Polivalentni Stevica Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) I mene su odbili za sve tri utakmice. Kao i moja dva drugara. Ništa,čekamo dalji rasplet. Ako opet budemo odbijeni,te pare ćemo preusmeriti za letovanje.😃 Edited January 25 by Polivalentni Stevica Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 26 Share Posted January 26 (edited) 18 hours ago, Perkos2 said: Još nisam čuo da je neko od srpskih navijača dobio kartu za Englesku, ako znate nekog javljajte da ne počnem sa teorijama zavere😂 Znam i ja jednog edit: izvinjavam se nisam procitao da je za Englesku, to ne znam 😄 Edited January 26 by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted January 27 Share Posted January 27 Moj je komsija dobio karte za Engleze, ostale tekme je poduvao. Mi smo aplicirali sa 5 naloga i ukupno dobili 8 karata za tekmu vs Danske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted January 27 Share Posted January 27 Od nas četvorice sa ukupno 6 naloga samo je drugar dobio 4 karte za Sloveniju. Kaže moja žena pa nema veze idete u Minhen na samo dva tri dana [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 27 Share Posted January 27 4 hours ago, Contador54 said: Moj je komsija dobio karte za Engleze, ostale tekme je poduvao. Mi smo aplicirali sa 5 naloga i ukupno dobili 8 karata za tekmu vs Danske. Dobio sam karte za Dansku. Tvoj komsija da plati turu, bukvalno je jedini za kog sam cuo da je dobio karte za Engleze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 27 Share Posted January 27 Možda se komšija zove John Smith? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 3 naloga 0 karata... Svi su bili za utakmicu sa Slovenijom. Edited January 27 by Baros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 27 Share Posted January 27 Nešto se i dalje ložim da će biti karata za te dve minhenske utakmice, veliki je stadion. Jedino je pitanje kojih će karata biti, tj. po kojoj ceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 29 Share Posted January 29 On 1/27/2024 at 5:03 PM, Barkley#34 said: Nešto se i dalje ložim da će biti karata za te dve minhenske utakmice, veliki je stadion. Jedino je pitanje kojih će karata biti, tj. po kojoj ceni. Meni je frend dobio. Skupe su u 3pm. Mislim, meni je svejedno, nakon 2004. je ionako svaki turnir okupljanje pajaca. 2012. i 2016. su iznimke. Tamo je bilo i navijača, i huligana. Italija 90, Francuska 98 vibes. Al da se prijavjujem, dao bi do 100 eura. I to je maksimum. Mislimda je on 250 ili 300 eura platio. Moguće i 150 ili 200. ne mogu se sjetit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 29 Share Posted January 29 On je platio skuplje, dve najjeftinije kategorije su 30 i 50 evra što nije skupo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 29 Share Posted January 29 7 hours ago, Bugl Khan said: Meni je frend dobio. Skupe su u 3pm. Mislim, meni je svejedno, nakon 2004. je ionako svaki turnir okupljanje pajaca. 2012. i 2016. su iznimke. Tamo je bilo i navijača, i huligana. Italija 90, Francuska 98 vibes. Al da se prijavjujem, dao bi do 100 eura. I to je maksimum. Mislimda je on 250 ili 300 eura platio. Moguće i 150 ili 200. ne mogu se sjetit. Bio sam na SP 2006 u Nemackoj i frapantno je koliko su poskupele karte. SCG - Holandija u Lajpcigu sam platio 70€ i imamo sam utisak da je skupo tada 😄 Secam se da su nasi preprodavali Japancima i Holandjanima karte za 400€ 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 29 Share Posted January 29 U Kalinjingradu 2018. su najjeftinije koštale 90 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 29 Share Posted January 29 13 hours ago, Barkley#34 said: On je platio skuplje, dve najjeftinije kategorije su 30 i 50 evra što nije skupo. Ovo je stvarno prihvatljivo. Al vjerujem da je tih najmanje i najveća navala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 31 Share Posted January 31 Simpatičan doček Radonjiću na Majorci: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted January 31 Share Posted January 31 Na B92 piše da je Torino tražio od Olija 2,5 miliona i malo mi je neverovatno da u priči