Jump to content

Hamilton

Član foruma
  • Posts

    1,688
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,869 profile views

Hamilton's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Dedicated

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. Nista bracala ti pravac Banglades umesto u Kanadu. Ima da ti procveta zivot, ludilo sine.
  2. Go back to the analiza nganou najbolji sportista danasnjice. Nema tu sta da se rascisti kad je lik dobio najboljeg (i pre toga vec dva puta). Covek potepao sve sto su stavili pred njega i to pises neke nebuloze. Ajde nastavi da ‘analiziras’ mctapera kako je kad god je izgubio bio pijan, drogiran i sa slomljenom rukom.
  3. Ma sto jest jest, rascistili mu put tako sto se sibao sa adesanjom dva puta, striklandom, jirijem i hilom. Stvarno, ciscenje pita dostojno jednos šuga šona.
  4. Nekako mi Rakic odaje utisak skolovanog borca ali taj da krene napred i da oseti krv - ne bi ni za milion dolara. Takav osecaj imam. Dosadan borac, suvise oprezan i ne oseti momentum.
  5. Ispravk, normalni ljudi da ih zamrze i nirmalan covek da im pozeli raspad. Nazalost, u srbalja i orkova je malo nirmalnih (moja prognoza 8-10% max).
  6. Jan obavestajac 🦾
  7. Hehe, dzaba se trudis, teskoe happy, balkan info, rt, morod mozgovima da procesuiraju napisano.
  8. Hamilton

    Bliski Istok

    Nemam problem sa tim. Samo po slovu zakona i ovaj svet ce biti bolje mesto za sve. Kao sto ce biti i kad ne bude hamasovaca uskoro i orkova iz istocnog mordora.
  9. Hamilton

    Bliski Istok

    Nema sta, ovo je bas analiticno i inteligentno receno. Takoe to kad se iz podruma loptaši popnu na više spratove.
  10. auuu pa to onda vise nije 6d sah kako sam ja mislio, to je visa dimenzija, najmanje 9d sah jebotee. stvarno e, posaljes 60 krntija i 400 vojnika na kijev da se cela ukrajina “bakce” njima dok na jugu pozobas teritorije koliko ti volja sa 4 haubice i dve konjske zaprege i lovackim drustvom iz belgoroda. Nato je kurac za ove genije!!!!!!1
  11. Uh video sam dva videa i jednu fotografiju: 1. Video kako pucaju i kako kolju jednog lika; 2. Video kako jednom teroristi seku uvo i guraju mu u usta da pojede i 3. Sliku teroriste kome su na grnitalije zakacili zice i povezali sa strujom i…. Haos.
×
×
  • Create New...