Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Pitam se opet gdje je više puta najavljivani Ratko Radovanović i zašto nije SD već tri godine?

Je li Ratko bio zamišljen da radi kao SD ili sa mladjim selekcijama?

Posted
1 hour ago, Ne sam Safete said:

Je li Ratko bio zamišljen da radi kao SD ili sa mladjim selekcijama?

U pravu si, trebao je da bude direktor mlađih kategorija, ali sad bi mogao napredno da avanzuje.

• Like 2
Posted

Rasa Radovanovic je, zapravo, najzasluzniji za rast FMP-a. Ne znam kakav je sad, covek je vec u godinama solidnim. Ali mislim da bi vam svakako bio pun pogodak s obzirom u kakvom ste stanju organizaciono.

• Like 1
Posted

Tomasevic opcija za SD🤮🤮🤮🤮🤮

Posto je ugurao sina u Partizan, iako je prethodno bio u Zemunu, OKK, Radnickom i nigde nije igrao, ali je uredno igrao u reprezentaciji, shvatio je da ima talenta pa je pozeleo da nama trasira put. 

• Like 2
Posted

Ако дође Томашевић то значи да ћемо да зајебемо партизанштину, Кадињачу и остале симболе безбожништва и коначно да се окренемо правим вредностима. Мењамо име у КК Православац, недељом прво на литургију па онда на утакмицу, тренер и играчи строго православци, ко није постаће, акције се позивају само спојеним прстима никако раздвојеним.

Ја само да се пријавим да сам подобан и богобојажљив навијач, прекрстим се по сто пута на свакој нашој утакмици а ево прешао сам и на ћирилицу док не савладам добро црквенословенски.

• Like 5
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...