Stiletto Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Ko je nama od igrača pod ugovorom za sledeću sezonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Ko je nama od igrača pod ugovorom za sledeću sezonu?Bez da gledam - Stefan JankovićSent from my HD1913 using Tapatalk 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Ko je nama od igrača pod ugovorom za sledeću sezonu?Vec sam pisao, ali ovde se cita selektivno.1 Nikolic,2 Pejdz, Trifunovic3 Zagorac4 5 MozliTu su i klinci Jovanovic na 2, Tarlac na 3 i Radovanovic pretpostavljam na 4. Naravno, i uvek prisutni i neunistivi Novica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 15 minutes ago, Alek The Great said: Vec sam pisao, ali ovde se cita selektivno. 1 Nikolic, 2 Pejdz, Trifunovic 3 Zagorac 4 5 Mozli Tu su i klinci Jovanovic na 2, Tarlac na 3 i Radovanovic pretpostavljam na 4. Naravno, i uvek prisutni i neunistivi Novica. Matoro, pa senilno Znači praktično ne ostaje niko. Sa Alijem smo kako se čuje već u nekoj svađi, ostala četvorica će na zelenije pašnjake "jer klub mora od nečega da živi". Igraće ovih par juniora, poneko iz Mladosti i nahvataće se još par Amera (kad mogu Borac Čačak i Igokea da ih imaju naći će se neki i za nas). Eventualno na sva zvona neki povratnik Birča style da oporavi karijeru i to bi bilo to. Naravno, i uvek prisutni i neunistivi Novica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Kako ste uspeli da se posvađate sa čovekom koji i ne igra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 5 minutes ago, Laki21 said: Kako ste uspeli da se posvađate sa čovekom koji i ne igra? mozda zbog toga 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Kako ste uspeli da se posvađate sa čovekom koji i ne igra?Nije mu se svidelo kako Boki Perić crta murale po dorćolu... Ostoyah nije mogao preko togaSent from my HD1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Zar nije Dangubić potpisao na dve godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Zar nije Dangubić potpisao na dve godine?Uzeće ga Radonja dogodine, mi ga samo razigravamoSent from my HD1913 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 4 minutes ago, Luchifer89 said: Uzeće ga Radonja dogodine, mi ga samo razigravamo Sent from my HD1913 using Tapatalk Jedino da snimi film "Moje levo stopalo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 (edited) Gagi je raskinuo ugovor sa Unikahom Edited February 16, 2021 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 2 hours ago, Ne sam Safete said: Gagi je raskinuo ugovor sa Unikahom ... i poslednje sto mu treba u zivotu jeste da se iz povrede i neigranja vraca u kosarkaski zivot u KKP (mislim da je bilo price da se zakomplikovala povreda). A nisam siguran ni KKP-u koliko je tako nesto potrebno. 😕 Mada, ako je to sa povredom sada proslost, da nije vise nista hronicno, onda moze biti win-win. Inace, samo preveliki pritisak i ocekivanja od coveka koji je zaista OK ali ne bi mogao da pruzi ono sto bi od njega ocekivalo 90% navijaca 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 5 hours ago, Kooineeperk said: ... i poslednje sto mu treba u zivotu jeste da se iz povrede i neigranja vraca u kosarkaski zivot u KKP (mislim da je bilo price da se zakomplikovala povreda). A nisam siguran ni KKP-u koliko je tako nesto potrebno. 😕 Mada, ako je to sa povredom sada proslost, da nije vise nista hronicno, onda moze biti win-win. Inace, samo preveliki pritisak i ocekivanja od coveka koji je zaista OK ali ne bi mogao da pruzi ono sto bi od njega ocekivalo 90% navijaca 😞 Mi i ne ocekujemo nesto od nasih bivsih igraca - sem da ne zatezu oko duga. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Neka Gagi na leto trazi jos jedan jacinugovor negde u Evropi, ne zelim mu ni da pomisli da se ukopava ovde, sa nama. A ocito da se jos nije zalecio, jer je ugovor sada raskinut. Drugim recima, da je zalecen, igrao bi za Uni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Je l' Stefan Janković raskinuo ugovor ili je u pitanju pozajmica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 1 hour ago, Alex_Serbia said: Neka Gagi na leto trazi jos jedan jacinugovor negde u Evropi, ne zelim mu ni da pomisli da se ukopava ovde, sa nama. A ocito da se jos nije zalecio, jer je ugovor sada raskinut. Drugim recima, da je zalecen, igrao bi za Uni. Teško da on može da dobije neki jači ugovor u Evropi, nažalost. Nije igrao baš dugo i veliko je pitanje u kakvom je stanju, a takav je tip igrača koji ako nije na fizičkom maksimumu gubi mnoge komparativne prednosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Neka ga dovede o100ja u kakvom god da je stanju, ko se naljuti na Gagija ćelava mu keva. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 36 minutes ago, K.Dot said: Je l' Stefan Janković raskinuo ugovor ili je u pitanju pozajmica? Mislim da je svejedno, jer nema ugovor za sledecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 48 minutes ago, John Terry said: Mislim da je svejedno, jer nema ugovor za sledecu, tužiće nas svakako. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) I to je bolje nego da vam sedi na spisku i sledece sezone. Inace, ta prica o Jankovicu je, ispostavice se, klasicna patkometrija, jer da nije tako niti bismo ga mi doveli, niti biste ga vi "otimali" a on se lepo naplatio, to ne sumnjam. Edited February 17, 2021 by John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) On je cist primer da domaci rukovodioci razmisljaju patkom, a ne mozgom. A po svemu sudeci i ta patka je mlohava. Edited February 17, 2021 by Alex_Serbia 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Evo možete da pazarite Džonija, na popustu je a Gazda daje i rabat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 3 minutes ago, Laki21 said: Evo možete da pazarite Džonija, na popustu je a Gazda daje i rabat. da ga placaju 50k mesecno da bi cekao jun mesec i kls? zvuci kao neracionalno bacanje para cak i za naprednjacke standarde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Neko to već radi 4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 29 minutes ago, Haggard said: da ga placaju 50k mesecno da bi cekao jun mesec i kls? zvuci kao neracionalno bacanje para cak i za naprednjacke standarde. Nije uopste bitno da li je racionalno ili ne, vec koliko ko moze da se ugradi u tih "50k mesecno". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts