Miki28 Teoljub Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 3 minutes ago, Radalek said: Janis je out za celu sledecu sezonu najverovatnije...izgleda da je tesko ACL kidanje u pitanju. Otkud ti ta informacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) 9 minutes ago, Miki28 said: Otkud ti ta informacija? Ovaj covek obicno ima dobar inside info a ACL povreda moze da se sa 95% tacnosti utvrdi vec u svlacionici obicnim pregledom. MRI scan je samo potvrda. Nadam se da nije u pravu. Edited June 30, 2021 by Radalek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 7 hours ago, Drakaris said: Ko želi da se obogati i da ne mora više nikad da ustaje ujutru u 6 na posao, neka stavi kuću na Milvoki pod kvotom 1.40 :ustajenaposaoibezkuceostao: Spoiler 4 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 loše izgleda đanina povreda na doskoku. voleo bih da nije najgore za seriju sa hawksima to ne mora da bude presudno. bucksi su i ranijih sezona imali tekme kada su fino prevazilazili njegov nedostatak u plej ofu, samo što naravno nije isto odigrati jednu super i u kontinuitetu. nešto kao clippersi bez leonarda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 58 minutes ago, Radalek said: Ovaj covek obicno ima dobar inside info a ACL povreda moze da se sa 95% tacnosti utvrdi vec u svlacionici obicnim pregledom. MRI scan je samo potvrda. Nadam se da nije u pravu. Nadamo se da nije ACL ali on je svakako izgubljen za ovu rundu plejofa a vrvt i za finale ukoliko prodju i u slucaju najboljeg moguceg scenarija, 2-3 nedelje pauza minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Spoiler U najboljem slučaju, play-off je za njega gotov. Još jednom - bem ti povrede. Edited June 30, 2021 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 3 minutes ago, Marko said: Komentator za play number 3: Quote Clint Capela flies like an airplane to bring the pain. WTF ... yep, he brought the pain alright. Ma ne zajabavaj, pa gde ovi iz NBA stavljaju play gde se Janis povredio pa kao šlag na tortu, ovakav komentar - izaziva sumnju da je aludirao na povredu Janisa. Baš bez ukusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Što sam morao prvo povredu da vidim kad sam ušao na temu jutros? A u k, i košarka i PO i sve... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 1 uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) 23 minutes ago, Barkley#34 said: Što sam morao prvo povredu da vidim kad sam ušao na temu jutros? A u k, i košarka i PO i sve... Ako je moj post gde sam stavio mišljenje onog doktora - izvini. Nisam ni provalio šta je na preview za video, sklonio sam ga u spoiler. Edited June 30, 2021 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Kakvo govno od sezone. Ne pamtim nesto slicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ko želi da se obogati i da ne mora više nikad da ustaje ujutru u 6 na posao, neka stavi kuću na Milvoki pod kvotom 1.40e jbg kasno sam vidone gine mi da budem regular joe do kraja zivota 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Pa dobro mogli ste se obogatiti.... Samo odigrate suprotno ono sto Drakaris kaze.... Edited June 30, 2021 by Don Radonja 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 4 minutes ago, Don Radonja said: Pa dobro mogli ste se obogatiti.... Samo odigrate suprotno sto Drakaris kaze.... Najbolje je sto su gubili 15 razlike i pre Janisove povrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Postadoh ortoped prateći košarku. Bemti ove povrede više 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Irving nagazi na grb Bostona, pa zatim na Janisovu nogu i propusti celu seriju. Sada se Janisu desi ovo. NBA je bas okrutan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 1 hour ago, Darko said: Ako je moj post gde sam stavio mišljenje onog doktora - izvini. Nisam ni provalio šta je na preview za video, sklonio sam ga u spoiler. Ma nema veze s tobom, buraz, nego sam bunovan kliknuo na klip a lepo vidim da piše da je povreda u pitanju. Video bih kasnije, u svakom slučaju, nego mi je žao što se svaku noć neko skrši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 10 hours ago, Drakaris said: Ko želi da se obogati i da ne mora više nikad da ustaje ujutru u 6 na posao, neka stavi kuću na Milvoki pod kvotom 1.40 1 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Sezona za zaborav bukvalno Inace, dok se igra ovaj takozvani plejof, vazna vest je osvanula jutros -> Melo je dobio Kareem Abdul Jabaar social justice award. Veliki si Melo, veliki!! Come to LA bro! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 9 hours ago, Zvezdinho said: Sta Niksi mogu da ponude za Lilarda ? 8 hours ago, L0shMi said: Dolana. XD Sent from my MHA-L29 using Tapatalk 8 hours ago, DameTime said: Nmg kad čujem ove "analitičare" i najbesmislenije trejd ideje u univerzumu, ovde na forumu ima boljih. Ako ode u Nikse bolje neka puca sebi u nogu ili pređe da se bavi boksom (sorry not sorry, uini). ma i kad su najgori knicksi uvek ih guraju u sve trejdove jer je velika fanbaza i klikce se puno. prvo knicksi ne mogu da matchuju lillard platu, drugo morali bi da daju sve sto valja i trece puno ekipa moze da posalje bolju ponudu. nidje veze ni za knickse ni za blazerse nit za lillyja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Shaq Onilović 😂 Lep intervju Bogija, više je okrenuo na šalu. Zaslužio je sve pohvale zaista, rad i disciplina se uvek isplate. @delgado dobio si ❤️ samo zbog Mela, inače ne može u LAL, ne damo ga! Ali da se nadovežem na ovu tvoju info: 43 minutes ago, oubrevo. said: ma i kad su najgori knicksi uvek ih guraju u sve trejdove jer je velika fanbaza i klikce se puno. prvo knicksi ne mogu da matchuju lillard platu, drugo morali bi da daju sve sto valja i trece puno ekipa moze da posalje bolju ponudu. nidje veze ni za knickse ni za blazerse nit za lillyja S.A.Smith na aparatima što neće u Nikse. 😄 Pa upravo to, većina ekipa koje navode ili nema smisla da Dejm tamo pređe (bukvalno nema razloga da ide iz jednog slabog kontendera u drugi, ako je razlog odlaska želja za titulom?!) ili nemaju šta da ponude - tj. morali bi da se odreknu pola tima da ga dovedu. Što opet oslabljuje šanse tih ekipa da se bore za prsten. Čini mi se da najbolju ponudu može da pošalje GSW, ali je i to upitno. Više mediji prave cirkus i nešto veliko od ovoga nego što on hoće da ide. Inače, baš mi je žao Janisa. Povreda je live izgledala baš gadno, pogotovo na usporenom snimku, ali je delovalo da možda nije tako strašno kad se vratio iz svlačionice... 😞 Edited June 30, 2021 by DameTime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 @Drakaris ko po tebi osvaja titulu, da znam na koga da se ne kladim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 @Hamilton Zaboravio si da napišeš dva Bogdanovića i onda znak veće. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts