Čvarkov Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Just now, Crni Bombarder said: Ja pogledah tek na preskoke..ipak mi prenos preko yt nije dovoljno primamljiva stvar..ko je sutirao nakon Gajiceve lopte sa boka,kad je golman dobro odbranio? Falčineli. Šteta za tu šansu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Dobro mi izgledamo. Na trenutak sam pomislio da mi aplikacija (arena cloud) radi ubrzano, toliko su se igrači dobro i brzo kretali. Još kada zaigraju Katai i Falko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 2 hours ago, Markoss said: Borjan- Gajic, Milunovic, Degenek, Rodic- Sanogo, Nikolic, Ivanic- Ben, Falko, Falcineli. Popovic- Srnic, Pankov, Erakovic, Gobeljic- Odada, Petrovic, Kanga- Katai, Bakajoko, Gavric, Vukanovic, Pavkov, Krstovic. Katai na klupi jer je pitanje kad ce zaigrati, naravno da je ubedljivo najbolji igrac u timu. Zasto mislis da ce Kanga biti klupiran ? Zanima me kad se Katai u potpunosti oporavi, a Ben ne napusti klub, a Falko kao najskuplje pojacanje.. kakva ce postavka biti tj dal ce Ben biti klupiran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Prvo treba da se Katai oporavi pa da se Falko uigra a dok se to desi mozda i preprodamo negde Bena Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Kanga je prilicno slab otkako se vratio... ajde sto u napadu ne doprinosi kao ranije, nego i cesto pravi greske na sredini, danas je isto otvorio cistu kontru protivniku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Onu bitangu VLP najurili i iz Španije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Значи опет оправдао први дио презимена "Ван". Мораће се неко зајебати да поново неђе уђе па да оправда и други дио презимена тј. да наплати неких "Пара". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Vule slobodan. Terziću reaguj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 10 hours ago, Don Juan said: Vule slobodan. Terziću reaguj. Vise bih voleo Dragovica iskreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Vise bih voleo Dragovica iskreno. Pa to je valjda završeno, makar ja računam da je tako 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 3 minutes ago, Don Juan said: Pa to je valjda završeno, makar ja računam da je tako 😁 Ahaa..ti bi znaci Vuleta pride..moze,zasto da ne? Sto se tice Dragovica..vidim da je Leverkuzen doveo dvojicu defanzivaca: Frimponga iz Seltika i Fonsuh-Mensaha iz Junajteda. Ne znam da li ovo nesto govori o tome da li na Dragovica od leta vise ne racunaju,ali rekao bih da je tako. Sad je pitanje da li ce on izabrati Zvezdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 1 hour ago, Crni Bombarder said: Ahaa..ti bi znaci Vuleta pride..moze,zasto da ne? Sto se tice Dragovica..vidim da je Leverkuzen doveo dvojicu defanzivaca: Frimponga iz Seltika i Fonsuh-Mensaha iz Junajteda. Ne znam da li ovo nesto govori o tome da li na Dragovica od leta vise ne racunaju,ali rekao bih da je tako. Sad je pitanje da li ce on izabrati Zvezdu? Dok ga ne vidimo sa deda Tozom za astalom i sa salom - ic ne verujem. Naravski, ako ozvanice da je potpisao predugogor i da stize na leto takodje je dobro, al ipak taj sal i deda Toza su ozbiljnija prica... Mislim da je do juce bila naucna fantastika da takav igrac, bar kad pricamo o kvalitetu liga gde je bio i pedigreu, dolazi u Zvezdu u 30 godina, nesto znaci taj potpis ako se desi iako prica oko zvezdastva i "decackog sna" sigurno ima neku tezinu. Treba uzeti u obzir i rezultat koji su pravljeni prethodnih sezona uz navedeno, to da je Zvezda napredovala sa koeficijentom, da ima gde i da se pokaze onaj koji dolazi, iako znamo da smo daleko od raja u poslovnom smislu i po pitanju knjigovodstvenog duga... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 3 hours ago, Manoly said: Dok ga ne vidimo sa deda Tozom za astalom i sa salom - ic ne verujem. Naravski, ako ozvanice da je potpisao predugogor i da stize na leto takodje je dobro, al ipak taj sal i deda Toza su ozbiljnija prica... Mislim da je do juce bila naucna fantastika da takav igrac, bar kad pricamo o kvalitetu liga gde je bio i pedigreu, dolazi u Zvezdu u 30 godina, nesto znaci taj potpis ako se desi iako prica oko zvezdastva i "decackog sna" sigurno ima neku tezinu. Treba uzeti u obzir i rezultat koji su pravljeni prethodnih sezona uz navedeno, to da je Zvezda napredovala sa koeficijentom, da ima gde i da se pokaze onaj koji dolazi, iako znamo da smo daleko od raja u poslovnom smislu i po pitanju knjigovodstvenog duga... Marin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 5 minutes ago, Nick_theking said: Marin? I Marin je stigao u Zvezdu u periodu procvata rezultata, posle prvog plasmana u LS, svakako je i jace ime u tom momentu bio od Dragovica danas. Bitno je da taj trend postoji, mada nije mala stvar i to da igrac zna u koji klub dolazi tj sta predstavlja Zvezda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Marin slobodan, navali narod, jos malo pa nestalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Daj i Vuleta i Marina, pa nek ide civot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 braco da se razilazimo. popadase partizani, mi smo sledeci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 14 minutes ago, HAMMER said: braco da se razilazimo. popadase partizani, mi smo sledeci. Nismo isti. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Jesmo li mi sad opozicija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 1 hour ago, HAMMER said: braco da se razilazimo. popadase partizani, mi smo sledeci. ako su padali partizani što su i naš stadion i prostorije kluba bili pod opsadom policije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 10 minutes ago, Perkos2 said: ako su padali partizani što su i naš stadion i prostorije kluba bili pod opsadom policije? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Značl hapse redom bez selekcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Jel ima neki info šta se dešava sa istragom na našem stadionu, ili samo spekulacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 5 hours ago, Barkley#34 said: Jesmo li mi sad opozicija? Vi ste odvajkada bili (o)pozicija 😄 10 minutes ago, marko_pantelic said: Jel ima neki info šta se dešava sa istragom na našem stadionu, ili samo spekulacije? A spekulacije su? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 7 hours ago, Perkos2 said: Značl hapse redom bez selekcije po azbucnom redu. sjebace nam terzana. tacno hoce da nam se poseru na projekat novog stadiona u zavrsnoj fazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts