Cooper Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Sad ide kup, mi kompletni plus pojacani sa juniorima, a cigani bez pola tima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Taman da ih istrošimo pa da Tepara uzme titulu kupa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Vi mislite da ćemo doći do cigana? 😁 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Cestitke za juce, komsije! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Vidim da je bila luda tekma, a Lokomotiva kolika god banditska ekipa bili ipak ima vrlo ozbiljan kvalitet za EC nivo. Vi ste ove sezone ekipa van svake logike. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Buđenje sa osmjehom, razlog KKP. Nisam bio siguran da će se to desiti ove sezone. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Sinoć je malo falilo da odustanem, 2/4 je izgledala kao pokazna vežba kako sve može da se usere utakmica. Tu su ničim izazvane izgubljene lopte, ciglaranje sa linije za 3, a kao vrhunac sudaranje u kontri. Bukvalno za Beni Hil kompilaciju. I onda drugo poluvreme, gde Partizan i dalje ne igra ništa specijalno, jer veze nemaju. Ali energija i borba, bre! pičkavammaterina pristup daju rezultat. U finišu, bilo je mnogo sreće, jedna šta to radiš bravo majstore trojka, pa onda izgubljena lopta koja postaje ulaz za pobedu. Mislim, zaslužili su da se raduju, videlo se da je mnogima laknulo, bilo mi je baš drago zbog momaka i vreće zdravog sala na klupi. No, to ne menja činjenicu da je ekipa jezivo loša i do kraja sezone možemo da se nadamo nekom 50% učinku, pa kako se zalomi. Više nema ni kvaliteta ni rotacije. 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Vi mislite da ćemo doći do cigana? 😁 Nobody beats Vitas Gerulaitis KK Partizan 17 3 times in a row! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 10 hours ago, ranzo said: Ajde sad lepo da se spustite na zemlju Nema od ove sezone/ekipe nista Arsenijeva lekcija no1 : Tri dana osmeha, malo li je na ovu skupoću. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Vi mislite da ćemo doći do cigana? 😁 Mnogo bi bilo 3 puta. @jedibojan Zezam se malo, ne zameri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 (edited) Baš uvrnuto što sam baš ja otvorio topik ove uvrnute sezone Edited February 4, 2021 by uvrnuto 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 1 hour ago, zorex said: vreće zdravog sala na klupi ma genijalno 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 16 minutes ago, uvrnuto said: Baš uvrnuto što sam baš ja otvorio topik ove uvrnute sezone Pa pazi, i otvaranje topika, tj. uvodni post je bio baš uvrnut. Znači baš je uvrnuto što je uvrnuto baš uvrnuto otvorio topik ove uvrnute sezone. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Kolariću Paniću pletemo se samiću, Sami sebe zaplicemo sami sebe rasplicemo.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 samo da vas pozdravim i pozelim sve najbolje u kupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Grobarijo, sa zakašnjenjem da vam čestitam pobedu juče, gledao sam dok su vas tovarili i sa smeškom na licu prebacio kanal Sat kasnije however....svaka čast. 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 3 hours ago, NMX said: Grobarijo, sa zakašnjenjem da vam čestitam pobedu juče, gledao sam dok su vas tovarili i sa smeškom na licu prebacio kanal Sat kasnije however....svaka čast puče tiket. 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ako je dogovor izmedju nas i Ludviga propao zato sto je Mika sinoc odigrao dobro, po prvi put...onda se zaista brinem za Loncara, njegovo mentalno zdravlje i inteligenciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 9 hours ago, Arsenije Pesic said: Pa pazi, i otvaranje topika, tj. uvodni post je bio baš uvrnut. Znači baš je uvrnuto što je uvrnuto baš uvrnuto otvorio topik ove uvrnute sezone. Da li se paran broj uvrnutosti potire? Minus i minus daju plus?🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ne, jer je uvrnuto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Komsije ode vam jos jedna nevolja,nadam se de cemo se i mi osloboditi nasih Belihvukova pa da zagrmi vucicu pederu. P.s.Cestitke za Lokose...😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 23 minutes ago, Placebo Lone star said: Komsije ode vam jos jedna nevolja Zakurac bio u bunkeru? 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 1 hour ago, Placebo Lone star said: Komsije ode vam jos jedna nevolja,nadam se de cemo se i mi osloboditi nasih Belihvukova pa da zagrmi vucicu pederu. P.s.Cestitke za Lokose...😉 Pa i ovi su vasi 🙂 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 13 minutes ago, Bole Tyson said: Pa i ovi su vasi 🙂 Sad si nas obojicu uvredio...😂😂😂😂😂 Oni mogu biti samo njegovi,klubove koriste umesto Pib-a za fakturisanje usluga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 3 minutes ago, Placebo Lone star said: Sad si nas obojicu uvredio...😂😂😂😂😂 Oni mogu biti samo njegovi,klubove koriste umesto Pib-a za fakturisanje usluga. Mala sala, nema taj olos, bar sto se mene tice, nikakve veze sa klubovima, samo su ovi porodicni prijatelji koji su dovedeni tu da se sve kontrolise, sta se desilo u medjuvremenu, to niko (ili bar mi obicni smrtnici) ne zna. Ovi "vasi" su u multi milionskim "legalnim" poslovima, oni su tek pretorijanska garda koja ce da ga brani do poslednjeg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 34 minutes ago, Bole Tyson said: Mala sala, nema taj olos, bar sto se mene tice, nikakve veze sa klubovima, samo su ovi porodicni prijatelji koji su dovedeni tu da se sve kontrolise, sta se desilo u medjuvremenu, to niko (ili bar mi obicni smrtnici) ne zna. Ovi "vasi" su u multi milionskim "legalnim" poslovima, oni su tek pretorijanska garda koja ce da ga brani do poslednjeg. Navijac kao umetnuti prefiks,pod klub stavi bilo sta.😂😂😂Sns algoritam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts