Jump to content
Vox92.net Forum

Hamilton

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  775
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

414 Excellent

1 Follower

About Hamilton

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Ja, vidis, bas suprotno misljenje imam. Uzeli ste ‘premalo’ za ovakvu analizu. Njima je sada Italij/Spanija/USA/UK itd super zvaka za pricu kako mi ovo vrhunski hendlujemo. Tek je pocelo a vec je on heroj, vec su svi iz vlade heroji. Tek kad sve prodje pa oni naprave analize u svojoj reziji pa se po pinkovima i hepijima narod pocne bombardovati komparacijama sa lepo probranim drugim drzavama itd itd. Ispasce Aca Spasilac - pazite sta vam ja kazem. Evo, sin je ubacen u jednacinu, a bice tu jos akceleratora malo je ovo za njega. Znam ljude moji sada onanisu na njega kako se poneo u ovoj situaciji, a kako li ce tek biti. Opozicija sa druge strane mlako reaguje, slabo puca penale, nema ih.. Sve to u kombinaciji - SNS je sada jaci u glasackom smislu no sto je bio pocetkom godine. Garantujem. Kad se sve ovo slozi i pazljivo sazvakano servira neukima pred glasanje, dace odlicne rezultate. Nazalost
 2. jebem te zivote!! inace, poslodavcu nije dozvoljeno da za vreme strajka stimulise radnike pod uslovom da ne strajkuju (Jura). Kakav raspad jebeni Evo i za policijski cas se nisu lepo pokrili nego ce to lepo da pada na drugom stepenu da tako kazem. Bolid do bolida tamo sedi.
 3. Konacno bolesnik odustao. Idi matori cuvaj cukununuke i cetuj sa madurom, putinom i slicnim magarcima.
 4. Mnogo dobar card moram priznati. Gaetje je atraktivan borac koji ide bradom kroz zid i vrlo pozeljan za gledati. Atraktivniji mi je od Masvidala, Diaza & Co. Generalno gotivac koji je za mma standarde prilicno objektivan. Uhhh gledace se lepo. Naravno, uz Tonija sam.
 5. Klasika Venecuela. Sve u vezi sa njima je retardirano i civilizacijski zaostalo. Ako se brod potopio, odlicno.
 6. Jutros oko 6 izadjem na trcanje i vec oko 7 kad sam zavrsavao - gomila automobila na ulicama ns. Oko pola 9 otisao do Brika po seme trave i u to vreme gooomila naroda napolju (vecina seta kucice a ostatak vuce kese sa namirnicama).
 7. Ma eno NASA i Boeing organizovali aukciju pa ko vise ponudi za jednog naseg ‘strucnjaka’...
 8. Jebo vam pas mater sa direktnim prenosom jebenog sletanja aviona i njegovog istovara!!
 9. Op, op teorija zavere; SBB otisao u K sa kvarovima u Bg-u i Ns-u. evo ni ja nemam signal. Zvao, kazu opstine te i te u bg-u nemaju signal, a nemam ni ja u ns. Zovem, kaze jaoj da, nemamo signal ni u dobrom delu NS-a.
 10. Samo cu reci: KAKVIH GOVANA OD IZMETA IMA!!!!!! Jebala vas dupeuvlakacka potanja i ‘konstatacije’!!
 11. “Znaci devojko kucaj mi Lacio iz iksa i cuti..” valjam se jbt
 12. Da se i oni malo osete ‘jakim’. I ako su ratovali kojekude, dobili su po peečci.
 13. Razbucao nam tajnu gajbu Vjekoslav kao Srbi HAARP.
 14. Ajde?! Jako sam iznenadjen. Nemoguce za takvog gotivca i ljudsku velicinu.
×
×
 • Create New...