delgado Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Pozdrav gospodjo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 On 1/1/2021 at 1:22 AM, SteveFrancis#3 said: Sto se mene tice, da pozelim da nam se u novoj godini pridruzi ovde jos neka forumasica, da nam zoe nije sama. Vama, bagri koja redovno zalazi po bespucima ovog foruma naravno sve najbolje. Ne bih zaboravio ni sve koji su nas iz bilo kog razloga do sad napustili, gde god da su, neka im je srecna Nova, a mi svi ovde zajedno napred, u nove anksioznosti i depresije! Dobrodoslica, prizvao sam te... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Samo da znas @DameTime od kad nema @oubrevo. Frensa je glavni na topiku 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Dobrodoslica, prizvao sam te... Haha razmišljala sam i ja da li da bude nova godina - nova ja i da se registrujem, ali ipak nisam jer se ne uklapam lako. Dosta sam oštra pa sam iskreno malo zazirala. 😅 Ali sad sam bezopasna jer su moji favoriti ili ispali ili su pred ispadanjem. 😂 Hvala na dobrodošlici svakako. ☺️ Nadajmo se da će biti više devojaka u budućnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Pocasti prepustam onima sa najduzim stazom - uini, delgi, Chaos, zorex, Escalade... (koga sam zaboravio nek prasta) 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 48 minutes ago, DameTime said: Gotivim Janisa. 5 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Namerno sam navela neka nepopularna mišljenja, pa čitala sam vas. 😛 #WakandaForever Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 alright, kome je dosadno pa je napravio novi profil cisto da se zajebava 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 (edited) Izgubili smo Zumbula kao moda. Povezao bi neka lica sa nekim IP adresama. P.S. Svako ko ima vise od 16 godina, ne moze da favorizuje Antetokunmpoa. Edited June 12, 2021 by Ta'veren Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 11 minutes ago, gggggggg said: alright, kome je dosadno pa je napravio novi profil cisto da se zajebava Pa sta znam, napisala je da je Melo potcenjen... 4 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Taman sam hteo da napisem post uini dobro dosao nazad... 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 20 minutes ago, gggggggg said: alright, kome je dosadno pa je napravio novi profil cisto da se zajebava Meni, logično. 😁 Šalu na stranu, da odmah raščistimo da vas niko sa topica ne zajebava. Bar ne sa ovog profila, je l'. 😁 Uvek je dobro napisati nepopularna mišljenja kad si negde nov, jer onda svi znaju na čemu su sa tobom. A ja nisam rekla i u kom smislu gotivim Janisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 13 minutes ago, DameTime said: A ja nisam rekla i u kom smislu gotivim Janisa... Noć je duga, nastavi slobodno. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 ovi blentavi clippersi svaku utakmicu pocinju sa 0-10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ne pratim puno Jutu, ali ovaj O'Neale pegla prilicno sexy odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ne moze se postici kos preko Leonarda. Kao cicak je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 10 minutes ago, Alex_Serbia said: Ne pratim puno Jutu, ali ovaj O'Neale pegla prilicno sexy odbranu Tačno al može da da koš samo slučajno. Kad bi genetskim inženjeringom ukrstili nekako njega i Clarsksona, to bi bilo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Uvek me iznova iznenadi koliko se ne može imati poverenja u ovu ekipu Klipersa. S druge strane, Klarkson baš ume da klepi... Edit: Juta fino prangija, mislim da su već ispalili bar 15 trojki. Edited June 13, 2021 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Reggie Jackson igra dobru seriju a igrao je dobro i protiv Mavsa, hoće ga šut. Nikad ga nisam nešto cenio al treba ga pohvaliti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Redži X Faktor Džekson 😁 Jedan od igrača u Klipersima koji uvek kida na terenu i trudi se. PG odličan noćas, možda nekad i opravda ugovor koji ima. Edited June 13, 2021 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 3 hours ago, gggggggg said: alright, kome je dosadno pa je napravio novi profil cisto da se zajebava Razmilsljao sam i ja da napravim neki profil da pitam Malkolma i Kostu da objasne pojam decenije. Ili da mi nick bude Stivenka Frensis i gotivim Finiks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 PG upalio regular season mode 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Konačno se pojavio PG i odmah Klipani izgledaju neuporedivo bolje. Mogla bi ova serija da potraje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Kavaj i PG imaju nešto zajedničko - obojici se na osnovu regularnog dela zaboravlja ko su i šta su u plej ofu. Međutim, PG je noćas bome rešio da zaigra. Tako da trebalo bi da dobiju ovo Klipersi + nije razlika u kvalitetu rostera baš tolika da bude laganih 3:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Koliko low IQ košarke u posljednjem minutu. Prvo Donovan nepotrebno uzima šut sa 10 metara preko ruke, zatim PG uz mogućnost igre do isteka vremena ispaljuje i promašuje trojku na 12 sekundi do kraja, a onda Beverley pravi faul na pola terena 6 sekundi do kraja, iako su u bonusu. Malo koncentracije i mentalne prisutnosti na meču ne bi falilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts