mr clutch Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Bio je dobar u prvih par utakmica kada je Jose dosao i na njima je davao golove i belezio asitencije. Posle toga se vratio u letargiju u kojoj je bio pre Murinjovog dolaska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 hours ago, mr clutch said: Pred pocetak sezone sam mislio da je ova generacija Spursa dostigla svoj zenit, takodje da Murinjo nije trener za njih vec za timove sa velikim budzetom za pojacanja. Posle prva 2 kola je tako izgledalo, medjutim kako je ekipa iz kola u kolo bila sve uigranija, pojacanja se uklopila, i kako su poceli da igraju murinjovski fubdal rezultati su poceli da dolaze, a konept igre im ima smisla. Pokazali su to i protiv Cityja bunker neprobojan, a kontra brza i ubitacna. Tako da su mi diskreditovali predsezonsku analizu. Izgledaju bas ozbiljno. Nema razloga da ti ne vjerujem ali ja bih još pričekao s (pr)ocjenama, duga je sezona (uz napomenu da ih još nisam gledao ove sezone). Priznajem da su i mene iznenadili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 hours ago, Abudžaba Dabila said: Nema razloga da ti ne vjerujem ali ja bih još pričekao s (pr)ocjenama, duga je sezona (uz napomenu da ih još nisam gledao ove sezone). Priznajem da su i mene iznenadili. Post je baziran na mojim ocekivanjima, i na osnovu dosasnjeg prikazanog od strane Spursa. Slazem se da ima jos dosta da se igra i da treba da odrze trenutni kvalitet fudbala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 23 hours ago, delgado said: Tottenhem je dao jos jedan gol, ali je ponisten zbog ofsajda. Siti je ekipa u padu, posebno sad kad ne igra Kun, a ovde su igrali i bez Sterlinga. Doduse i Laporte je dao gol, ali pre toga je bio prijem rukom valjda Jesusa. Kane i Son vrhunski vuku napad, kod Murinja Kane igra vise kao kreator i to se isplacuje, covek je krenuo brutalno u sezonu sa asistencijama. Prosle godine bez njih dvojice su ispali u LS od RBL u 1/8 lagano, i nisu zavrsili u 4, tesko da bi i u 6 bili da ova dvojica nisu dobili par meseci da se oporave i odigraju restart sezone. Regullion mi se isto svidja, dosta ozbiljniji igrac od Tripijeova i Rouzova, Hojberg odlicna radilica a tu je i Doherty. Jedino mi nije jasno sto je Dele Alli skroz izbacen iz rotacije. Dobri su moji Spursi, prvo mesto za sada 🙂 Mislim da su bez Sterlinga igrali jer im ga je Jose stavio. Na presici prije tekme je rekao da je Josep jedini trener koji ne pušta igrače u reprezentaciju jer su kao ozlijeđeni sl se kladi da će igrati protiv njih od prve minute. Josep poludio na to pitanje novinara. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Kako bi nam Conor lepo dosao u ova teska vremena... da je bio tu u Klopovo vreme mozda bi i imao sansu da uspe kod nas ovako, nije bilo sanse za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Nameračio sam se danima ranije gledati tekmu Everton-Leeds i osjećaj me nije prevario. 38 šuteva na gol, 15 u okvir gola. Moglo je 6-3 za Leeds biti po šansama, na kraju Raphinha u 79. za 1-0 pobjedu gostiju. Bravo Leeds! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Gledljiva tekma. Drugo poluvreme siromasnije od prvog.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 I kad ovaj Utd misli da otpusti Ole-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 Ward-Provse je najbolji izvodjač prekida u PL. Ovi slobodanjaci sa dvadesetak metara su zicer za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Djavoli ne mogu da se primaknu prvoj polovini tabele. Jako losa sezona za njih. Ceka se danas derbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Mouova grada razbija ove kontre. Ne dja mi se ova sacekusa koju igraju, mora brzo da im damo gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Mouova grada razbija ove kontre. Ne dja mi se ova sacekusa koju igraju, mora brzo da im damo gol Dje gledaš? Kod mene na SK1 piče neke formule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Dje gledaš? Kod mene na SK1 piče neke formule. Kakav SK nemam to ni na tvu samo Arenehttps://reddiits.soccerstreams.net/event/chelsea-tottenham-hotspur-live-stream/557625 Ove platina dvaix koristim nije se okocio ovih 18 minuta pu pu pu . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dje gledaš? Kod mene na SK1 piče neke formule. http://livetv.sx/enx/eventinfo/1001694_chelsea_tottenham/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dje gledaš? Kod mene na SK1 piče neke formule. SK hd Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Mcl likes this comeback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Kakav je paradoks VAR u Premier ligi. Mere svaki milimetar kod ofsajda, a ništa se ne dešava kada lopta vidno pređe gol liniju ili ode u aut kao danas.....ili možda neko baš baš ima protekciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 13 minutes ago, Don Juan said: Kakav je paradoks VAR u Premier ligi. Mere svaki milimetar kod ofsajda, a ništa se ne dešava kada lopta vidno pređe gol liniju ili ode u aut kao danas.....ili možda neko baš baš ima protekciju. Pričaš o Referee United-u? Lopta realno jeste izašla u aut, ali se iz ona dva ugla to ne može utvrditi. Nema se tu šta prebaciti VAR-u, ali mi samo nije jasno gde je gledao onaj nesrećnik pomoćnik. Što se tiče bolda, stvarno ne razumem zašto ih sudije toliko guraju u poslednje dve sezone. Sasvim prosečna ekipa kojoj je bez sudija prirodno stanište sredina tabele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 4 minutes ago, Baros said: Pričaš o Referee United-u? Lopta realno jeste izašla u aut, ali se iz ona dva ugla to ne može utvrditi. Nema se tu šta prebaciti VAR-u, ali mi samo nije jasno gde je gledao onaj nesrećnik pomoćnik. Što se tiče bolda, stvarno ne razumem zašto ih sudije toliko guraju u poslednje dve sezone. Sasvim prosečna ekipa kojoj je bez sudija prirodno stanište sredina tabele. Pa jeste pomoćni sudija najveći krivac, ali VAR je uveden zbog ovakvih situacija, a svelo se da je suština u traženju minimalnih ofsajda od 1mm i minimalnih kontakata kod penala. Jedan klub je prošle sezone ispao iz lige zbog toga što samo VAR nije video da je lopta prešla gol liniju. Plus sada ovo, a očigledno je da ne može biti očiglednije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Madre mia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Sonaldo Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Golcina, ali mora se priznati i da se Holding maksimalno potrudio da mu olaksa posao 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Dace Son jos jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts