Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 2 minutes ago, Drakaris said: Koja sprdacina od lige, na koju foru oni izaberu koji ce igrac dobiti ''odmor'' od sedam dana? Embid lagano sedeo do Seta, pozdravili se, dok nije posle prve cetvrtine otisao u svlacionicu, on ce lagano da igra, dok ce Tobajas morati da presedi malo neko vreme. Jokic vs Embiid da se ne desi?🤔 Nekako januar da se pregrmi, bice masu ovakvih slucajeva sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 2 hours ago, bodo said: Evo mojih zapažanja. Ovo je prvi put u sezoni da nisam odgledao utakmicu od početka do kraja u lajvu, Uključio sam se na početak drugog poluvremena tako da ne znam šta se dešavalo u prvom poluvremenu osim da nam je klupa opet donijela veliku razliku koju po ko zna koji put startna petorka uspije ispustiti. Opet ću ja da su nas napunili u reketu i to opet sa 4. To već postaje simptomatično. Ako je već Siakam odličanr igrač J. Grant definitivno ne spada u tu kategoriju. Pritom ne mislim da je on loš igrač ali i od njega a smo napravili LeBrona lično. Veliki fejl da nemamo ozbiljnu četvorku. Crowder ne može čuvati tu poziciju i po meni on mora puno bolje. Tu spada i Paul koji ne može vola ubit. Nisam nikad bio neki fan Rubija ali sada razumijem skepticizam @SteveFrancis#3 u vezi tradea. On je strahovito usporio igru Sansa, p'n'r ne postoji. No tu ću se zaustavit i reći zasada. Mali je uzorak. Dajmo vremenu vrijeme pa da sudimo onda. Booker se još nije pojavio . Ne znam koji je točno njegov problem. Selekcija šuta mu je očajna, puno previše izgubljenih lopti itd. Ajmo reći da će on u jednom trenutku proigrati. Ovo ispucavanje trica isto je neprihvatljivo. Iako osobno obožavam trojkaške ekipe jer to ubija u pojam svaku ekipu kad ih kreneš zatrpavat ne možeš vječno živjet od toga. Čini mi se da je i Bridges krenuo dalje od opanaka i umislio da je elitni scorer što realno nije i ne koristi ono što mu je bogom dano. Ovaj poraz slažem se s tobom ide na dušu Montyja definitivno. Detroit s time da ne uvredim bilo koga ko ih simpatizira je zaista jako skromna ekipa i najslabija koju sam ispratio u zadnje vrijeme ali eto pronašli smonekako način da izgubimo od takve ekipe unatoč +23. Znam dešava se to u NBA često da autsajderi tu i tamo iznenade puno ječe ekipe ali nije ti drago kad se to desi timu za koji navijaš. Evo i Klipani prosuli veliku prednost jučer iz treće četvrtine. Ozbiljno razmišljam da li odgledam u lajvu večeras sa Indianom. Iskustvo govori da kad tako prokocakaš dobijenu( uvjetno )utakmicu obično kreneš u seriju poraza a još je i back to back protiv dobre ekipe. Lako bi ovaj road trip mogao finiti 0/3. Da ne mračim više. ono sto me jako nervira u NBA je to sto ove noci jedna ekipa igra back-to-back, u gostima, dok domaca ekipa otvara utakmicu posle 3 dana odmora... pa ti pobedi ako mozes. sto je najgore, eternal optimist u meni ocekuje pobedu jer tesko da ce opet crowder, cam i bridges klengovati svaki sut u obruc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Inace Nema izgovora, Denver jednostavno MORA da dobije ovo veceras, ako misle da se bore za plejof ili prednost domaceg terena, sto ne deluje realno u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Suviše ste strogi prema Wisemanu. Ima dečko skilla i napreduje solidno - kreće se u napadu, već kapira kretnje maltene bolje od Ubrea, a u odbrani uči da ostane uz igrača i ne pravi one klasične ruki faulove skakanjem (ne skače), uči i da zatvara sa slabe strane kada nateraju protivnika ka centru. U većini drugih draft ekipa bi ga samo punili loptama i nabijali mu statse do besvesti, ali meni već deluje kao neko koga bih uzeo sada radije nego recimo Ajtona (ruki sezona) ili tako nekoga. Ovde mora da uči, upija, privikava se na već formiran sistem igre i da igra nešto što u ludilu nije igrao u svojoj kratkoj srednjškolskoj karijeri. Dečko ima 9 6 standing reach, nije sirovina u glavi i ima sasvim lep skok šut. Meni dovoljno da verujem da će već do marta-aprila biti duplo korisniji nego danas... Edited January 9, 2021 by freethrow 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Bitno je da se što više piše o GSW i Niksima, za ostalo ćemo lako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 i tatum u karantinu desetak dana. nece im ostati igraca do kraja nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 4 minutes ago, freethrow said: Bitno je da se što više piše o GSW Stefu i Niksima, za ostalo ćemo lako. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Prejaki smo ovako pa dajemo i Tatuma fore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Da vidimo sta ce biti. Fila ima sledece nedelje 5 meceva, da li ce sve da odlazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Da vidimo sta ce biti. Fila ima sledece nedelje 5 meceva, da li ce sve da odlazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Inace Kemba pocinje da trenira sa timom i preliminarni datum povratka je sledeci petak, mada nije sigurno. Valjda cemo nekad da se skupimo za basket ispred zgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 ovim sixersima jos sam fale tony wroten i phil pressey 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 kakva g league predstava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ove utakmice u Europe friendly terminima su vecito idealne za NbA jE cIrKuS komentare 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Kako je Jokara okrenuo Hauarda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Dwight prop'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 9 minutes ago, Manu said: Ove utakmice u Europe friendly terminima su vecito idealne za NbA jE cIrKuS komentare moze i srbin u delicu sekunde provozao dvajtela FOTO(VIDEO) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 nasao garris protivnike po meri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 5 hours ago, Manu said: Ufff bas se ne slazem sa ovim. Da je na istoku pa i da pricamo. Edit: Kapiram da ovo proizilazi iz ovog generalno dobrog misljenja o Wisemanu ovde, ali meni je taj momak totalno ispodprosecan centar trenutno, sa jako losim defanzivnim osobinama i prosecnim skillsetom u napadu. Za par godina mozda i bude nesto od njega, ali ne verujem. Ne znam da li si svestan da taj decko ima 3 koledz utakmice u zivotu pre nego sto je zaigrao u NBA. Mene je odusevio jer ima fenomenalan learning curve. Trebace mu barem pola sezone da skapira kako stvari funkcionisu pogotovu u defanzivi da bi bio konkurentan. Tek sledece sezone ce moci da pravi razliku. Neko je uzeo Aytona kao reper, zacudio bih se da sledece godine ne bude bolji nego sto je ovaj to sad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Da mi je neko pričao da će Danny Green igrati plejmejkera na nekoj nba utakmici rekao bih mu da je lud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Apsolutno svaki opasan napad Denvera, dok je Jokić bio na terenu, je počeo od njega. Svaki spotup, svaka asistencija nekog drugog igrača. A Džamajkl se baš ne stidi, a samo 9 minuta, isti broj šuteva kao Nikola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 2 minutes ago, realno *w said: A Džamajkl se baš ne stidi, a samo 9 minuta, isti broj šuteva kao Nikola. Bio je sam kao duh u par navrata, potpuno rezonski šutevi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Danny boy, dal te malo sramota? 2/13?🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts