Radoye Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Radoye said: Ouvaaaaaaj, poslednjih par postova mi se ne cini da imaju mnogo veze sa predmetnom temom ovog topika, i dok sama rasprava nije problematicna kao takva zamolio bih da je nastavite na odgovarajucoj temi, namely onoj o politici u SAD. Blagodarim. AHEM. Najljubaznije umoljavam, da ne bi bilo sankcija za spamovanje i ometanje moderacije.
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 hours ago, Ludi za Poli said: Problem je sto jedna forumasica na USA temi ocito ima zastitu dijela moderacije (ili bolje receno, jednog supermoderatora) zbog ideoloskih poklapanja pa tako ista moze relativizirati i opravdavati svaki moguci vid nasilja ili manijakalnih ideja pa cak i planova etnickog ciscenja bez ikakvih sankcija dok oni koji joj odgovore redovno bivaju sanksionisani. Jel mozes da me uputis na tog supermoderatora ciju podrsku imam? 13 hours ago, gggggggg said: mustangica @Angelia se uvek pravi naivna. vrlo lako se mogu izvuci njeni rasisticki i homofobicni postovi sa drugog foruma gde je isto ovako jahala dok nije trajno banovana. Molicu lepo, ja nikad nisam pisala na nekom drugom forumu, niti sam bilo gde banovana. Uz to upise da sam bilo gde bila rasista ili homofobicna, smatram za licnu uvredu. 13 hours ago, Radoye said: Mustangica nije trajno banovana na drugom forumu, dobrovoljno se povukla, just for the record. Sto se tice Angelije, we looked at the matter ali nismo uspeli da dokazemo da je Angelija = Mustangica. No nebitno. Mi moderisemo ovaj forum i dogadjanja sa drugih foruma su u ovom kontekstu irelevantna. Neka o tome brinu moderacije tih drugih foruma. Aha, sad razumem, na nekom drugom forumu je bila neka zenska za koju ste mislili da sam ja. O tom forumu znam samo da postoji. Izvinjavam se na upisu, ali mislim da imam pravo da odgovorim ako se o meni pise. Ako ste to proveravali, gubili ste vreme, mogli ste prosto da me pitate. Jedva I za ovaj forum imam vremena.
Recommended Posts