Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ekpe Udoh je FA, moguce da se vrati u Evropu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Bio je u Turskoj za vreme finalne serije Efes-Fener, bio na utakmicama, kapiram da ga potpisuje jedan od ta dva tima (verovatnije Fener). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Sta je sa CSKA? Izgubili su dvojicu od cetvorice najboljih igraca, suska se da ce i treci da ode, a oni doveli Hilliarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Hiliard je odlican igrac, prava reč za njega je "versatile" bek koji može dosta toga da odigra i ima visok košarkaški IQ. Takodje iz Baskonije su doveli I Vojtmana koji je takodje "versatile" centar koji može više različitih stvari na terenu da uradi i takodje sa visokim košarkaškim IQ-uom. Igraci po mom ukusu 🙂 Verujem da ce tek sada da dovedu neke skuplje igrace koji će da zamene Dekoloa, Serhia i Higinsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Zna li se koliki su ugovori De Koloa i Mirotica? Nekih vijesti o Milutinovu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Za Mirotića se pominje oko 6 mil. po sezoni (4god.) cenim da je bruto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ja sam video oko 10 po sezoni, sto bi otprilike bilo 6 neto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Alek Piters je potpisao za Efes, pretpostavljam zamena za Motuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Just now, Del Piero said: Ja sam video oko 10 po sezoni, sto bi otprilike bilo 6 neto. Vrlo moguće ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Motum je u Valensiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Just now, Kankkunen said: Vrlo moguće ... Ma 99%, 6 bruto bi bilo tek nesto vise od 3 po sezoni, sto se dosta razlikuje od svih nagadjanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Zar Mirotic nije mogao da zabode neki visegodisnji ugovor u nba, naravno i finansijski izdasniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Gde će Ćaćo? Real ili ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 6 minutes ago, kalistenika u rutini said: Zar Mirotic nije mogao da zabode neki visegodisnji ugovor u nba, naravno i finansijski izdasniji? Imao je prosle sezone u Milwaukeeu 12.5m, mislim da je neto od toga najvise 5. Ova sezona mu nije bila ni blizu tako dobra kao prosla...mislim da tesko moze da dobije vece pare od ovoga sto Barsa nudi. 4 minutes ago, Kankkunen said: Gde će Ćaćo? Real ili ... Pominje se Valensija ozbiljno, videcemo. Brandon Paul u Olyu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 hour ago, pepe sancez said: Zna li se koliki su ugovori De Koloa i Mirotica? Nekih vijesti o Milutinovu? Milutinov ako ne ode u Nba, Cska bi mu bio najbolja destinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Kolton Ajverson u Zenitu. Bice mi drago kada ga budu cistili EL centri, da se vidi koje to mrtvo puvalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Nisam očekiv´o ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 CSKA ide u rebuild, tank-uje. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 (edited) Da nije prop'o Norski Nikl? Edit. Moze li CSKA ponuditi nesto Mozgovu ispod stola? Edited July 7, 2019 by pepe sancez 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Strelnieks je jedan od najboljih bekova u evropi. Da se nije povredio u Podgorici, mozda bi Olimpijakos imao bolju zavrsnicu sezone. Dobar potpis za Cska. Cudna mi je situacija sa Rodrigezom, cak se i Unikaha pominje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Da, dosta neka cudna situacija sa Cacom. Igrac za top 3 EL kluba, pominju se Valensija i Unikaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Strelnieks je Curry za italijansku prevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Quote Nicolas Laprovittola cleared to join Real Madrid Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 11 minutes ago, losmi17 said: Da, dosta neka cudna situacija sa Cacom. Igrac za top 3 EL kluba, pominju se Valensija i Unikaha. Caco je luksuz, po mom misljenje vise nije u stanju da sam vodi ekipu. Vise neki boost sa klupe, sto je i bio u cska. Isto to mislim i za Tea. Strelnieks je odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 (edited) Strelnieks moze i dalje samo da im brise cipele. Narocito Cacu, za Tea je mnogo toga upitno. Edited July 7, 2019 by losmi17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts