Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

6 hours ago, đubrivo. said:

 

ako uopšte dođe do utakmice sa neopisivim favoritom megom iz bemaksa, ja bih napravio malo taktičko iznenađenje, makar u prvom poluvremenu, gde bi obrajanta prebacio na desno krilo, pa čim dobije loptu od bekova da štrika po boku do kornera i centrira u reket gde dobrić nabada glavom za 1:0

 

ognjen-dobric-kk-crvena-zvezda-jpg_660x3

Samo da ne centrira kao Gobelja.

Link to comment
Share on other sites

Osakaćeni smo, objektivno nismo favoriti ni protiv KKP ni protiv Mege, ali daleko od toga da smo neki totalni autsajderi i da bih se iznenadio da ih dobijemo.

 

Ja sam čak nešto i uzbuđen oko gledanja kupa, baš me zanima kako ćemo izgledati u ovom sastavu a i mislim da ćemo biti prijatno iznenađeni s obzirom da ćemo igrati opuštenije i bez bremena favorita. Svakako imamo kvaliteta da se u tri utakmice pošibamo za trofej. A i od JOB-ovog individualnog treniranja na deset dana ste napravili kao da pola godine nije bio s ekipom, pa nije za to vreme pozaboravljao ko su mu saigrači i koje akcije igramo. Što neko reče, kao da je imao lakšu povredu i sad se vratio u ekipu.

 

Idemo bez pritiska da se pošibamo muški pa šta bude.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Samo da se nadovežem na Kaosov post. Kad je mogla Cibona uz svo dužno poštovanje prema nekoć klubu slavnog imena uzeti Aba ligu sa 2 i po krštena igrača i to usred Bg ne vidim zašto to ne bi mogli i mi u kupu unatoč svim nedaćama

velika je razlika izmedju uspeli da dobiju i naprave iznenadjenje protiv indisponiranog protivnika i “deljemo sve redom stoka razlike”
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:


velika je razlika izmedju uspeli da dobiju i naprave iznenadjenje protiv indisponiranog protivnika i “deljemo sve redom stoka razlike”

Ja neanche spomenuo nisam stoka razliku niti mi pada na pamet kao bivšem sportisti da potcenjujem bilo kog protivnika.poanta mog upisa je bila da nismo bez izgleda unatoč svemu šta se je izdešavalo i ne razumijem defetizam koji provejava ovdje. Forši san ja pogrešno kapija. A ako je to slučajno Kaos natuknuo a ja previdio onda se od tog dijela ogradujem.

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, K.Dot said:

Valjalo bi potpisati Džonija i za sledeću sezonu.

 

Ali čovek nije bukvalno izvukao nikakvu pouku iz svega ovoga, i dalje besmisleni šutevi iz pozicija koje ne da nisu izgrađene nega ne postoji teoretska šansa da uđu. 

 

Ovo na pola minuta pre kraja samo za sebe bez ičega drugog je za teranje u svlačionicu. 

 

Glup je kao kurac.

Link to comment
Share on other sites

  • Ridji featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...