nije bila Zvezda jer to mi imamo i te pare Radonjić vredi (ako ne i više). Kapiram što je izabrao Majorku, primera uslovi i to ali Zvezda je mnogo bolja opcija od Olimpijakosa koji će sledeće godine igrati ligu konferencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 31 Share Posted January 31 Valjda je do leta na pozajmici uz pravo otkupa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted February 3 Share Posted February 3 Ух брате мили како ће нам овај мали Павловић из Бајерна лепо промаћи. Исто као Бајчетић а верујем да су по таленту али и знању ту негде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 4 Share Posted February 4 Novi gol Jovića i to za pobedu. Izgleda da je vaskrso. Valja nam da ga imamo kao alternativu, a i greota da propadne u 27. god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 4 Share Posted February 4 6 minutes ago, Unknown said: Novi gol Jovića i to za pobedu. Izgleda da je vaskrso. Valja nam da ga imamo kao alternativu, a i greota da propadne u 27. god. Idealan je za 15-20 minuta pogotovo ako se juri rezultat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 5 Share Posted February 5 U četvrtak je žreb za Ligu nacija. Ako sam dobro ispratio ranija pisanja, od opstanka u A ligi nam zavisi šešir za kvalifikacije za SP 2026? Pot 1: Spain, Croatia, Italy, Netherlands Pot 2: Denmark, Portugal, Belgium, Hungary Pot 3: Switzerland, Germany, Poland, France Pot 4: Israel, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Scotland Najveća želja je izbeći FRA i GER iz trećeg šešira. Značilo bi nam da barem jedan rival budu Mađarska ili Poljska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted February 5 Share Posted February 5 4 hours ago, Unknown said: U četvrtak je žreb za Ligu nacija. Ako sam dobro ispratio ranija pisanja, od opstanka u A ligi nam zavisi šešir za kvalifikacije za SP 2026? Pot 1: Spain, Croatia, Italy, Netherlands Pot 2: Denmark, Portugal, Belgium, Hungary Pot 3: Switzerland, Germany, Poland, France Pot 4: Israel, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Scotland Najveća želja je izbeći FRA i GER iz trećeg šešira. Značilo bi nam da barem jedan rival budu Mađarska ili Poljska. Ne zavisi, jer su Fifa kvalifikacije… Ono što je bitno je po mogućstvu biti u 12 najboljih evropskih reprezentacija, jer će biti 12 grupa kvalifikacija, pa bi to donelo prvi šešir - trenutno smo 18. Zato nam treba dobar Euro i dobra LN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 5 Share Posted February 5 6 hours ago, Unknown said: U četvrtak je žreb za Ligu nacija. Ako sam dobro ispratio ranija pisanja, od opstanka u A ligi nam zavisi šešir za kvalifikacije za SP 2026? Pot 1: Spain, Croatia, Italy, Netherlands Pot 2: Denmark, Portugal, Belgium, Hungary Pot 3: Switzerland, Germany, Poland, France Pot 4: Israel, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Scotland Najveća želja je izbeći FRA i GER iz trećeg šešira. Značilo bi nam da barem jedan rival budu Mađarska ili Poljska. Italija, Mađarska i Poljska bi bilo sasvim korektno da nam podari žreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 5 Share Posted February 5 Realno iz prvog samo Spaniju izbeci. I drugi i treci sesir su jaci. Najbitnije Portugal izbeci, napunili bi nas do vrha sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 5 Share Posted February 5 9 hours ago, Oxymorons said: Ne zavisi, jer su Fifa kvalifikacije… Ono što je bitno je po mogućstvu biti u 12 najboljih evropskih reprezentacija, jer će biti 12 grupa kvalifikacija, pa bi to donelo prvi šešir - trenutno smo 18. Zato nam treba dobar Euro i dobra LN. A kako se odredjuje baraz za one koji ne budu pobednici svojih grupa u kvalifikacijama za SP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 4 hours ago, Unknown said: A kako se odredjuje baraz za one koji ne budu pobednici svojih grupa u kvalifikacijama za SP? Verovatno isti/sličan princip kao i za Katar, pravi se rang lista na osnovu osvojenih poena sa prim 4 iz grupe, s tim što zadnja mesta su za one iz LN. Edited February 5 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts