Chaos Is Me Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Šta radi KD, ovo je nestvarno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) Ovo što trenutno igra KD je apsolutni vrh košarke i to na all-time nivou! Nevjerovatno! Edited June 16, 2021 by Ječmendo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Bukvalno KD i uncle Jeff igraju sami protiv Bucksa i Hardena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Upravo to, osim Green-a nikakvu pomoć od saigrača, pogotovo iz prve petorke, nema - sve korisno za tim radi potpuno sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 16, 2021 Author Share Posted June 16, 2021 Kakva partija KD, sta je ovo? Kapa dolje majstore👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 E moji Bucksi, e moj Budače Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Najbolji igrac na svetu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Antologijska stimulanka Duranta. Buduce generacije ce ovu tekmu gledati u okviru klasik gejmova na oficijalnim nba akontima. Napisah da Netsi preokrecu tekmu zoog toga sto su Bucksi u svakoj tekmi imali solidnu prednost i na kraju su imali problem są njenim odrzavanjem, iskljucujuci game4. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 katastrofa za buckse. nije ovo jos gotovo ali se ne bih iznenadio da prosto puknu kod kuce. treba tu novi trener bez obzira na rezultat i neko ko ce objasniti antetokounmpu kada treba koje suteve uzimati. nije glup decko, jedino je mozda uzasno tvrdoglav. nije harden bio beskoristan kao sto pisete. uz duranta jedini koji je znao hendlovati loptu bez da bude nekih problema. usput je i na jednoj nozi i dalje opasan kao spotup ili prvoklasni dodavac. odbranu je takodje odigrao ok, bar koliko je mogao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 16, 2021 Author Share Posted June 16, 2021 Tezak poraz za Buckse, pitanje je da li ce se oporaviti za game 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Durant je u ovoj jednoj utakmici uradio vise za svoj legacy nego za 3 godine u GSW. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 5 minutes ago, gggggggg said: odbranu je takodje odigrao ok, bar koliko je mogao On odbranu rijetko igra OK i kad može, a noćas je bio horor. Potpuno je nevjerovatno da nezaliječen igra 46 minuta, da je bar bio koristan za tim razumio bih. Za Netse je ipak najvažnija pobjeda, već u narednom meču Brada će biti bolji. Antologijskoj partiji KD-a ljubitelj basketa može samo da se pokloni. Bravo majstore! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 U trenutku kada sam iskritikovao Hardena je bilo poluvreme. U drugom poluvremenu je imao dobrih momenata. Odbrana na Djanisu na postu, iznudjena bacanja, ove dva momenta kada se lomilo. U trećoj četvrtini je podelio par dobrih asistencija. Ali sveukupno mlak utisak. Jrue ga je u poslednjoj četvrtini obilazio kao cunj, sreća da ovaj te drajvove nije često završavavao sa poenima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Eh, eto sta ti je kad imas pravog emvipija u timu 😛 Nije covek odmorio ni sekundu, spakovao 49, celu noc vukao skoro pa sam (nisam znao da Jeff moze ovakvu partiju da izvuce) i onda spakovao klac trojku u bezizlaznoj situaciji. Igracina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Ko ono beše rekao da je čekao ovu utakmicu da KD pokaže koliko je jaje? Imaš još malo da čekaš. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 oduvek navijam za ekipu u kojoj je KDjeste malo lajsna u glavi nekad, ali je esencija kosarkea i da nema KD-a, svakako bih navijao protiv freeka 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Dobro je, prezivjese Netsi. Ali bez Irvinga i sa ovakvim bradonjom nisam optimista za dalji tok serije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Strašno je ovo. Svi znamo da KD to može, ali opet se svaki put iznova oduševim. Definitivno jedan od najboljih skorera ikada. Dobiše juče bez Irvinga i sa Hardenovih 1-10. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 U toj seriji bas nema za koga da se navija. Kad bi mogli da ispadnu djuture i jedni i drugi, bilo bi top. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 1 minute ago, realno *w said: Strašno je ovo. Svi znamo da KD to može, ali opet se svaki put iznova oduševim. Definitivno jedan od najboljih skorera ikada. Dobiše juče bez Irvinga i sa Hardenovih 1-10. Zamolio bih vas da mi date loptu i ne smetate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Nikad ne bih rekao da ću navijati za Milvoki, ali eto. KDa baš volim, ali tu se priča završava kada su Netsi u pitanju. Kako god, mislim da su Baksi sinoć izgubili seriju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) Meni od svih igraca u Netsima ne smeta mi KD ni njegov rezon prelaska u Netse i pre dve godine jesam smatrao izazovom da donese titulu Bruklinu samo nisam ocekivao da ce lako dolaziti do nekih igraca i da to nije bas neki izazov zbog svih poteza koje su pravili tokom sezone. Ovu dvojicu ne bih komentarisao jer su obojica pravili velika sranja i drago mi je sto jedan ne moze da igra zbog svega sto je radio+gazio grb Bostona a drugi je jutros igrao na silu. Naravno, navijam da Netsi osvoje sto manje titula i ova sezona je najbolja sansa da ostanu bez prstena. Kada KD ovako odigra, emocije po strani, treba se pokloniti coveku. Pomocno osoblje minus Grifin je skroz ok. Edited June 16, 2021 by Ta'veren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 2 hours ago, Darko said: Ko ono beše rekao da je čekao ovu utakmicu da KD pokaže koliko je jaje? Imaš još malo da čekaš. I da se ispravim: niko na forumu to nije rekao, ali jeste jedan moj ortak na Facebook-u. Pomešao sam, matorim, šta da se radi ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts