Polivalentni Stevica Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Delegacija FSS je posetila novi stadion u Leskovcu. Lepse se ja obucem subotom kad idem u kladionicu nego Nedimovic koji ide u zvanicnu posetu. Edited April 25, 2023 by Polivalentni Stevica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Zna li se da li će na ovim novim stadionima biti obična ili veštačka trava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 14 minutes ago, Perkos2 said: Zna li se da li će na ovim novim stadionima biti obična ili veštačka trava U Leskovcu ce biti hibridna trava,kao u Backoj Topoli.Za Loznicu i Zajecar ne znam,ali vrlo verovatno da ce i tu biti hibridna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 25 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Delegacija FSS je posetila novi stadion u Leskovcu. Lepse se ja obucem subotom kad idem u kladionicu nego Nedimovic koji ide u zvanicnu posetu. A predsednik Džaja skrenuo levo kod Lajkovca? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 19 minutes ago, Stiletto said: A predsednik Džaja skrenuo levo kod Lajkovca? Dzaji radi mozak 300 na sat,nije mogao.Verovatno je otisao negde na sah u neki park. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 21 minutes ago, Stiletto said: A predsednik Džaja skrenuo levo kod Lajkovca? Dzaja slikao 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Koji je ovo nivo jadnosti, ne moze da se opise... Seljacina Nedimovic u duksu i to, pazi sada, Adidas logo ubija koliko je veliki dok je zvanicni tehnicki sponzor repke Puma. Pa sta ce ti ljudi iz Pume da misle o nama (a i ostali s kojima bi mozda u buducnosti saradjivali)? A ni Piksi se nije proslavio, kazu da su tike New Balance. Pa jbt! Ima li ko mozga u tom savezu?! Edit: krupni plan i info... Edited April 25, 2023 by Kooineeperk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 31 minutes ago, Kooineeperk said: Koji je ovo nivo jadnosti, ne moze da se opise... Seljacina Nedimovic u duksu i to, pazi sada, Adidas logo ubija koliko je veliki dok je zvanicni tehnicki sponzor repke Puma. Pa sta ce ti ljudi iz Pume da misle o nama (a i ostali s kojima bi mozda u buducnosti saradjivali)? A ni Piksi se nije proslavio, kazu da su tike New Balance. Pa jbt! Ima li ko mozga u tom savezu?! Edit: krupni plan i info... Posle onih dresova na SP, treba svi da se obuku u adidas dukseve 😄. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Vala bas. Nadam se da ce raskinuti ugovor s nama zbog ovoga, gore da nam bude ne moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Da ga vidite tek u cemu paradira po gradu. Na jednoj svadbi lik obuo patike za trcanje. 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Nedim i ostatak saveza, razocarani Puminim dresovima, resili da udju u tihu bitku protiv tehnickog sponzora. Pametno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 16 hours ago, Don Juan said: Toga se ne sećam. Tada sam još bio u pelenama 😁 Evo da imaš čega da se sećaš 😎 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Нама су стадиони и даље исти овакви само што је квалитет фудбала пао. Додуше и данас је фудбал другачији и тежи са мање простора остављеног међу линијима па нису чести дриблинзи као пре, али опет види се из авиона да техника фудбалска је миљама далеко од ових данас. Бар да смо то успели да сачувамо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Na ovakvim terenima ti tehnika štopovanja lopte nije bila ni potrebna. Nakon svakog pasa u prostor ispred igrača, ista se zabije u blato i ostane na mestu zaglavljena, igrač samo dotrči do nje, pokupi je i nastavi prema golu. Milina. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 11 hours ago, deez nuts. said: Da ga vidite tek u cemu paradira po gradu. Na jednoj svadbi lik obuo patike za trcanje. ja ga redovno viđao u komplet trenerci i prsluku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 UEFA kaznila FSS zbog Podgorice – Srbija bez navijača protiv Mađarske UEFA je kaznila reprezentaciju Srbije igranjem jednog meča bez prisustva publike, zbog pogrdnog skandiranja navijača na utakmici sa Crnom Gorom u Podgorici. https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=05&dd=10&nav_id=2331223 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 LOL Kakvo rasisticko vredjanje? 😄 Secam se kad se pevalo na Zvezda - Budvanska rivijera u odbojci - "za dva sata na motoru ja obidjem Crnu Goru". Kontam da je nesto u tom fazonu 😄 Kakva vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Meni deluje realnije da su uvrede upućene Albancima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Teško da ima većih budala od Srba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 2 hours ago, Barkley#34 said: Meni deluje realnije da su uvrede upućene Albancima. A sta konkrektno? Gledao sam tekmu, na prenosu se nije culo skandiranje, nije bilo transparenta. Ako znas podeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Ko ne skace... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 4 hours ago, Problem sa licnim greskama said: A sta konkrektno? Gledao sam tekmu, na prenosu se nije culo skandiranje, nije bilo transparenta. Ako znas podeli. Ima neki čika iz Uefa koji prati na samom stadionu i šta piše na zastavama i šta se skandira i našao je nešto da nas prijavi. I ja mislim da je ta "ko ne skače ..." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 6 minutes ago, Perkos2 said: Ima neki čika iz Uefa koji prati na samom stadionu i šta piše na zastavama i šta se skandira i našao je nešto da nas prijavi. I ja mislim da je ta "ko ne skače ..." Kriterijumi restriktivniji nego na forumu 😄 Znam naravno za cuvene delegacije FARE sastavljene od domacih idealista. Dovoljno su se motali anonimno oko Marakane na zvezdinim utakmicama. Bilo kako bilo, hvala na informaciji, momci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Odigrali smo previše utakmice pred publikom, pa smo se malo opustili. Vreme je da se vratimo u normalu. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Kad si slabašan gaće same padaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts