DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 19 minutes ago, gggggggg said: polako, nije nemoguce da ce i lillard stici do toga. a situacija je drugacija samo zato sto je hardenu ostao samo godinu dana ugovora a lillardu tri. Nothing is impossible, impossible is nothing. 😛 Napisah gore, naravno da može da dođe do toga, ali bi situacija morala mnoooogo više da eskalira. Trenutno je to dosta naduvana priča, pogotovo jer je Dejm otprilike svuda poželjan... Drugačije je od Hardena zbog ugovora, ali i činjenice da je Brada u tom trenutku dotakao dno u odnosu sa Hjustonom i baš je insistirao da ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 4 hours ago, delgado said: Lillard moze da prenese svoju kompletnu igru u brojke u Lejkerse i da se implementira savrseno sa Kingom i AD. LBJ ce da smanji svoje poene i poveca asistencije, Obrva ce isto smanjiti poene zarad vise skokova i hustla statsa, komotno moze da ima 26-7PPG u LAkersima i bude prvi strelac. Bukvalno da igra ono sto je Irving igrao sa Kingom.... a Sruder po meni ima smisla u PTB neki s&t jer Portland ima slicna 2 plejera u vidu Lilike i CJ-a, Sreder bolje napada obruc od Lilarda i bolji je defanzivac.+ dobiju Kuzmu da menja Mela kao 6th player, a Melo kod nas za vetmin, i evo im i Trezz pa mogu da se oslobode Kantera npr... Lilard ima izbor da ispada do kraja karijere u prvom kolu ili da udje u besmrtnost. Na njemu je.. (a i Portlandu) besmrtnost, samo besmrtnost 👊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=6280577595289278&id=2644681698878904 I am not crying, you are... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 ja sam očekivao clippers nets 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 24 minutes ago, HAMMER said: Ali bukvalno, finale za zaborav. Nece se vecina ni sjecati za koju godinu. 12 minutes ago, oubrevo. said: ja sam očekivao clippers nets Pa i to je okej. Suns-Bucks🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) neprocenjivo je videti laker fanove kako skvice. u non-laker realnosti u finalu igraju dva cool tima koja su izgradjena, a ne kupljena. #builtnotbought sta tu ima da se ne voli, plus je i prva tekma bila kompetitivna i igrao se dobar basket. Edited July 8, 2021 by stoudemire 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Samo da niko vise ne izgradi ovako gadnu ekipu kakvi su Bucksi, jedino potencijalno gore je da Budaka nasledi Scott Brooks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 (edited) 23 minutes ago, stoudemire said: neprocenjivo je videti laker fanove kako skvice. Oprosti nam sto vas smatramo srecnicima. Evo zao nam je, jako ste nam bitni sa 0 titula. Quote u non-laker realnosti u finalu igraju dva cool tima koja su izgradjena, a ne kupljena. #builtnotbought sta tu ima da se ne voli, plus je i prva tekma bila kompetitivna i igrao se dobar basket. Dobar basket? Dobar za 1 rundu konferencije. Edited July 8, 2021 by Miki28 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 18 minutes ago, Miki28 said: Oprosti nam sto vas smatramo srecnicima. Evo zao nam je, jako ste nam bitni sa 0 titula. vidim. miki, mislio sam da si dobar lik ali umes da iznenadis nekim jako mizernim postovima. verujem da mozes dosta bolje od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) Imaju evropski mindset, to im je problem. Navijaju za takve klubove u Evropi i sve im je u zivotu titula. Cim to izostane, imaju nepotrebne lomove. U tome je poenta, cim nisi izabrao jaci tim nebitan si. Ide se linijom lakseg otpora i satro se izbegava bol i osecaj sramote. Kada bi izabrali jace timove u MLB ili NFL, srcani udar. Lazni kalifornijski snobovi. Edited July 8, 2021 by Ta'veren 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 takoreci sns sendvicari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 3 hours ago, oubrevo. said: ja sam očekivao clippers nets Ne verujem da je iko očekivao Lakerse u finalu, ja sam mislio Klipersi ili Denver, ali sam Denver debelo precenio, odnosno trajanje Murray/Chris Webber efekta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) 3 hours ago, Miki28 said: Oprosti nam sto vas smatramo srecnicima. Evo zao nam je, jako ste nam bitni sa 0 titula. Dobar basket? Dobar za 1 rundu konferencije. Ajde Miki prestani više kakit. Nabili smo vas i opet ćemo. Sad si me najeo.jebli te više tvoji lakersi Edited July 8, 2021 by bodo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Kakav rečnik od nekog koji je pre plej of serije pisao da je košarka samo igra i da postoje mnoge važnije stvari u životu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Sve vas zapisujem i lociram preko IP adrese i tuzim vas Bobiju Portisu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 ne damo dadlija za derozana Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Ja sam negde u finalu očekivala Kliperse (iako im se nisam nadala, u smislu da bi mi bilo drago) i Milvoki. Čudi me da nisam jinxovala Bakse. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Upravo sam zavrsio smenu, sad da padne neko tusiranje, skuva kafica, uzme sok iz frizidera, eventualno tusiranje da se razbudim, xnica je spremna iiiii idemo Gianniseeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Fantastican ulazak u mec Bucksa, 12:0 u poenima iz reketa i sva trojica zvezda izuzetno agresivni i u napadu i u odbrani. Booker se ispromasivao, ali sa druge strane Bridges i Crowder odlicni. Odlicna tekma za sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 (edited) Agresivno počeo Milwaukee, Booker i Paul nisu još pogodili iz igre. Videćemo koliko će to da potraje. Janis deluje sveže, ko da nije imao povredu. Stvarno je freak. Edited July 9, 2021 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Crowder i Brirdges uvek zahvalni 3D igraci Milwaukee je usao da se pobije, veceras je sansa za brejk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts