Edit: Sramota me je da priznam koliko puta sam gledao taj klip.

Ali ipak, Stef > Marcus i po znacaju i po subjektivoj listi omiljenih igraca

Edited by Manu
  • Like 2
Posted
1 hour ago, Losmi17 said:

Sunce ti, kakav izbačaj iz zgloba. Prelepo.

kjLNq0.gif

• Like 20
  • Love 12
  • Thanks 1
Posted
10 hours ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said:

Ko li su ove budale koje otvaraju ove glupave instagram stranice?

92f4ecbaf20db9a6449dfdf60f86b91e.jpg

Standardna pojava na instagramu, neki klinci verovatno, evo bas mi veceras izadje objava neke takve stranice kako smo u pregovorima sa nekim izvesnim Michael Wattom i kako je Kuzmic najspremniji u timu trenutno, znaci bas preteruju hahah

Posted
8 hours ago, Gudura said:

Bravo. Isto sam pomislio, dok nisam ukapirao sta pise... 

8 hours ago, Devil In My Pants said:

To je neko poceo da pise po forumima i kao postalo je istina. Na osnovu cega se to zakljucuje? Naucio ga da vidi rupu u odbrani, da proceni kretnje odbrane i igraca... Moze da pokupi poneku foru, ali da ga ne bi bilo, ne verujem. Mogu da razumem Boban, pa ajde i Kalina, ali Jovic. 

Posted

Mene je dolazak MWilla strefio na plazi na Kefaloniji, ona Antisamos plaza. Ako mi verujete poceo sam da pevusim ceo dan. Odusevljen sam bio.

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...